22 Ekim 2013, Salı 08:41:55

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİLAHLAR KONUŞTU!

Atatürk Havalimanı'nda gece yarısı silahlar konuştu. PKK bağlantılı uyuşturucu ve haraç çetesinin liderlerinden “Siirtli Naci” lakaplı Naci Yılmaz’ın adamı, Atatürk Havalimanı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
  • Maalesef bu olay havalanı güvenliğinin ne derecede olduğunu bir kere daha gösterdi...En basitinden havalanı içinde yıllardır bir grup kılıksız,şekilsiz tipler para koparmak için zorla turistlerin bagajlarına yapışıyor veya onlara zorla eşlik ederek gidecekleri yere kadar beraber gidiyorlar bunlara kimse ne oluyor ne yapıyorsunuz demiyor??? Daha bunu beceremeyen havalanı güvenliği bu tip silahlı olayları mı engelleyecek??? Kameralardan görülmüş ki adam olaydan önce orda dikkat çekecek şekilde volta atıyormuş ne güvenlik ne polis ortada olmadığından kimse adamdan şüphelenip de üstünü aramamış veya kimlik soramamış...Demek ki kameraları izleyen kimse yok demek ki havalanında yeterli polis veya güvenlik yok demek ki havalanı gibi güvenliğin en üst düzeyde olması gereken bir yerde isteyen istediği zaman birini vurabilir!!!
  • Dun gorevden gelirken ic hattan cikis yaptim,asansore bindigimde kursun seslerini duydum ,texas mi burasi

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, örgüt bağlantılı uyuşturucu ve haraç çetesinin liderlerinden “Siirtli Naci” lakabıyla tanınan Naci Yılmaz’ın adamı; İlyas Ugar (30), Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde gece yarısı uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. 

Atatürk Havalimanı İç Hatlar terminali otoparkı girişinde, aralarında daha önceden husumet bulunan Ersin G. (19) tarafından vurulan Ugar’ın, vücuduna ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Organize suç örgütü üyesi olmak suçundan tutuklu bulunduğu Kocaeli 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nden 2004 yılında firar teşebbüsünde de bulunan İlyas Ugar’ın cesedi, İç Hatlar Terminali önünde savcılık ve Olay Yeri İnceleme polisinin incelemelerinin ardından Yenibosna’daki İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet nedeni ile havalimanı İç Hatlar Geliş terminalinin araç trafiği bir süre trafiğe kapatılırken, katil zanlısı Ersin G ise suç alet silah ile birlikte emniyete götürülerek sorguya alındı.

PKK terör örgütüyle bağlantılı uyuşturucu ve haraç çetesinin eski liderlerinden “Siirtli Naci” lakaplı Naci Yılmaz’ın eski adamı Ugar’ın, Kurban Bayramı nedeniyle bayram arifesinde memleketi Siirt’e gittiği, bayram sonrası bu gece uçakla yine Siirt’ten dönüş yaptığı öğrenildi.

Öte yandan aralarında geçmişten kalan husumet nedeniyle İlyas Ugar’ı öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı Ersin G’nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

ZANLI, CİNAYET BÜROYA NAKLEDİLDİ

Çete liderleri "Siirtli Naci" lakaplı Naci Yılmaz'ın adamlarından İlyas Ugar’ı Atatürk Havalimanı’nda silahla vurarak öldüren katil zanlısı Ersin G., sabaha karşı Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ne nakledildi.

Atatürk Havalimanı’ndaki Havalimanı Emniyet Müdürlüğü’nden Gayrettepe’deki Cinayet Büro Amirliği’ne sevk edilen zanlı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Organize suç örgütü üyesi eski hükümlü İlyas Ugar’ı silahla vurarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen katil zanlısı G., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne elleri kelepçeli olarak getirildi.

