10 Temmuz 2012, Salı 13:47:00

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ OLAY

Atatürk Havalimanı apronundaki hurda uçağın koltukları söküldüğü sırada denge sorunu ortaya çıkınca uçak şaha kalktı.
  • Cabin crew yazan arkadaş ne kullanıyorsa aynısından istiyorum. Lütfen açıklasın dozajıyla beraber... Yolculara ve ekibe geçmiş olsun dilemiş, eğer yaşıyorsa ben de kendisine diliyorum :))
  • Yorumunuz
  • Haberde yazan doğruysa bu ülkenin yetiştiriği cevherlerden birisi olduğu açık ve net olarak belli olan koltuk sökme işi sorumlusu arkadaşı cani gönülden tebrik etmek istiyorum. Bunu başarmak herkesin harcı değil. Gerçekten uzman olmayı gerektiren bir durum:-)
  • Torpil böyle birşey.. =)
  • hadi şu cabin crew i de açıklayın ..
  • ucak hurda zaten....
  • yabancı pilot alırsanız olacağı bu !
  • cabin crew rumuzlu arkadaşın kabin ekibinden olmadığı ortadayken , merak ettiğim onun adıyla yazanın kokpitten mi yada tgs den mi olduğu zira 20 senelik kaptanın bu uçaklar nasıl uçuyor anlamış değilim allahın işine bak değişinede şahidim tgs nin saçmalıklarına da.. hele eşine beynini kullanmadığını söyleyen f/o arkadaşa ,
  • yok yok bu cabin crew kesin haplanmış :)
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık apronunda bugün hareketli dakikalar yaşandı. Yıllardır Atatürk Havalimanı apronunda atıl halde duran Air Adriatic firmasına ait uçağın burnu bir anda havaya kalktı.

Uçağın içindeki koltukların söküldüğü sırada yaşanan olay heyecana neden oldu. Uçağın ön kısmında bulunan koltukların sökülerek arka bölümde toplanması sonrası uçağın dengesi kayboldu ve burun kısmı havaya kalktı. Bu sırada hem uçakta çalışan görevliler hem de apron çalışanları heyecanlı anlar yaşadı.

Olay yerine gelen DHMİ’ye bağlı itfaiye ekipleri, uçağın burun kısmına bağlanan halatla uçağı eski haline getirmeyi başardı.

İşte apronda yaşanan ilginç olaya ait görüntüler:









ATATÜRK HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

cevap bekliyorum ??? ~ 12 yıl önce
Cabin crew yazan arkadaş ne kullanıyorsa aynısından istiyorum. Lütfen açıklasın dozajıyla beraber... Yolculara ve ekibe geçmiş olsun dilemiş, eğer yaşıyorsa ben de kendisine diliyorum :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler... ~ 12 yıl önce
Haberde yazan doğruysa bu ülkenin yetiştiriği cevherlerden birisi olduğu açık ve net olarak belli olan koltuk sökme işi sorumlusu arkadaşı cani gönülden tebrik etmek istiyorum. Bunu başarmak herkesin harcı değil. Gerçekten uzman olmayı gerektiren bir durum:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ataistlerden cevap ~ 12 yıl önce
Torpil böyle birşey.. =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateistlere sorum ~ 12 yıl önce
hadi şu cabin crew i de açıklayın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok komiksiniz!... ~ 12 yıl önce
ucak hurda zaten....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
yabancı pilot alırsanız olacağı bu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flight attendant ~ 12 yıl önce
cabin crew rumuzlu arkadaşın kabin ekibinden olmadığı ortadayken , merak ettiğim onun adıyla yazanın kokpitten mi yada tgs den mi olduğu zira 20 senelik kaptanın bu uçaklar nasıl uçuyor anlamış değilim allahın işine bak değişinede şahidim tgs nin saçmalıklarına da.. hele eşine beynini kullanmadığını söyleyen f/o arkadaşa ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
others ~ 12 yıl önce
yok yok bu cabin crew kesin haplanmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek bi cubuk ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000