11 Mart 2017, Cumartesi 17:51:08

Atatürk Havalimanı'nda 'oyuncak tabanca' krizi

Atatürk Havalimanı'nda bir yolcunun oyuncak tabancayla uçağa binmekte ısrar etmesi krize neden oldu.
  • Hiç buralara haber olmasına gerek kalmadan koy gitsin.Akıl edememeleri enteresan olmuş
  • gercek silah gibi silah posetiyle yollanabilirdi veya kabin altı bagaja koyulabilirdi kendi kabin altı bagajı yoksa başka yolcudan rica edilip onun kabin altı bagajına koyulabilrdi .yolcu bilinçsiz olabilir ama görevliler yolcu leyhine çözüm geliştirebilirdi...kemer cüzdan çıkart demekle güvenlikçi olunmuyor mallaesef:)
  • Ya benim.anlamadigim bu yolcu mekkeden gelmedimi nasil geldi ucakla gelmedimi o geldigi ucak plastuk tabacya sorun cikarmamis ve transfer yolcu gülünç birsey
  • O ZAMAN HEMEN UCAGINI BAGAJ KISMA KOYACAKSIN ORDAKI ISCILER EVE GÖTÜRMÜSTÜR KESIN
  • Egirdir
  • Hala cocuguna tabanca alan kaldi mi hediye diye?
  • İşte hacılarımızın durumu. Mekkeden plastik tabanca alıyor. Helal sana valla. Diyecek söz bulamadım
  • Madem ki silah muamelesi yaptılar! O zaman uçak emniyete veriv silah orosedüründe taşısalardı uçak altında... demi?
  • 1985'te Tahran'dan gelirken de aynisi basima gelmisti. Ucaga alinmaz degil, alinir ama el bagajinda degil, bavula koyarsan ve asagiya verirsen kimse sesini cikarmaz. Sadece kabine almak yasak. Oyuncak tabanca ile ucak kaciranlar da var gecmiste...
  • Ucaga oyuncak disci takimi bile almiyorlar icinde PLASTİK cekic var diye (: O degilde gercek terorist saldirinca tav guvenlik tavuk gibi kaciyor ama oyuncak silahta aslan kesiliyorlar !

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yolcuların bagajlarında yapılan kontroller sırasında güvenlik görevlileri, bir kadın yolcunun çantasında uçağa alınması yasaklı maddeler arasında yer alan oyuncak tabanca buldu.

Görevlilerin oyuncak tabancayla uçağa binemeyeceğini söylemesi üzerine oyuncağı vermek istemeyen yolcuyla güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Kadın yolcu, çocuğu için Mekke’den oyuncak tabanca aldığını ve vermek istemediğini belirterek "Sanki gerçek silah kaçırıyoruz" şeklinde tepki gösterdi.

POLİS İZİN VERMEDİ
Güvenlik görevlisi ise kurallar gereği oyuncak tabancanın yasak olduğu konusunda yolcuyu tekrar uyarıp olay yerine polis çağırdı. Olay yerine gelen polisler de oyuncağın yasak olduğunu tekrarlayarak plastik tabancanın uçağa alınmasına izin vermedi.

Atatürk Havalimanı'nda 'oyuncak tabanca' krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

