16 Mayıs 2012, Çarşamba 10:24:45

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA LODOS KUYRUĞU

Atatürk Havalimanı’nda bu sabah saatlerinde bir kez daha lodos etkisini gösterdi. Şu sıralarda uçaklarda bir saati aşan rötarlar yaşanıyor...
  • sendika greve çıkmasada olur 3 gün lodos olsa çalışanın kıymeti anlaşılır.allahın sopası varda inançsız yönetim görmüyo allah ne yapsın. lodosla ders vermeye çalışıyo.
  • 10-12 knotlık rüzgar'dan dolayı, acaba lodos'tan uçaklar rötar alıyor diyebilirmiyiz acaba diye düşünüyorum!!!
  • olme esegim olme.welcome to turkey

Atatürk Havalimanı’nda lodos kabusu yeniden başladı. Sabah saatlerinde etkili olan lodos sebebiyle çok sayıda sefer gecikmeli olarak gerçekleştirildi.

Bütün gün etkisini göstermesi beklenen lodosun şiddetinin zaman zaman 10-12 knot’a kadar yükseldiği zaman zaman ise 7-8 knot’a kadar düştüğü kaydedildi.

Hamleli olarak esen lodosun gün boyu iniş kalkışları olumsuz etkilemeye devam edeceği bildirilirken gün içinde beklenen yağış sonrası lodosun etkisini yitirebileceği belirtildi.

Atatürk Havalimanı’nda şu anda inişler Ataköy yönündeki 23 pistinden, kalkışlar ise Sefaköy’den deniz yönüne 17 sağ pistinden veriliyor.

DHMİ ekipleri, rötarlar yaşanmaması için rüzgarın yönüne ve hızına göre anlık olarak uçuşları düzenliyor. Buna rağmen zaman zaman kalkış için sıra bekleyen uçak sayısı 25’e kadar ulaştı. Şu sıralarda kalkış için 10’un üzerinde uçak sırada bekliyor.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA LODOS KUYRUĞU

Yorumlar

? ~ 12 yıl önce
sendika greve çıkmasada olur 3 gün lodos olsa çalışanın kıymeti anlaşılır.allahın sopası varda inançsız yönetim görmüyo allah ne yapsın. lodosla ders vermeye çalışıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RÖTARMI ? ! ~ 12 yıl önce
10-12 knotlık rüzgar'dan dolayı, acaba lodos'tan uçaklar rötar alıyor diyebilirmiyiz acaba diye düşünüyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
olme esegim olme.welcome to turkey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000