02 Ocak 2017, Pazartesi 23:24:41

Atatürk Havalimanı'nda ortalık karıştı

Sosyal medyada Türkiye'yi aşağılayıcı paylaşımları nedeniyle KKTC'den sınır dışı edilen Barbaraos Şansal'ı taşıyan uçakta ve Atatürk Havalimanı'nda gergin anlar yaşandı.
  • Bize Göre Değil Çirkefin Elinde Deli Olmak Zuul Olmak Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olmaz Demek karnının doymayacağının korkusunu koklayanlar bakıyorumda pek bir yalanmış yorumlara yazık Türk soyu sonsuza dek ebet dik kalacaktır.
  • saldırı tüm dünyada haber oldu ve bu olay yüzünden yarın bir gün yabancı firmalar ve uluslararası havacılık kurumları türkiye'de limanlar güvenli değil çok risk var diye uçuşlarını iptal ederlerse ya da yasaklarlarsa ne olacak düşünen var mı? mesela 15 temmuz olayından sonra abd uçuşları durduruldu thy ne kadar zarar etti biliyor musunuz? bu olayla ilgili ve bunlara sempati duyan müdür,şef vs kim varsa işten atılmalıdır. bu basit bir tepki değildir. havalimanı apronu tepki verilecek yer değildir. hele orada çalışanlarca hiç değildir. terör yüzünden transit yolcular bile bizimle uçmak istemezken, turizm olayımız batmışken, teröristlere,hırsızlara,yolsuzluk yapanlara,sapıklara vs göz yumanlara, bunlara devlet kurumlarında iş,ihale verenlere,fetoyu devlete sokanlara tepki gösteremeyen ama bunları yapmamış,abuk bir video yayınlamış,aklı gitmiş birine apronda on havalimanı çalışanı olarak saldırarak sözüm ona tepki veren,birilerine yalakalık peşindeki artistler yüzünden daha da batmasın...
  • Geçmiş Olsun Türkiye
  • kovun bunları
  • 15 Temmuz gecesi kedi gibi ofis ve arabalarda saklanan korkaklar zümresi RTE için canini hiçe sayan yaralanan VATANSEVER TGS personeline laf atar olmuş
  • Adalet versin cevabini. Ne dovuyosunuz?
  • Oh olsun
  • Niye kurtariyosunuz birakin gebertsinler ulkeye vatana kufredenin kopek kadar degeri yoktur
  • Size soruyorum 15 temmuz gecesinde bu ulkenin cumhurbaskanini hava alaninda koruyanlar onun icin ve milleti icin reisi cumhuruna sahip cikanlarin arasinda o gece sabaha kadar ve sonrasindada TGS vardi hanginiz cikti da TGS ye tesekkur etti simdi insanlarida sirketide karalamayi birakin her vatan askiyla yasayan turk evladinin yapacagini yaptilar bu turk milleti kime nezaman ne yapacagini bilen fatihin torunlaridir
  • HAVALİMANI YÖNETİCİLERİ UÇAGA BİNİP GİTTİGİM ANADOLU İSTASYONLARINDA ÖZELLİKLE TGS HİZMET VERDİGİ YERLERDE ÜÇAK GELDİĞİ ZAMAN O KADAR İLGİLİ İLGİSİZ TGS PERSONELİ ÜÇAGIN KAPISINDA OLUYOR ONLARDAN DOLAYI UÇAKTAN İNEMİYORUZ KİMİ ÜNLÜ İLE BİRDE RESİM ÇEKTİRME MODASI VAR ANLATAMAM BİR TAKİP EDİN YALANMI GERCEKMİ BENİM BİLDİGİM BİR GÖREVLİ OLUR O KADAR EN AZ HER UÇAKTA TGS KLİNİKÇİ HERKES ORADA KEBAPÇI KEDİSİ GİBİ UÇAGIN KAPISINDA SIRALANIYORLAR....

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımları dolayısıyla KKTC’den sınır dışı edildi. Şansal'ın sosyal medya hesabından Türkiye'ye hakaret ettiği görüntülerinin yayınlanması, KKTC İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Yılbaşı tatili için geldiği KKTC'de gözaltına alınan Şansal, Türk Hava Yolları'nın 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi.

YOLCULARDAN TEPKİ

Modacı Barbaros Şansal ile bindirildiği uçaktaki yolcular arasında gerginlik yaşandı.

Şansal’ın taşkınlık yaptığını iddia eden yolcular, kendisine tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya polis müdahale etti. Gerginlik nedeniyle uçağın kalkışı bir süre uzadı. Tartışmanın sona ermesinin ardındansa Barbaros Şansal'ı taşıyan uçak Türkiye’ye hareket etti.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ORTALIK KARIŞTI

THY uçağıyla İstanbul'a getirilen ünlü modacı Şansal, yocuların büyük öfkesiyle karşılandı. Uçaktan indirildiği sırada yere bir ara düşen Barbaros Şansal yolcular tarafından kovalandı. Şansal emniyet güçlerinin araya girmesiyle linç edilmekten son anda kurtarıldı.

