12 Ekim 2015, Pazartesi 14:45:53

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı

Atataürk Havalimanı'nda Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartılarak, çalışanlar ve güvenlik görevlileri dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
  • atatürk havaalanında temizlik görevlisi personleli olarak çalışmaktayım metroların orayada cihaz koyulmasını rica ediyorum koyulmasını çünkü milletin üatünde ne oldugu belirsiz koyarlarsa sevinirim
  • Bombanın patladığı gun Esenboğa´da inanılmaz bir kayıtsızlık ve güvelik zaafı vardı. Dış hatlar geliş terminalı önünde yolda 2 sıra park etmis arabalara kimse bir şey demiyordu. Niye hep acı tecrübe yaşadıktan sonra tedbir alınıyor.
  • giristeki arkadaslar ya arada laklak yapıyorlar ya da saga sola boş boş bakıyorlar onumde adam 2 kere dedektorden oterek geciyor bekliyor biri gelsin de arasın diye... bos bakıslı guvenlik arkadas farkında bile değil. bekleyen adam da basıp gidiyor... birileri bunlara yaptıklarının cok karmasık bir is olmadığını. sadece işlerini adam gibi yapmalarının yeterli olacağını hatırlatmalı.
  • Suriyelileri Ahl'den temizlemeden güvenlik önlemi alınamaz.
  • Havaalanlarında şovunuzu yapın kendinizi tatmin edin. Tüm uygulamalarınızda uçuş ekiplerine olsun. Kemer çıkarttırın, olmadı pantalon çıkartırın. Ne güvenliği kardeşim 100 den fazla insan ölmüş, güvenlik endişesine düşmüş ezikler. Çingeneye yetki vermişler olayı yapar yine bunlar.
  • Allah korusun..!!!

Atataürk Havalimanı'nda Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartılarak, çalışanlar ve güvenlik görevlileri dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından, Atatürk Havalimanı'nda güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Tüm çalışanlar ve güvenlik görevlileri uyarılarak,şüpheli bir durum görüldüğünde yetkililere bilgi verilmesi istendi. Ayrıca Atatürk Havalimanı giriş ve çıkış kapılarında görevli tüm güvenlik görevlileri daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Yetkililer , Atatürk Havalimanı'nda güvenliğin zaten üst seviyede olduğunu ve son yaşanan olaylardan sonra tüm güvenlik personelinin yeniden uyarıldığını söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

erhan ~ 9 yıl önce
atatürk havaalanında temizlik görevlisi personleli olarak çalışmaktayım metroların orayada cihaz koyulmasını rica ediyorum koyulmasını çünkü milletin üatünde ne oldugu belirsiz koyarlarsa sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 9 yıl önce
Bombanın patladığı gun Esenboğa´da inanılmaz bir kayıtsızlık ve güvelik zaafı vardı. Dış hatlar geliş terminalı önünde yolda 2 sıra park etmis arabalara kimse bir şey demiyordu. Niye hep acı tecrübe yaşadıktan sonra tedbir alınıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapı guvenligi ~ 9 yıl önce
giristeki arkadaslar ya arada laklak yapıyorlar ya da saga sola boş boş bakıyorlar onumde adam 2 kere dedektorden oterek geciyor bekliyor biri gelsin de arasın diye... bos bakıslı guvenlik arkadas farkında bile değil. bekleyen adam da basıp gidiyor... birileri bunlara yaptıklarının cok karmasık bir is olmadığını. sadece işlerini adam gibi yapmalarının yeterli olacağını hatırlatmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suriyeliler ~ 9 yıl önce
Suriyelileri Ahl'den temizlemeden güvenlik önlemi alınamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Show ~ 9 yıl önce
Havaalanlarında şovunuzu yapın kendinizi tatmin edin. Tüm uygulamalarınızda uçuş ekiplerine olsun. Kemer çıkarttırın, olmadı pantalon çıkartırın. Ne güvenliği kardeşim 100 den fazla insan ölmüş, güvenlik endişesine düşmüş ezikler. Çingeneye yetki vermişler olayı yapar yine bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello NL ~ 9 yıl önce
Allah korusun..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 9 yıl önce
Sayin yetlililer asil kargo bolumunde buyuk zaafiyet var gelen giden kamyon kisi tasit sayisi belli diil her gelen kamyon celebiye sisteme havasa yanasiyor kimse bakmiyor
Orasi muhim degil ~ 9 yıl önce
Ordan bi cacik olmaz zaten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000