12 Eylül 2010, Pazar 17:25:52

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA REFERANDUM TARTIŞMASI

Atatürk Havalimanı'nda oy kullanmak isteyen bir grup vatandaşın gerekli yasal şartları taşımadıkları gerekçesiyle oy kullanmalarına izin verilmeyince tartışma yaşandı.
  • aziz nesin sen rahat ol. 60lık oranı 40a indirdik biz
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İLK ÖNCE İRTİCAYDI SONRA LAİKLİK ELDEN GİDİYORDU,SONRA HERYERİ SATTILAR EKONOMİYİ BATIRDILAR, BUNLARDA BİTTİ ŞİMDİDE ÜLKE BÖLÜNÜYOR VS. ASIL ÜLKE BÜTÜNLENİYOR. DOĞU HALKINI GÖDÜK YÜZDE DOKSANBEŞLERDE EVET DEDİ. BUNDANDA ŞU ANLAŞILIYOR BDP KANALIYLA DOĞU HALKINI BASKI ALTINA ALDIRIP OY KULLANDIRMAYARAK REFARANDUMA EVET OYU ÇIKARTTIRMAMAKTI ETO NUN PLANI. DOĞU HALKININ BU İĞRENÇLERDEN NEKADAR BIKTIĞI VE ARTIK HUZUR İSTEDİĞİ ANLAŞILIYOR. YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN.
  • ZULUMLE BURAYA KADARMIŞ. UÇAN DİNAZOR DEVRİ BİTTİ ARKADAŞLAR, SİZ HALA CURASİ PARKI SEYRETMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ. BUNLAR GERÇEKLER FILM DEĞİL. İNGİLİZLERİN HEP BİŞEYLERLE HALKIMIZI MEŞGÜL ETME DÖNEMLERİ BİTİYOR. KÜRT TÜRK ,SOL SAĞ, LAİK GERİCİ GİBİ MEŞGUL EDİCİ DÖNEMLER BİTİP AYAĞA KALKTIĞIMIZ DÖNEMLER GELDİ. BU CİHAN DEVLETİ ALLAHIN İZNİ İLE YENİDEN TAHTINA OTURACAK VE BATI ZULMUNE DURRR DİYECEK. AFRİKANIN, AÇ ÇOCUĞUNUN KANINI EMEMİYECEKSİN ARTIK.
  • Katiliyorum ancak oran yanlis 99 % daha gercekci ve bu gunden oncesinden hayircilar sorumluydu o da bir ise yaramiyordu ,....
  • Millete aziz neisinin sözüyle hüküm veriyorlar %40 içinde yer alan vatandaşlar, şimdi bu vatandaşlar demokratız geçinirler halbuki cundanın kralı sizmişsiniz. Bu yüzden cundanın elindeki güç elinden alınacaktır, sizin gibi cunda yanlılarıda sürünmeye mahkumsunuz bundan sonra, siz akıllı geçinmeye devam edin, aklınız ne kadar olmaz iş varsa hepsine yetiyor. Yetmediği iki konu var biri hak biride halk. Yani Türk halkı, siz hangi millettensiniz bilmiyorum ama ben Türk oğlu Türküm yani sizinle aynı milletten olmayan biriyim. O yüzden siz kendinizi hangi millete yakın görüyorsanız bu ülkeden gidebilirsiniz. Sizlere Allah selamet versin de demiyorum çünkü sizin Allaha dair bir inancınızda yok. Her neye inanıyorsanız o size hükmetsin.
  • % 57.8 push to button...! that's all..!!!
  • arkadas siralamis ne güzel gercekleri ama kacinci kez AK PARTI kazandi,cünkü BASKA gercekler ortaya cikti ve gösterdi kimin NE oldugunu!!!
  • Üniversite eğitimimi İngilterede yaptım, mezun olduğum okulun kapısını bile göremezsiniz ve bu referandumda evet demek için İngiltere'den geldim!!! ona buna küfredeceğinize bağnazlığınızdan kurtulmaya bakın!!! Türkiye 1940 ların Türkiyesi değil!!! daha 1930'ların İngiltere seviyesine gelemedi demokrasimiz!!! fasişt cuntanın anayasası kökten değişecek ama bu iş bir yerlerden başlamalı!!! ve bugün başladı!!! çatlasanız da patlasanızda bu ülke değişecek ve AB standartlarında demokrasiye kavuşacak!!!
  • işte bu azimle evet sonucu çıktı. chp, mhp boyle organize olamıyor. adamlar yurtdışından oy kullanmaya yurda gidiyor (kullanamamış olsalar bile), hayırcılar rahatlarını bozup tatillerini kesip de sandığa gitmeye üşeniyorlar. sonuç ortada, yazık güzel ülkeme yazık...

Yurtdışında yaşayan ve tatillerini Türkiye'de geçiren yaklaşık 40 kişilik bir grup, Atatürk Havalimanı'na pasaportları ile gelerek geliş katındaki gümrüklü sahada oy kullanmak istedi.

