04 Eylül 2014, Perşembe 08:14:17

ATATÜRK HAVALİMANI'NI HAVAYA UÇURMAKLA TEHDİT ETTİ!

Rusya'da yaşadığı tahmin edilen ancak henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, Türkiye'nin St.Petersburg Başkonsolosluğu'na İstanbul Atatürk Havalimanı'nı havaya uçurmakla tehdit etti.
  • sgorta şirketleri batar işçiden çok şef müdür var burada hadi canım başka limana..
  • sen hele bir şahsına ait sorunlarını söyle, adresini ,tel.no,hangi ülkenin vatandaşısın kimlik bilgilerini ver bizim Şaban senin işini halleder.Yok bunların herhangi birini eksik bırakırsan bu haber şişirme dolgu haberdir.
  • Atatürk havalimanını bırak sen, daha önemli kişiler var havaya uçurulacak

Kimliği belirsiz bir kişinin, Türkiye'nin St.Petersburg Başkonsolosluğu’nu telefonla arayarak İstanbul İstanbul Atatürk Havaalanı'nı havaya uçurmakla tehdit ettiği iddia edildi. İddiaya göre iki telefon numarası bırakan zanlı, 3 gün içinde şahsına ait sorunlarının çözülmesini istedi.

Rus basınında yer alan haberlere göre kimliği belirsiz kişi, 1 Eylül'de şehir içi telefonu ile Türkiye Başkonsolosluğu’nu arayarak tehditte bulundu. Türk diplomatların olayı Rusya'nın alakalı birimlerine bildirdiği ifade edildi.

İNCELEME BAŞLATTILDI

Türkiye'nin St. Petersburg Başkonsolosluğu tarafından gercekleşen duyuruda tehdit telefonu doğrulandı. Bu doğrultuda bir telefon aldıklarını doğrulayan konsolosluk yetkilisi, “Konuyu Başkent Ankara'ya ve Rusya makamlarına ilettik. Başkonsolosluk sekreterliğini arayan şahıs bu istikametinde bir tehditte bulundu. İki telefon numarası bıraktı. Bunun ne kadar ciddi olduğunu bizim değerlendirmemiz imkansız” bilgisini paylaştı. (Bugün)

ATATÜRK HAVALİMANI'NI HAVAYA UÇURMAKLA TEHDİT ETTİ!

Yorumlar

şeflere ölüm ~ 10 yıl önce
sgorta şirketleri batar işçiden çok şef müdür var burada hadi canım başka limana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 10 yıl önce
sen hele bir şahsına ait sorunlarını söyle, adresini ,tel.no,hangi ülkenin vatandaşısın kimlik bilgilerini ver bizim Şaban senin işini halleder.Yok bunların herhangi birini eksik bırakırsan bu haber şişirme dolgu haberdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KT ~ 10 yıl önce
Atatürk havalimanını bırak sen, daha önemli kişiler var havaya uçurulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000