08 Kasım 2017, Çarşamba 14:23:35

Atatürk Havalimanı'nda yeni dolandırıcılık yöntemi

Atatürk Havalimanı’nda yeni bir dolandırıcılık yöntemi, bu kadarına da pes dedirtti.
  • BU TÜR DAVRANIŞLAR ARAP KÜLTÜRÜNÜN SONUCU MAALESEF BU ÜLKEYİ YÖNETENLERDE AYNI MENSUPDAN OLDUĞU İÇİN GÖZ YUMUYORLAR GİDİN AVRUPADAKİ HAVALİMANLARINA BU MANZARAYI GÖREMEZSİNİZ.ADAMLAR BUNLARIN YAPI VE DAVRANIŞLARINI BİLDİĞİ İÇİN (MÜLTECİ)VATANLARINA DAHİ ALMADILAR.BU İNSANLARI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.KENDİ HALKINI DÜŞÜNMEK BU OLSA GEREK.
  • Özellikle Bostancı Deniz otobüsünün orada bulunan taksiciler bu numarayı çok yapar dikkat derim
  • Ülkede güvenlik çok zor durumda. Bunlara bakacak polis bile yok maalesef. İnin geliş katına, taksici mafyası orayı pazar yerine çevirmiş. Bir polisin gelip bunlara birşey dediğini duydunuz mu. Neden çünkü ülkede polis kalmadı. Dilenci de olur taksici rezilliğide.
  • yakinda tgs personelide dilenmeye baslar 1.600 tl maaş zeytin kilosu 28 tl kira 900 tl istanbul gibi yerde gelde yaşa bu zulmu tapanlarda iktidarin adamlari .yazik cok yazik
  • Bu adamların verdiği asıl zarar gerçek ihtiyaç sahiplerini de bunlar karıştırıp yardımdan mahrum bırakmak. Bunlara verilen cezalar sadece bu sebepten bile çok ama çok ağır olmalı.
  • Para yok ama seker var isermisiniz derseniz uzaklasirlar :) bana da denk geliyo.
  • Bana denk geldi bu tipler. Arrival'da oturuyordum, adam telefonla konuşuyormuş gibi yapmaya başladı ve bir süre sonra da ağlamaya başladı. Kanser, hospital, my child gibi her dilde insanın anlayabileceği kelimeleri kullanıyordu arada. Sonra tabi ki bana bakmaya başladı, ben de hiiç oralı olmadan telefondaki oyunuma devam ettim. Level 32'deydim çünkü bırakamazdım. Şaka bir yana Allah'ından bulsun bu adiliği yapan.
  • 4 milyon suriyeliye 50 milyar dolar harcayanlar bunun da bir çözümünü bulurlar sanırım.50 milyar dolara İstanbul un trafik sorununu çözersiniz ekonomik büyüme artı 1-2 puan daha artardı..
  • USD 3,90 , EURO 4.52!

Atatürk Havalimanı’nda yeni bir dolandırıcılık yöntemi, bu kadarına da pes dedirtti.

Atatürk Havalimanı emniyeti bugünlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemine karşı mücadele etmeye başladı. İddiaya göre, farklı yaş gruplarında aile görüntüsündeki dolandırıcılar, çevrelerindeki vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak binlerce TL’yi cebe indiriyor.

Filmleri aratmayan senaryoyu film yıldızı profesyonelliği ile hayata geçiren dolandırıcılar, yanlarına aldıkları çocukları kullanarak vatandaşların duygularını istismar ediyor. Airporthaber’in edindiği bilgilere göre, ilginç dolandırıcılık senaryosu şu şekilde sahneleniyor.
Aile görüntüsündeki dolandırıcılar, Atatürk Havalimanı’nda kalabalık bölgeleri kendilerine hedef olarak seçiyor.

Yanlarında hiçbir şeyden haberi olmayan çocuğun kanser olduğunu iddia ederek telefonla birileri ile konuşma numarası yapıyorlar.

Karşı taraftan tedavi için acil para göndermelerini isteyen dolandırıcılar, olumsuz yanıt almış gibi davranıyor ve göz yaşı dökmeye başlıyorlar. Konuşmaya ister istemez tanık olan vatandaşlar ise olan biten karşısında kayıtsız kalamıyor. Konuşmaları duyanlar aralarında para toplayarak dolandırıcılara veriyorlar. Parayı alan dolandırıcılar ise adeta sırra kadem basıyor. Bir sonraki gün bu kez farklı oyuncularla aynı senaryo sahneleniyor. Atatürk Havalimanı emniyetini şaşkına çeviren bu dolandırıcılık numarasına karşı polis teyakkuza geçerken, bugün öğlen saatlerinde bir karı koca aynı yöntemle para toplarken suçüstü yakalandı. Beraberlerinde üç yaşında bir erkek çocuğu da bulunan karı koca, polis tarafından sorgulanmak üzere havalimanı emniyetine götürüldü.