Atatürk Havalimanı'nda ortalık karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (283)

Siz biteceksiniz ~ 7 yıl önce
Bize Göre Değil Çirkefin Elinde Deli Olmak Zuul Olmak Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olmaz Demek karnının doymayacağının korkusunu koklayanlar bakıyorumda pek bir yalanmış yorumlara yazık Türk soyu sonsuza dek ebet dik kalacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük yanlış ~ 7 yıl önce
saldırı tüm dünyada haber oldu ve bu olay yüzünden yarın bir gün yabancı firmalar ve uluslararası havacılık kurumları türkiye'de limanlar güvenli değil çok risk var diye uçuşlarını iptal ederlerse ya da yasaklarlarsa ne olacak düşünen var mı? mesela 15 temmuz olayından sonra abd uçuşları durduruldu thy ne kadar zarar etti biliyor musunuz? bu olayla ilgili ve bunlara sempati duyan müdür,şef vs kim varsa işten atılmalıdır. bu basit bir tepki değildir. havalimanı apronu tepki verilecek yer değildir. hele orada çalışanlarca hiç değildir. terör yüzünden transit yolcular bile bizimle uçmak istemezken, turizm olayımız batmışken, teröristlere,hırsızlara,yolsuzluk yapanlara,sapıklara vs göz yumanlara, bunlara devlet kurumlarında iş,ihale verenlere,fetoyu devlete sokanlara tepki gösteremeyen ama bunları yapmamış,abuk bir video yayınlamış,aklı gitmiş birine apronda on havalimanı çalışanı olarak saldırarak sözüm ona tepki veren,birilerine yalakalık peşindeki artistler yüzünden daha da batmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 7 yıl önce
çok güzel açıklamışsın,havacılığın ruhunu,mantığını,nasıl bir işte ve nerede çalıştığını anlayamayan ve yaptığı hareketin nerelere varabileceğini tahmin edemeyenler.Orası belediyenin yol bakım şefliği değil.
Selami ~ 7 yıl önce
Geçmiş Olsun Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kovulmalılar ~ 7 yıl önce
kovun bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ö.D. ~ 7 yıl önce
15 Temmuz gecesi kedi gibi ofis ve arabalarda saklanan korkaklar zümresi RTE için canini hiçe sayan yaralanan VATANSEVER TGS personeline laf atar olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarım akıllı ~ 7 yıl önce
sizin aklınız anca o kadar RTE için canını hiçe sayanmış... akılsız apronda adama saldırarak memlekete zarar veriyorsunuz. sizin için memleketin önemi yok rte başta kalsın yeter.. ahmak takımı seni..
t.d. ~ 7 yıl önce
tam olarak böyle düşünüyordum. bu videodakiler kesinlikle 15 temmuzda meydanda olanlar idi. Bu insanların yaptıkları düşüncesizce olabilir ama bizi 15 temmuzda kurtaran bu duygusallık idi. bu insanlar bu şekilde bir seferde harcanmamalı. illa kamuoyununda gazı alınacaksa "soruşturma devam ediyor, işlem yapılacak" de geç. millet o çalışanları mı takip edecek sanki. küstürmeyin böyle insanları ki gün gelince meydana çağıracak adam gibi adamlar her daim yanımızda olsun.
hayri ~ 7 yıl önce
cok okumayan mılletler genelde senın gıbı a-b-c şahsına tapmaya dusunmemeye mahkum. hala 15 temmuz dıyor. menfaatınız neredeyse sız oradasınız. gec o vatan mıllet ayaklarını. zıhnıyetını soyluyorum tgsdekı duzgun ınsanları tenzıh ederek.
hayri ~ 7 yıl önce
su goruntuyu ısvıcreden zıyade bangladeste pakıstanda vs gorebılırsınız. ve bu ulkelerın refah duzeyını de sızlere bırakıyorum.
Adalet ~ 7 yıl önce
Adalet versin cevabini. Ne dovuyosunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahah ~ 7 yıl önce
Oh olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nihat ~ 7 yıl önce
Niye kurtariyosunuz birakin gebertsinler ulkeye vatana kufredenin kopek kadar degeri yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önemli!! ~ 7 yıl önce
Size soruyorum 15 temmuz gecesinde bu ulkenin cumhurbaskanini hava alaninda koruyanlar onun icin ve milleti icin reisi cumhuruna sahip cikanlarin arasinda o gece sabaha kadar ve sonrasindada TGS vardi hanginiz cikti da TGS ye tesekkur etti simdi insanlarida sirketide karalamayi birakin her vatan askiyla yasayan turk evladinin yapacagini yaptilar bu turk milleti kime nezaman ne yapacagini bilen fatihin torunlaridir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırak palavrayı ! ~ 7 yıl önce
siz kim Fatih'in torunu olmak kim ? Ayrıca 'Ormanımdan dal kesenin kafasını keserim' diyen Fatih'in iktidardaki torunları! memlekette yeşil alan bırakmadı !
Ak Torun ~ 7 yıl önce
Hızını alamadıysan viyanaya doğru yol al fatihin torunu...
ÜÇAK KARŞILAMA ~ 7 yıl önce
HAVALİMANI YÖNETİCİLERİ UÇAGA BİNİP GİTTİGİM ANADOLU İSTASYONLARINDA ÖZELLİKLE TGS HİZMET VERDİGİ YERLERDE ÜÇAK GELDİĞİ ZAMAN O KADAR İLGİLİ İLGİSİZ TGS PERSONELİ ÜÇAGIN KAPISINDA OLUYOR ONLARDAN DOLAYI UÇAKTAN İNEMİYORUZ KİMİ ÜNLÜ İLE BİRDE RESİM ÇEKTİRME MODASI VAR ANLATAMAM BİR TAKİP EDİN YALANMI GERCEKMİ BENİM BİLDİGİM BİR GÖREVLİ OLUR O KADAR EN AZ HER UÇAKTA TGS KLİNİKÇİ HERKES ORADA KEBAPÇI KEDİSİ GİBİ UÇAGIN KAPISINDA SIRALANIYORLAR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000