Havalimanındaki görevliler, gelen gruba oy kullanabilmeleri için yurt dışına çıkış yapmaları gerektiğini hatırlatarak, kendilerinin Türkiye'ye sınır kapılarında oy verme işleminin başladığı 3 Ağustos tarihinden önce giriş yaptıklarını ve dönüş tarihlerinin de 12 Eylül'den sonra olduğu gerekçesiyle oy kullanmalarının mümkün olmadığını ifade ettiler.

Bu açıklamanın ardından görevlilerle tartışan grup, kendilerine oy kullandırmayan görevliler hakkında şikayette bulunacaklarını söylediler.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA REFERANDUM TARTIŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
aziz nesin sen rahat ol. 60lık oranı 40a indirdik biz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İLK ÖNCE İRTİCAYDI SONRA LAİKLİK ELDEN GİDİYORDU,SONRA HERYERİ SATTILAR EKONOMİYİ BATIRDILAR, BUNLARDA BİTTİ ŞİMDİDE ÜLKE BÖLÜNÜYOR VS. ASIL ÜLKE BÜTÜNLENİYOR. DOĞU HALKINI GÖDÜK YÜZDE DOKSANBEŞLERDE EVET DEDİ. BUNDANDA ŞU ANLAŞILIYOR BDP KANALIYLA DOĞU HALKINI BASKI ALTINA ALDIRIP OY KULLANDIRMAYARAK REFARANDUMA EVET OYU ÇIKARTTIRMAMAKTI ETO NUN PLANI. DOĞU HALKININ BU İĞRENÇLERDEN NEKADAR BIKTIĞI VE ARTIK HUZUR İSTEDİĞİ ANLAŞILIYOR. YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ZULUMLE BURAYA KADARMIŞ. UÇAN DİNAZOR DEVRİ BİTTİ ARKADAŞLAR, SİZ HALA CURASİ PARKI SEYRETMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ. BUNLAR GERÇEKLER FILM DEĞİL. İNGİLİZLERİN HEP BİŞEYLERLE HALKIMIZI MEŞGÜL ETME DÖNEMLERİ BİTİYOR. KÜRT TÜRK ,SOL SAĞ, LAİK GERİCİ GİBİ MEŞGUL EDİCİ DÖNEMLER BİTİP AYAĞA KALKTIĞIMIZ DÖNEMLER GELDİ. BU CİHAN DEVLETİ ALLAHIN İZNİ İLE YENİDEN TAHTINA OTURACAK VE BATI ZULMUNE DURRR DİYECEK. AFRİKANIN, AÇ ÇOCUĞUNUN KANINI EMEMİYECEKSİN ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Katiliyorum ancak oran yanlis 99 % daha gercekci ve bu gunden oncesinden hayircilar sorumluydu o da bir ise yaramiyordu ,....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Millete aziz neisinin sözüyle hüküm veriyorlar %40 içinde yer alan vatandaşlar, şimdi bu vatandaşlar demokratız geçinirler halbuki cundanın kralı sizmişsiniz. Bu yüzden cundanın elindeki güç elinden alınacaktır, sizin gibi cunda yanlılarıda sürünmeye mahkumsunuz bundan sonra, siz akıllı geçinmeye devam edin, aklınız ne kadar olmaz iş varsa hepsine yetiyor. Yetmediği iki konu var biri hak biride halk. Yani Türk halkı, siz hangi millettensiniz bilmiyorum ama ben Türk oğlu Türküm yani sizinle aynı milletten olmayan biriyim. O yüzden siz kendinizi hangi millete yakın görüyorsanız bu ülkeden gidebilirsiniz. Sizlere Allah selamet versin de demiyorum çünkü sizin Allaha dair bir inancınızda yok. Her neye inanıyorsanız o size hükmetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
% 57.8 push to button...! that's all..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadas siralamis ne güzel gercekleri ama kacinci kez AK PARTI kazandi,cünkü BASKA gercekler ortaya cikti ve gösterdi kimin NE oldugunu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Üniversite eğitimimi İngilterede yaptım, mezun olduğum okulun kapısını bile göremezsiniz ve bu referandumda evet demek için İngiltere'den geldim!!! ona buna küfredeceğinize bağnazlığınızdan kurtulmaya bakın!!! Türkiye 1940 ların Türkiyesi değil!!! daha 1930'ların İngiltere seviyesine gelemedi demokrasimiz!!! fasişt cuntanın anayasası kökten değişecek ama bu iş bir yerlerden başlamalı!!! ve bugün başladı!!! çatlasanız da patlasanızda bu ülke değişecek ve AB standartlarında demokrasiye kavuşacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte bu azimle evet sonucu çıktı. chp, mhp boyle organize olamıyor. adamlar yurtdışından oy kullanmaya yurda gidiyor (kullanamamış olsalar bile), hayırcılar rahatlarını bozup tatillerini kesip de sandığa gitmeye üşeniyorlar. sonuç ortada, yazık güzel ülkeme yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000