09 Temmuz 2017, Pazar 18:58:24

Atatürk Havalimanı'nda 'koku' alarmı

Atatürk Havalimanı’nda kaynağı belirlenemeyen koku, havalimanı yetkililerini harekete geçirdi. Terminal içerisinde yayılan kokunun tespiti için inceleme başlatıldı.
  • 218-219 arası mescit yolunun kokusu ve gidiş katı simit sarayı yanındaki abdesthaneden gelen koku. Buralardaki kesif koku her zaman var. Ben kötü olduğunu söylüyorum ama tanıdığım bir çok kişi oranın kokusunu normal buluyor, rahatsız olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Şimdi bu haberde görüyoruz gelmişler o kadar insan çözüm bulmaya çalışmış, ben bu bahsettiğim mekanlar için de birşeyler yapılabilir mi diye yetkililere söylesem acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de endişeleniyorum. O yüzden şuraya yazayım dedim, belki aynı fikirde olan da vardır diye.
  • Normalidir çok eskı havalımanı artık eskıdı yenı havaalanı acılsa degısıklık olur
  • Eski kargo binasi suan ki 230 larda cok kotu kokuyor!
  • Butun metrolar ahir gibi kokuyor, sorun yok :)
  • Simdi birisi yaptiysa oraya giren cikan bellidir tabi adam suanda ingilterede yatagna girmistir büyük soru kim yapti nasil soktu heh egerki kanalizasyon dan olduysa tav a biri bunun cezasini kesmeli sorumsuzlugundan neden gerekli onlemler alinmiyor tav neyi duzgun yaptiki bunu yapsin kapilarda readarla sistemler hep arizali hic bir kapida birsey tam degil 700 ler haric diger butun kapilar arizali dikis tutmuyor donemdel olarak revize edilmeli
  • havalandırma yöntemiyle atılmıs profosyenlce.
  • Karides kalmış olabilir. Kokar hemde çokkkk. Birde ilk yapılan terminal sakat yapılmış depremde gidecek ilk yer zaten açılması 20 gün ertelenmişti demirel in zamanın da çatlamıştı kolonlar kaynak yapılmış tı. Birde orada oyle bir hata var eskiler biliyoşar dır
  • Bizim mühendislik odasına gelen boya kokusu olmasın mı!
  • Havalandırmadan hergün farklı farklı rahatsız edici kokular geliyor zaten. 2 gün önce gidiş kati 204 212 213 kapıların olduğu bölümde pis su kokusu geliyordu. Bazen kanalizasyon kokuları geliyor.
  • Kanalizasyondur nolacak S7-S10 arasi hergun kokuyor hemde dumanli dumanli :)))

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali içerisinde saat 15.00 sıralarında kaynağı tespit edilemeyen bir koku yayıldı. Solunum yollarını rahatsız eden türdeki kokunun fark edilmesi üzerine harekete geçen havalimanı yetkilileri, kokunun geliş ve gidiş katları arasında bulunan merdiven boşluğundan geldiğini saptadı.

Kokunun yayıldığı yere yakın olan ofis çalışanları da kimyasal olduğu değerlendirilen kokudan etkilenmemeleri için uzaklaştırıldı. Daha sonra kapılar açılarak havalandırma yöntemiyle kokunun dağılması sağlandı.

Kokunun geldiği noktada bir süre incelemede bulunan ekipler, daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri kokunun neden kaynaklandığını tespit etmek için inceleme başlattı.

Terminalde bulunan bazı yolcular da kaynağı tespit edilemeyen kokudan etkilendi. Solunum yollarını etkileyen koku nedeniyle bazı yolcu ile çalışanların zaman zaman öksürdüğü görüldü.





Atatürk Havalimanı'nda 'koku' alarmı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Mümin ~ 7 yıl önce
218-219 arası mescit yolunun kokusu ve gidiş katı simit sarayı yanındaki abdesthaneden gelen koku. Buralardaki kesif koku her zaman var. Ben kötü olduğunu söylüyorum ama tanıdığım bir çok kişi oranın kokusunu normal buluyor, rahatsız olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Şimdi bu haberde görüyoruz gelmişler o kadar insan çözüm bulmaya çalışmış, ben bu bahsettiğim mekanlar için de birşeyler yapılabilir mi diye yetkililere söylesem acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de endişeleniyorum. O yüzden şuraya yazayım dedim, belki aynı fikirde olan da vardır diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Normalidir çok eskı havalımanı artık eskıdı yenı havaalanı acılsa degısıklık olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avi ~ 7 yıl önce
Eski kargo binasi suan ki 230 larda cok kotu kokuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aliskiniz ~ 7 yıl önce
Butun metrolar ahir gibi kokuyor, sorun yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rocco ~ 7 yıl önce
Simdi birisi yaptiysa oraya giren cikan bellidir tabi adam suanda ingilterede yatagna girmistir büyük soru kim yapti nasil soktu heh egerki kanalizasyon dan olduysa tav a biri bunun cezasini kesmeli sorumsuzlugundan neden gerekli onlemler alinmiyor tav neyi duzgun yaptiki bunu yapsin kapilarda readarla sistemler hep arizali hic bir kapida birsey tam degil 700 ler haric diger butun kapilar arizali dikis tutmuyor donemdel olarak revize edilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimyager ~ 7 yıl önce
havalandırma yöntemiyle atılmıs profosyenlce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 7 yıl önce
Karides kalmış olabilir. Kokar hemde çokkkk. Birde ilk yapılan terminal sakat yapılmış depremde gidecek ilk yer zaten açılması 20 gün ertelenmişti demirel in zamanın da çatlamıştı kolonlar kaynak yapılmış tı. Birde orada oyle bir hata var eskiler biliyoşar dır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boyaaaaa ~ 7 yıl önce
Bizim mühendislik odasına gelen boya kokusu olmasın mı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hergün var ~ 7 yıl önce
Havalandırmadan hergün farklı farklı rahatsız edici kokular geliyor zaten. 2 gün önce gidiş kati 204 212 213 kapıların olduğu bölümde pis su kokusu geliyordu. Bazen kanalizasyon kokuları geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iski ~ 7 yıl önce
Kanalizasyondur nolacak S7-S10 arasi hergun kokuyor hemde dumanli dumanli :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Sierra kokusu efsanedir
Yorumlar ~ 7 yıl önce
Yorumlara bakinca havacilik sektorunde ne kadar hain oldugunu anladim. Yazik. Senin verginle yapilan senin vatandaşınin kullanacagi bir hizmet bu. Kim yaparsa yapsin. Sirf hukumeti begenmiyorsun diye bu nasil bir ofke. Yazik. Vallahi yazik...
Aproncu ~ 7 yıl önce
Buram buram geliyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000