06 Eylül 2013, Cuma 09:30:01

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAY ÇIKARDI

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam bir yolcu, gidiş katını adeta birbirine kattı, olaya polis müdahale etti...
  • Ağzını burnunu kırcan dökücen kemiklerini kırıcaksın böyle yolcunun kendi ülkesinde olmadığını anlasın.
  • Yolcu BTA restorant ın orada başladı eline yangı söndürme tüpünü alarak etrafa sıkmaya başladı.
  • Bu şahıs dış hatlar teras katındaki sigara odasında olay çıkardı,kavga teras katına taştı,eline geçen sandalye,peçete kutusu gibi cisimleri insanlara fırlattı. port klinik katında yangın tüpünü açıp havaya sıktı ve polis tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.Bu arada kelepçelendi.Bu görüntü ne zaman gerçekleşti anlamadım.Kelepçelenen adam sonra tekrar mı olay çıkardı?
  • Polisimiz yine profesyonel ve insan haklarina saygi bir sekilde olaya soguk kanli bir sekilde müdahale etmesi sonucu olay kisa sürede cözülmüstür!
  • Olay A adasinin satis ofisleri taafindanoldugu resimlerden belli. Bana kalirsa, tax Free islemi icin sira bekleyen bir yolcudur. Gumrukcu arkadas mesaisi bitmeden, yerine gelecek memur gelmeden cek gitmistir. Kuyruk ayuka cikmis, yolcular 2 saat belerken ucak kacirma stresi.... Hangi isimiz dogru ki, bu dogru olsun... En mulayim adam bile, 2 saatden sonra kendini orada kaybedebiliyor...
  • allah şifa versin şu memlekette sağlıklı kalmak zor. Stres ve bunalım dolu bir toplumuz

Dün akşam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda bir yolcu, olay çıkardı. Önüne gelen herşeyi tekmeleyen yolcu, bazı yolcuları da kavgaya davet etti, olaya polis müdahale etti.

Cezayir'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen şahıs, bilinmeyen bir nedenden ötürü bir anda çılgına döndü, Üzerini çıkaran sorunlu yolcu, önüne gelen herşeyi tekmelemeye başladı. Kioskları, bankoları tekmeleyen ve bagaj araçlarını deviren sorunlu şahıs, bazı yolcuları da kavgaya davet etti.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, sorunlu yolcuya müdahale etti. Yorulan şahıs daha sonra yere oturarak dinlenmeye çalıştı.

Sağlık ekiplerinin şahsa müdahalesi ile son bulan olayda kimse zarar görmezken, sorunlu yolcuya iğne yapılarak sakinleştirildiği öğrenildi.









ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAY ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Alço ~ 11 yıl önce
Ağzını burnunu kırcan dökücen kemiklerini kırıcaksın böyle yolcunun kendi ülkesinde olmadığını anlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 11 yıl önce
Yolcu BTA restorant ın orada başladı eline yangı söndürme tüpünü alarak etrafa sıkmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLAY ! ~ 11 yıl önce
Bu şahıs dış hatlar teras katındaki sigara odasında olay çıkardı,kavga teras katına taştı,eline geçen sandalye,peçete kutusu gibi cisimleri insanlara fırlattı. port klinik katında yangın tüpünü açıp havaya sıktı ve polis tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.Bu arada kelepçelendi.Bu görüntü ne zaman gerçekleşti anlamadım.Kelepçelenen adam sonra tekrar mı olay çıkardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 11 yıl önce
Polisimiz yine profesyonel ve insan haklarina saygi bir sekilde olaya soguk kanli bir sekilde müdahale etmesi sonucu olay kisa sürede cözülmüstür!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Olay A adasinin satis ofisleri taafindanoldugu resimlerden belli. Bana kalirsa, tax Free islemi icin sira bekleyen bir yolcudur. Gumrukcu arkadas mesaisi bitmeden, yerine gelecek memur gelmeden cek gitmistir. Kuyruk ayuka cikmis, yolcular 2 saat belerken ucak kacirma stresi.... Hangi isimiz dogru ki, bu dogru olsun... En mulayim adam bile, 2 saatden sonra kendini orada kaybedebiliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şifa ~ 11 yıl önce
allah şifa versin şu memlekette sağlıklı kalmak zor. Stres ve bunalım dolu bir toplumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000