17 Mayıs 2013, Cuma 14:05:18

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SAHİPSİZ MOTOSİKLET PANİĞİ

Atatürk Havalimanı'ndaki CIP girişi önüne bırakılan sahipsiz bir motosiklet paniğe neden oldu. Havalimanında araç trafiği durduruldu.
  • Gülünç ! Önce havalimanı yolunda emniyet Şeridi'ne park eden araçlarla mücadele edin.
  • Doğrudur. O kapasitedeki bir arabaya 200 değil 500 kg. bile yerleştirebilirsiniz. Ve eğer o araba da öyle uluorta bırakılmışsa ve güvenlik birşey yapmıyorsa hata yapıyorlar demektir. Ama orada yapılan hata burada yapılan doğruyu silmez.
  • O motorsikletin arkasındaki küçücük gözüken kutuya konmuş olabilecek 2 kg. patlayıcının nelere yolaçabileceği konusunda fikri olan var mı ? Polis istese o motoru önce fünye ile patlatır sonra da sahibini içeri alırdı (ki belki de almıştır). Havaalanları gibi hassas yerlere öyle uluorta motor, bisiklet parkedilmez. Edilirse de isterse BMW F650GS olsun gereği yapılır. Bu böyledir.
  • 30bin tl lik bmw f 650 gs motordan mı şüpheleniyorlar.. fünye ile patlatında sahibi mahkemelerde süründürsün sizi..
  • Hemen her konuda emniyet paranoyasını topluma yansıtmakta pek mahir.Gereksiz telaştır.Sorumsuz kurye vs.olabilir.Alın motoru kesin yüklüce cezayı ilan edin ders olsun.

Atatürk Havalimanı CIP girişindeki sahipsiz bir motosiklet paniğe neden oldu. Polis motosikleti çembere alarak CIP girişine doğru olan araç trafiğini de durdurdu.

Polis ekiplerinin motosiklette kontrol yaptığı sırada motosikletin sahibinin geldiği ve kısa bir işi olması nedeniyle motosikleti bırakmak durumunda kaldığını ifade etti.

Yapılan kontrollerde tehlikeye neden olabilecek herhangi bir bulguya rastlanmadı. Bunun üzerine polis, güvenlik çemberini ve araç trafiğini yeniden açtı.








 

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SAHİPSİZ MOTOSİKLET PANİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

:) ~ 11 yıl önce
Gülünç ! Önce havalimanı yolunda emniyet Şeridi'ne park eden araçlarla mücadele edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma Diyene ~ 11 yıl önce
Doğrudur. O kapasitedeki bir arabaya 200 değil 500 kg. bile yerleştirebilirsiniz. Ve eğer o araba da öyle uluorta bırakılmışsa ve güvenlik birşey yapmıyorsa hata yapıyorlar demektir. Ama orada yapılan hata burada yapılan doğruyu silmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereği Yapılır ~ 11 yıl önce
O motorsikletin arkasındaki küçücük gözüken kutuya konmuş olabilecek 2 kg. patlayıcının nelere yolaçabileceği konusunda fikri olan var mı ? Polis istese o motoru önce fünye ile patlatır sonra da sahibini içeri alırdı (ki belki de almıştır). Havaalanları gibi hassas yerlere öyle uluorta motor, bisiklet parkedilmez. Edilirse de isterse BMW F650GS olsun gereği yapılır. Bu böyledir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 11 yıl önce
o zaman araba girmesin havalimanina 10 metre ilerideki Range Rover in bakajina 2 diil 200 kilo patlayici da koyabilirsin.
yuh artık ~ 11 yıl önce
30bin tl lik bmw f 650 gs motordan mı şüpheleniyorlar.. fünye ile patlatında sahibi mahkemelerde süründürsün sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paranoya ~ 11 yıl önce
Hemen her konuda emniyet paranoyasını topluma yansıtmakta pek mahir.Gereksiz telaştır.Sorumsuz kurye vs.olabilir.Alın motoru kesin yüklüce cezayı ilan edin ders olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000