15 Mayıs 2012, Salı 15:10:15

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA HAMİLE YOLCU ŞOKU

Yurtdışından Türkiye'ye gelen 7 aylık hamile kadının midesinden 975 gram kokain çıktı...

Yurtdışından Türkiye'ye uyuşturucu sokmaya çalışan zehir tacirleri, X-ray cihazına ve röntgene yakalanmamak için 7 haftalık hamile  bir kadını kullandı. Havalimanı'ndan itibaren takip edilip yakalanan kadının midesinden 975 gram kokain çıkarıldı.

Brüksel'den Türkiye'ye gelen Boatrix Orsula A. isimli şüpheli bir kadın, Atatürk Havalimanı'nda takibe alındı.

Fatih'te bir otele kadar polisin izlediği zanlı, burada yakalandı. Polis, kadının midesinde uyuşturucu taşıdığından şüpheleniyordu. Ancak kadın bunun doğru olmadığını ve hamile olduğunu söyleyerek röntgen çektirmek istemedi. Bunun üzerine zanlı, kadın doğum uzmanına sevk edildi. Yapılan muayenenin ardından kadının 7 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine zanlının doğal yollarla uyuşturucuyu çıkarması için beklendi. 2 gün boyunca hiçbir şey yememeye çalışan kadın, dayanamayarak kapsüller halinde midesinden 975 gram kokain çıkardı. 105 kapsül halinde çıkan kokaine el konuldu.

Sorgusunda evli olduğunu ve 2 çocuğu daha bulunduğunu belirten kadın, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Polis, uyuşturucu tacirlerinin özellikle hamile bir kadını seçerek Türkiye'ye gönderdiğini, bu sayede röntgenden kurtulmayı hedeflediklerini belirtti. (Star)

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA HAMİLE YOLCU ŞOKU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000