11 Ocak 2010, Pazartesi 11:45:42

ATATÜRK HAVALİMANI'NI MARTILAR BASTI!

Atatürk Havalimanı’nda dün martı terörü vardı. Binlerce martı havaalanı çevresine akın etti, hava trafiği alt üst oldu.
  • sabihada tavşan avlıyolar amaç mermiler boşa gitmesin galiba.vuruyosun tavşanı ortak havuza.herkes sebeplensin.bu saw gerçeğinin ucu.
  • duisburg,da oturan alman arkadasim var,düsseldorf havalimaninda calisiyor,yaptigi is kuslari kovalamak.kendine ait arabasi var,arabanin icinde bir köpegi,birde sahin var sirf kuslari kovalamak isi,sekiz saati doldurunca evine gidiyor,yani kuslarin hic birini öldürmüyor.
  • Biraz hayvan sever ol
  • "şain".. doğrusu "şahin"dir. lütfen türkçe'ye özen gösterelim.
  • sana katılıyorum onlarda can taşıyor avrupada onları uzaklaştırmak için eğitimli şainler kullanılıyor ve inanmassınız çok işe yorıyor bu yöntem (laleliyi boş verin hep böyle gereksiz yorumlar)
  • MARTILAR DA CAN TAŞIYOR.KÖKÜ KAZININCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM GİBİ İNSANLIK DIŞI İFADE KULLANMIŞSIN.ÖNEMLİ OLAN MARTILARA ZARAR VERMEDEN BÖLGEDEN UZAKLAŞMALARINI SAĞLIYABİLMEKTİR.ESAS SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLARININ KÖKÜNÜN KAZINMASI GEREK.
  • "SonMartı"nın da kökü kazınıncaya kadar bu hayvanlarla mücadele devam etmeli...
  • Martının yiyecek aramadığı zaman yoktur. Herhalde 24 inişleri kesildiği için o patern üzerinde çok daha rahat hareket etmeye başladılar. AHL de maalesef kuşları uçaklardan uzak tutabilecek sistemler (siren vs.) yok.; oysa bir çok gelişmiş havalimanında değişik teknikler kullanılıyor. Öyle itfaiye aracının sireni ile bundan kurtulmak çok zok.

Atatürk Havalimanı’nı dün gece martılar istila etti. Yağmur sonrası yiyecek aramaya çıkan binlerce martı, gece geç saatlerde havaalanı çevresinde uçaklara korkulu dakikalar yaşattı.

Uçaklar iniş sırasında zaman zaman tehlike yaşadı. Martılar iniş halindeki 6 uçağa çarptı. Lufthansa Havayolları'na ait bir uçağın ön aydınlatma lambası kırıldı.

Gece saat 23.20 sıralarında başlayan martı istilası 30 dakika sürdü.

Martılar, itfaiye araçlarından çıkarılan yüksek sesli sirenlerle havaalanı çevresinden uzaklaştırıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü yetkilileri, kısa pist uzatma çalışmaları sırasındaki inşaat çalışmaları nedeniyle martıların yiyecek aramaya çıktığını bu yüzden martı yoğunluğu yaşandığını kaydettiler.

Martıların, THY’nin Samsun, Bodrum, Air France’ın Paris, Atlasjet’in İzmir’den gelen uçaklarına çarptığı, pistte 10 civarında ölü martı bulunduğu bildirildi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NI MARTILAR BASTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
sabihada tavşan avlıyolar amaç mermiler boşa gitmesin galiba.vuruyosun tavşanı ortak havuza.herkes sebeplensin.bu saw gerçeğinin ucu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
duisburg,da oturan alman arkadasim var,düsseldorf havalimaninda calisiyor,yaptigi is kuslari kovalamak.kendine ait arabasi var,arabanin icinde bir köpegi,birde sahin var sirf kuslari kovalamak isi,sekiz saati doldurunca evine gidiyor,yani kuslarin hic birini öldürmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biraz hayvan sever ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"şain".. doğrusu "şahin"dir. lütfen türkçe'ye özen gösterelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sana katılıyorum onlarda can taşıyor avrupada onları uzaklaştırmak için eğitimli şainler kullanılıyor ve inanmassınız çok işe yorıyor bu yöntem (laleliyi boş verin hep böyle gereksiz yorumlar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MARTILAR DA CAN TAŞIYOR.KÖKÜ KAZININCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM GİBİ İNSANLIK DIŞI İFADE KULLANMIŞSIN.ÖNEMLİ OLAN MARTILARA ZARAR VERMEDEN BÖLGEDEN UZAKLAŞMALARINI SAĞLIYABİLMEKTİR.ESAS SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLARININ KÖKÜNÜN KAZINMASI GEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"SonMartı"nın da kökü kazınıncaya kadar bu hayvanlarla mücadele devam etmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Martının yiyecek aramadığı zaman yoktur. Herhalde 24 inişleri kesildiği için o patern üzerinde çok daha rahat hareket etmeye başladılar. AHL de maalesef kuşları uçaklardan uzak tutabilecek sistemler (siren vs.) yok.; oysa bir çok gelişmiş havalimanında değişik teknikler kullanılıyor. Öyle itfaiye aracının sireni ile bundan kurtulmak çok zok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000