05 Mart 2014, Çarşamba 17:17:42

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA MAGANDA TERÖRÜ!

Geç kaldığı için uçurulmayan yolcular Atatürk Havalimanı'nda şehir eşkıyalığına soyundu. Yaşanan olaya havalimanı girişlerindeki ilk güvenlik noktalarının kaldırılıp kaldırılmamasını tartışmalarını akıllara getirdi.
  • Oku bakıyım'A',Oku bakıyım 'Y',Oku bakıyım 'I' şimdi hep beraber...AYI...AYI..AYI....
  • Ankara ötesini ver otobüse gitsin...!!!uçakları ve etrafı kirletmesin ayılar!!!
  • onun ipini kim cozdu lo
  • böylelerin yeri Bayrampaşa otogarı.
  • Havayollarında kara liste sistemi diye bir şey var mı? Eğer varsa bunları o kara listeye almak lazım ki bir daha havaalanına adım dahi atamasınlar.. Tamamen bilmediğim için soruyorum kızmayın malum burada herkes baya asabi oluyor..
  • Sürümden para kazanan Havayolu bilet satış görevliside bu bilinçle hor gördüğü yolcusuna ne kadar nazik davranıyor öyle değilmi ? Diğer Havalimanlarındaki bilet satış görevlileride bundan hiç farklı değil.
  • Hadi lafa değil icraata bakarım dese ya birisi...
  • Bu insanlara havaliöanında ceza verilmeli. yoksa insan olmaz bunlar
  • okuyorum da yorumları.. şu videoda gördüklerim kadar vahim yorumlar.. Yok nerenin yolcusuymuş, nereliymiş... İnsan sadece insan.. kaba, saygısız, hakkını kabalıkla alacağını sanan herhangi biri.. Sorun mu ne ? Metrobüse biniyoruz hepimiz.. binebiliyomusunuz ? Ben binemiyorum inanın.. Hele yanımda eşim varsa imkansız.. Aynı şey.. Görgü aileden ve toplumdan öğrenilir, okuldan değil.. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum, umarım bir daha yaşanmaz.
  • medeniyet gormemis 100 lira para berip ucagi satin aldigini dusunen varlik ayi her yerde ayi havalimaninda calisanlara ve yolculara yazatigi zor durumu kiniyorumm

Onur Air ile İstanbul'dan Elazığ'a uçmak üzere bilet alan ancak Atatürk Havalimanı'na belirtilen süreden daha geç gelen yolcular, uçağa alınmadı. Yaşanan bu gelişme üzerine şahıslar, şehir eşkıyalığına soyundu.

Uçamayacakları bildirilen kişiler soluğu Onur Air bilet satış ofisi önünde aldı. Bilet şatış ofisinde görevli personele "Ya paramızı verin ya da canınızı alırız" şeklinde tehditler savuran magandalar, ağır küfürler etti.

Yaşanan olayı, AirportHaber görüntüledi. Magandalar, ekibimizin de görüntü almasını engellemeye çalıştı. Olaydan iki tarafında şikayetçi olmaması nedeniyle polisler magandalara müdahale etmezken Atatürk Havalimanı'nda bulunan diğer yolcular durumdan büyük rahatsızlık duydu.

Yaşanan olay havalimanlarında kaldırılması gündemde olan ilk güvenlik noktalarının ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İŞTE AIRPORTHABER TARAFINDAN KAYDEDİLEN O GÖRÜNTÜLER

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA MAGANDA TERÖRÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (108)

Oku Bakıyım ~ 10 yıl önce
Oku bakıyım'A',Oku bakıyım 'Y',Oku bakıyım 'I' şimdi hep beraber...AYI...AYI..AYI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankara ötesini ver otobüse gitsin...!!!uçakları ve etrafı kirletmesin ayılar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12345 ~ 10 yıl önce
onun ipini kim cozdu lo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokia ~ 10 yıl önce
böylelerin yeri Bayrampaşa otogarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xperia ~ 10 yıl önce
bence Bayrampaşa cezaevi :))
Soru ~ 10 yıl önce
Havayollarında kara liste sistemi diye bir şey var mı? Eğer varsa bunları o kara listeye almak lazım ki bir daha havaalanına adım dahi atamasınlar.. Tamamen bilmediğim için soruyorum kızmayın malum burada herkes baya asabi oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Ses ~ 10 yıl önce
Sürümden para kazanan Havayolu bilet satış görevliside bu bilinçle hor gördüğü yolcusuna ne kadar nazik davranıyor öyle değilmi ? Diğer Havalimanlarındaki bilet satış görevlileride bundan hiç farklı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafan mı güzel ~ 10 yıl önce
karşında iki tane ayı gelipte sana haksız yere saatlerce hakaret etse sen farklımı davranırsın olayı farklı yere çekmekte üstünüze yok
Ey Allah'ım! ~ 10 yıl önce
Hadi lafa değil icraata bakarım dese ya birisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aytss ~ 10 yıl önce
Bu insanlara havaliöanında ceza verilmeli. yoksa insan olmaz bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 10 yıl önce
okuyorum da yorumları.. şu videoda gördüklerim kadar vahim yorumlar.. Yok nerenin yolcusuymuş, nereliymiş... İnsan sadece insan.. kaba, saygısız, hakkını kabalıkla alacağını sanan herhangi biri.. Sorun mu ne ? Metrobüse biniyoruz hepimiz.. binebiliyomusunuz ? Ben binemiyorum inanın.. Hele yanımda eşim varsa imkansız.. Aynı şey.. Görgü aileden ve toplumdan öğrenilir, okuldan değil.. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum, umarım bir daha yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
medeniyet gormemis 100 lira para berip ucagi satin aldigini dusunen varlik ayi her yerde ayi havalimaninda calisanlara ve yolculara yazatigi zor durumu kiniyorumm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000