©AirportHaber

Atatürk Havalimanı'nda yeni dolandırıcılık yöntemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

sf ~ 6 yıl önce
BU TÜR DAVRANIŞLAR ARAP KÜLTÜRÜNÜN SONUCU MAALESEF BU ÜLKEYİ YÖNETENLERDE AYNI MENSUPDAN OLDUĞU İÇİN GÖZ YUMUYORLAR GİDİN AVRUPADAKİ HAVALİMANLARINA BU MANZARAYI GÖREMEZSİNİZ.ADAMLAR BUNLARIN YAPI VE DAVRANIŞLARINI BİLDİĞİ İÇİN (MÜLTECİ)VATANLARINA DAHİ ALMADILAR.BU İNSANLARI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.KENDİ HALKINI DÜŞÜNMEK BU OLSA GEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
Özellikle Bostancı Deniz otobüsünün orada bulunan taksiciler bu numarayı çok yapar dikkat derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 6 yıl önce
Ülkede güvenlik çok zor durumda. Bunlara bakacak polis bile yok maalesef. İnin geliş katına, taksici mafyası orayı pazar yerine çevirmiş. Bir polisin gelip bunlara birşey dediğini duydunuz mu. Neden çünkü ülkede polis kalmadı. Dilenci de olur taksici rezilliğide.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 6 yıl önce
yakinda tgs personelide dilenmeye baslar 1.600 tl maaş zeytin kilosu 28 tl kira 900 tl istanbul gibi yerde gelde yaşa bu zulmu tapanlarda iktidarin adamlari .yazik cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 6 yıl önce
Bir paket makarna, bir torba kömür uğruna oy verenler ülkenin geldiği durumun vebalini kaldırabilecekler mi acaba ?
bgs ~ 6 yıl önce
ama yine de oyunu verirsin...değil mi ? iktidar çok bile veriryor! Size 600 tl de verse sesiniz çıkmaz nasılsa...o kadar yol yaptılar.di mi ?
tayyipçi ~ 6 yıl önce
TGS bgs bilmeyen diyecektim 15 yıl önce asgari ücretle arkadaşlar hergün kavurma yiyiyordu
Yorum ~ 6 yıl önce
Bu adamların verdiği asıl zarar gerçek ihtiyaç sahiplerini de bunlar karıştırıp yardımdan mahrum bırakmak. Bunlara verilen cezalar sadece bu sebepten bile çok ama çok ağır olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Para yok ama seker var isermisiniz derseniz uzaklasirlar :) bana da denk geliyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roket ~ 6 yıl önce
Bana denk geldi bu tipler. Arrival'da oturuyordum, adam telefonla konuşuyormuş gibi yapmaya başladı ve bir süre sonra da ağlamaya başladı. Kanser, hospital, my child gibi her dilde insanın anlayabileceği kelimeleri kullanıyordu arada. Sonra tabi ki bana bakmaya başladı, ben de hiiç oralı olmadan telefondaki oyunuma devam ettim. Level 32'deydim çünkü bırakamazdım. Şaka bir yana Allah'ından bulsun bu adiliği yapan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haa ~ 6 yıl önce
Hahaha
TRAMVAY ~ 6 yıl önce
butipler tramvayda da var capa haseki durakları arasında hep aynı muhabbet
ss ~ 6 yıl önce
4 milyon suriyeliye 50 milyar dolar harcayanlar bunun da bir çözümünü bulurlar sanırım.50 milyar dolara İstanbul un trafik sorununu çözersiniz ekonomik büyüme artı 1-2 puan daha artardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 6 yıl önce
50 milyar dolar, Çanakkalede canını bu vatan için harcayan suriyelilerin torunlarına helal olsun.
beter ~ 6 yıl önce
ol Allahından bulup.. 4 milyon suriyeliyi orada ölüme terketseydi bu hükümet, sen çıkıp ilk "cık cık insanlık nerde işte yeyin o parayı yazıklar olsun" diye de İKİ YÜZLÜLÜK yapanlardan olurdun.. şirazesiz.
Betere ~ 6 yıl önce
Bu yaptığın saygısızlık. Bizim vatanımız işgal edildiğinde atalarımız kaçıp dilenciliğe mi başlamış? Benim vergilerimle 4-5 milyon vatanını satıp kaçmış uğursuz besleniyor, kendi ülkemin ihtiyaçları dağ gibi. Ve halen de Suriyeliler Türkiye’den nefret ediyorlar, bunu da bil.
Turkce F ~ 6 yıl önce
O 50 milyarin icinde ne kadarlik payin varsa o kadarlik delikanlilik yap. Benim payimla helal cekme kendininmis gibi.
Tuh ~ 6 yıl önce
Geldigi yerde durumlar ne kadar kotuyse artik... adam bizim buraya kacmis...
qwerty e cvp ~ 6 yıl önce
35 yıldır ülkemize terörist sokan güruhlara çıkmış birde helal olsun diyorsun..aferim sana...senin başın sıkışsa o dost zannettiklerin 1 tane vatandaşını sınırdan sokmaz...şimdi çıkıpta herşey aldı başını gittihayat çok pahalı geçinemiyoruz maaşlar çok düşük diye ağlarsan bende karşına geçip kahkahayı basarım...
Türkçe q ~ 6 yıl önce
Türkçe f 50 milyar hepsi senin mi tüm ülke adına konuştun
USD/EURO ~ 6 yıl önce
USD 3,90 , EURO 4.52!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000