Ersin G., PKK terör örgütüyle bağlantılı uyuşturucu ve haraç çetesinin eski liderlerinden "Siirtli Naci" lakaplı Naci Yılmaz'ın eski adamı Ugar'ı, gece saatlerinde Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde silahla vurarak öldürmüştü. Kurban Bayramı nedeniyle gittiği memleketi Siirt'en dönen Ugar’ı silahla öldüren zanlı G.’nin, bu sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİLAHLAR KONUŞTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

demek ki... ~ 10 yıl önce
Maalesef bu olay havalanı güvenliğinin ne derecede olduğunu bir kere daha gösterdi...En basitinden havalanı içinde yıllardır bir grup kılıksız,şekilsiz tipler para koparmak için zorla turistlerin bagajlarına yapışıyor veya onlara zorla eşlik ederek gidecekleri yere kadar beraber gidiyorlar bunlara kimse ne oluyor ne yapıyorsunuz demiyor??? Daha bunu beceremeyen havalanı güvenliği bu tip silahlı olayları mı engelleyecek??? Kameralardan görülmüş ki adam olaydan önce orda dikkat çekecek şekilde volta atıyormuş ne güvenlik ne polis ortada olmadığından kimse adamdan şüphelenip de üstünü aramamış veya kimlik soramamış...Demek ki kameraları izleyen kimse yok demek ki havalanında yeterli polis veya güvenlik yok demek ki havalanı gibi güvenliğin en üst düzeyde olması gereken bir yerde isteyen istediği zaman birini vurabilir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik... ~ 10 yıl önce
hava alanı güvenliği sadece ve sadece hava limanı giriş kontrollerinde görevlidir bu yazıyı yazarken insanları zan altında bırakmaya çalışmanız daha önce hava limanı giriş kontrollerinde güvenlik arkadaşlarımızla bir probleminiz olmuş demek ki onların üstünden prim yapmaya çalışmaktasınız hem hiç bir şeyi bilme ama gel burada klavye başında ahkam kes ne kadar kolay... Burada insanları suçlamadan önce ilk önce orada çalışan güvenlik arkadaşlarımızın yetkilerini bir araştırsaydınız bu kadar boş konuşmazdınız.
Zokora. ~ 10 yıl önce
Demek ki isminde ki kardeş olay olmuş, bitmiş buradan neyi kanıtlamaya çalışıyosun, madem havalimanında dediğin gibi tespitleri yaptın!! muhtemelen yer hizmetleri personelisin.. almış olduğun eğitimler arasında, polisinden tut, temizlikçisine kadar herkezin güvenlik bilincinde olması gerektiğini biliyor olduğunu sanarak sana şunu sormak istiyorum, bu kadar tespit yaptıysan niye bir yerlere başvurup, sorunu bildirmedin ve böyle bir olay olduktan sonra mı aklına geldi konuşmak. şayet bir sorun ve durum varsa çevre unusur olarak zamanında yapacaksın görevini, olay yaşandıktan sonra bir yerlere pislik atmak kolay, aha şimdi ben de sana attım niye çevre unsur olarak gerekli bildirimi yapmadın?? görüp, sonrasında teraslara sigara içerek arkadaşlarla paylaşmakla bu böyle olmaz hele hele sanal ortamda bir personel olarak havalimanını kötü göstermen hiç olmadı madem tespit etm
!!!! ~ 10 yıl önce
Yorum neden ağrınıza gitti anlamak güç!!! Dünyanın hangi aklı başında ülkesinde havalanı güvenliği sadece giriş kontrollerinde görev yapar? Diyelim ki görevi sadece giriş kontrolü peki bu zat nasıl alana girmişde gelmiş iç hatların önüne silahla? Burda kimse zan altında bırakılmıyor yanlış olan eksik yapılan şeyler söyleniyor!!!Yıllarca güvenlik görevlilerine benzer birçok olay için şikayette bulunduk aldığımız cevaplar hep aynıydı!!! Boşver,işimiz çok bunlarla uğraşamayız vs vs!!! Eğer sorumlu kişiler bizim gördüklerimiz görmüyorsa veya görmezden geliyorsa,umursamıyorsa, adamlar hala yolcuların bagajlarına bahşiş koparmak için yapışıyorlarsa,yolcular şikayet etmesine rağmen bu durum hala devam ediyorsa ve dünkü olaydaki gibi adam kameralarda görünmesine rağmen hareketlerinden hiçbir güvenik görevlisi şüphelenmiyorsa,adam dışarda bekliyor önemli olan havalanının içinde olay olmaması gerisi bize ne diyorlarsa bize de klavye kabadayılığı yapmak düşüyor ne yaparsınız!!!
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dun gorevden gelirken ic hattan cikis yaptim,asansore bindigimde kursun seslerini duydum ,texas mi burasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ses ~ 10 yıl önce
Silah sesi duymus olmayasiniz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000