SECURİTY BAG ~ 7 yıl önce
Hiç buralara haber olmasına gerek kalmadan koy gitsin.Akıl edememeleri enteresan olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sedrof ~ 7 yıl önce
gercek silah gibi silah posetiyle yollanabilirdi veya kabin altı bagaja koyulabilirdi kendi kabin altı bagajı yoksa başka yolcudan rica edilip onun kabin altı bagajına koyulabilrdi .yolcu bilinçsiz olabilir ama görevliler yolcu leyhine çözüm geliştirebilirdi...kemer cüzdan çıkart demekle güvenlikçi olunmuyor mallaesef:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q mantık ~ 7 yıl önce
Ya benim.anlamadigim bu yolcu mekkeden gelmedimi nasil geldi ucakla gelmedimi o geldigi ucak plastuk tabacya sorun cikarmamis ve transfer yolcu gülünç birsey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Arkadasım :) Mekke ve tüm Arabistan'da güvenle kontrolü okadar kötüdür ki uçağa bazuka bıle sokabilırsın...
Egridir düz ~ 7 yıl önce
O ZAMAN HEMEN UCAGINI BAGAJ KISMA KOYACAKSIN ORDAKI ISCILER EVE GÖTÜRMÜSTÜR KESIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düz ~ 7 yıl önce
Egirdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaldi mi? ~ 7 yıl önce
Hala cocuguna tabanca alan kaldi mi hediye diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabanca ~ 7 yıl önce
Baksana yolcu nereden geliyor. Ne alacaktı ki ?
Kaldi ~ 7 yıl önce
Haklisin tabanca degil nerf den makinali tufek aliyorlar.. baksana nereden geliyor diyene 3 kelime seref yoksunu dinsiz haysiyetsiz OLUM var sende gebereceksin eğer biryerin yiyorsa cenazeni yikatmadan direk camisiz cemaatesiz cukura attirirsin. Zaten cukur cehennem cukuru olacak..
Kaldı ya ~ 7 yıl önce
ölünce kimin ne olacağına sen mi karar veriyorsun? Allah mısın sen hayırdır? İnandığın dinde bu yaptığın çok günah.
Mekke ~ 7 yıl önce
İşte hacılarımızın durumu. Mekkeden plastik tabanca alıyor. Helal sana valla. Diyecek söz bulamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madem ki silah! ~ 7 yıl önce
Madem ki silah muamelesi yaptılar! O zaman uçak emniyete veriv silah orosedüründe taşısalardı uçak altında... demi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikir kabızı ~ 7 yıl önce
Senin söylediğin prosedür için yolcunun terminale girişte polise gidip bildirmesi lazım. Uçağa binme vaktinde olunca geçmiş olsun. Bence Mekke den oyuncak silah niye alıyor bu teyze onu düşünmek lazım. İbadete mi gittin, millete hediye almaya mı?
Fikir kabızı'na cevap ~ 7 yıl önce
fotoya bakarsan oranın boarding değil terminal girişi olduğunu anlarsın. Hacdan dönüşte özellikle çocuklara hediye getirip sevindirmek hem gelenektir, hem de beklentidir. Zahar sen sülalenden görmediğin için din düşmanı hoyratlığını kusmuşsun. Demokratsın ama kimin kime ne alacağına vs de, sen karar vereceksin değil mi. Tatlı su demokratı, kendine özgürlükçü faşist yobaz seni.
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Hacdan ufacık çocuğa silah hediye getiren insanları nasıl savunuyorsunuz. Hiç görmemişsin diyor bir de,Allah'a şükür ben de görmedim hiç böyle bir hediye . Ufacık çocukları savaşa özendir ama hacca git. Bir de üstüne güvenlik kurallarını ihlal et. Ayağa kalktım öyle alkışlıyorum şu anda. Bu tarz muhterem bir hareketi oturduğum yerden alkışlamak büyük saygısızlık olurdu.
THY ~ 7 yıl önce
Sen yobaz faşisti 16 Nisandan
Thy ~ 7 yıl önce
Sen yobaz faşistin hasını yakında yapacağın oylamadan sonra göreceksin asıl.. Mekke'den çocuğunu sevindirmeye zaten gelse gelse tabanca, tüfek vs getirilir.. Adettenmiş.. Bazıları arabasındaki aynayı, sinyali kullanmaktan aciz, bazısı kafasına konmuş beyni...
YETER ARTIK ~ 7 yıl önce
Bu FETÖ tezgahı ve her olayı ona bağlayıp kurtulma, rantlanma olayı artık iyice kabak tadı verdi.. Burada haber yayımlarkende lütfen artık bir mantık süzgecinden geçirin de komik olmayın. Bırakın beyinsizce yaklaşım ve haberleri. Ayrıca bu FETÖ muhabbetinin de oylamaya kadar özellikle gündemde tutulduğunu görüyoruz. SANIRIM bundan ekmek çıkar yaklaşımı tam gaz devam ediyor ama gün gelipde bu olayında Senaryo olduğunu öğrenirsek hiç şaşırmayacağız.
Ne zırvalıyorsun ~ 7 yıl önce
Anlayabilir misin meçhul, ama yorumu oku bir daha belki senin jeton düşer. Kendi kendine içindekileri (ezikliğinden sanırım) kusan sensin... ibadete başka şeyleri karıştırmayın hele silahın kutsal topraklardan gelen bir şey düşüncesini çocuklara asla
Android ~ 7 yıl önce
1985'te Tahran'dan gelirken de aynisi basima gelmisti. Ucaga alinmaz degil, alinir ama el bagajinda degil, bavula koyarsan ve asagiya verirsen kimse sesini cikarmaz. Sadece kabine almak yasak. Oyuncak tabanca ile ucak kaciranlar da var gecmiste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmaligin daniskasi ~ 7 yıl önce
Ucaga oyuncak disci takimi bile almiyorlar icinde PLASTİK cekic var diye (: O degilde gercek terorist saldirinca tav guvenlik tavuk gibi kaciyor ama oyuncak silahta aslan kesiliyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 7 yıl önce
Sizin artistliginiz anca sözde eli silahlı teröristlerle sen karşı karşıya kal bakalım ne yapacağını çok merak ediyorum yorum yazmadan önce bir empati yap....
11 ~ 7 yıl önce
11 tav guvenlik begenmedi :p
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Şurada saçma sapan yorum yapan bi ton adam var biri de internette sivil havacılık yasaklı listesine bakmadan kahve ağzı ile yorum yapıyor ..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000