21 Haziran 2014, Cumartesi 10:15:41

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ÇİFTE REKOR!

İstanbul Atatürk Havalimanı tarihinin en yüksek rakamına çıktı ve bu defa yolcu ve uçak sayısında çifte rekor kırdı.
  • TAV kalitesi bu meydanda kendini belli ediyor, dünyanın en kalitesiz insana ve yolcuya en az saygısı olan, herşeyin zor olduğu polis sirenleri ile gelene hoşgeldin karşılaması yapan bayağı bir yer
  • Bu sayıya ulaşılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Özellikle dün yaptığım uçuşta, 35R pisti ve bazı taksi yollarının kapalı olmasına rağmen canla başla çalışarak trafiği yönlendiren ATC'ye ayrıca teşekkür ederim. Talimat verirken boğazının kuruduğu açıkça belli oluyordu. Biliyorum çok fazla konuşma var ancak verilen talimatları dikkatlice dinlersek eminim o trafik daha iyi yönetilecektir. Tekrar teşekkürler Kaptan X
  • TAV ve DHMI para kazansın bizlerin ve yolcuların çektiği çile önemli değil
  • bu sayıya önceden bilet alıp kayıtlı olan herkes mi dahil ediliyor, yoksa herhangi bir nedenle uçağı kaçıran kişiler sayılmıyor mu? Eğer sadece uçağa binen kişiler sayılıyor ise bu rakamların sürekli artması sevindirici.
  • Tru Cok cahilsin keske ölsen
  • Rekor tamamda, Perşembe günü 20 dk park alanı, bügünde 15 dk otobüs bekledik. Buda rezalet tarafı
  • Rekor kirip tesekkur edeceginize birazda calisan iscileri dusunseniz.... gunde 100 ton ustunden geciyor.....
  • Yeni havalimanına ne gerek var diyenler nerede merak ettim şimdi. İlave pist yapın yeter diyorlardı. Bunlar geçmişte boğaz köprüsüne ne gerek var, vapurlar ekonomiye katkıda bulunuyor diyenlerin çocukları herhalde. Gölge etmeyin yeter.
  • Dunyanın dört birtarafinda uçmuş birisi olarak (su anda daha az olmak koşuluyla is jetlerinde ucuyorum) fikrim bu övünülecek birsey degil cok dikkat edilmesi gerekli personelin üstün çabasıyla yürütülüyor isler heran bir kaza olabilir Allah korusun
  • Bir yolcu olarak uçak içinde kalkış için 45 dak. beklemekle gelen bu rekoru istemiyorum.Her şeyin bir normali vardır.Daha fazla zorlamaya gerek yok.

Uzun zamandır kapasitesinin üzerinde havacılığa hizmet veren İstanbul Atatürk Havalimanı bu kez çifte rekor kırdı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) verilerine göre; Atatürk Havalimanı’nda dün 24 saat içerisinde 1299 uçağa ve 146 bin 632 yolcuya hizmet verildi. Bu verilere göre Atatürk Havalimanı hem yolcu hem de uçak sayısı olarak tarihinin en yüksek trafik rakamlarına ulaştı.

Atatürk Havalimanı’nda bir önceki rekor, 13 Haziran 2014 tarihinde kırılmıştı. O tarihte 24 saat içerisinde 1294 uçağa ve 142 bin yolcuya hizmet verilmişti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal da, Twitter hesabı üzerinden dünkü rekora ilişkin rakamları paylaşarak; "Bu tarihi rekora imza atan tüm DHMİ ve havalimanı çalışanlarına sonsuz teşekkür" ifadelerini kullandı.

©AirportHaber

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ÇİFTE REKOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kalite ~ 10 yıl önce
TAV kalitesi bu meydanda kendini belli ediyor, dünyanın en kalitesiz insana ve yolcuya en az saygısı olan, herşeyin zor olduğu polis sirenleri ile gelene hoşgeldin karşılaması yapan bayağı bir yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sayıya ulaşılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Özellikle dün yaptığım uçuşta, 35R pisti ve bazı taksi yollarının kapalı olmasına rağmen canla başla çalışarak trafiği yönlendiren ATC'ye ayrıca teşekkür ederim. Talimat verirken boğazının kuruduğu açıkça belli oluyordu. Biliyorum çok fazla konuşma var ancak verilen talimatları dikkatlice dinlersek eminim o trafik daha iyi yönetilecektir. Tekrar teşekkürler Kaptan X

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 10 yıl önce
TAV ve DHMI para kazansın bizlerin ve yolcuların çektiği çile önemli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dasvidanya ~ 10 yıl önce
bu sayıya önceden bilet alıp kayıtlı olan herkes mi dahil ediliyor, yoksa herhangi bir nedenle uçağı kaçıran kişiler sayılmıyor mu? Eğer sadece uçağa binen kişiler sayılıyor ise bu rakamların sürekli artması sevindirici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tru Cok cahilsin keske ölsen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rekor tamamda, Perşembe günü 20 dk park alanı, bügünde 15 dk otobüs bekledik. Buda rezalet tarafı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Rekor kirip tesekkur edeceginize birazda calisan iscileri dusunseniz.... gunde 100 ton ustunden geciyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 10 yıl önce
Yeni havalimanına ne gerek var diyenler nerede merak ettim şimdi. İlave pist yapın yeter diyorlardı. Bunlar geçmişte boğaz köprüsüne ne gerek var, vapurlar ekonomiye katkıda bulunuyor diyenlerin çocukları herhalde. Gölge etmeyin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dunyanın dört birtarafinda uçmuş birisi olarak (su anda daha az olmak koşuluyla is jetlerinde ucuyorum) fikrim bu övünülecek birsey degil cok dikkat edilmesi gerekli personelin üstün çabasıyla yürütülüyor isler heran bir kaza olabilir Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dersaadet ~ 10 yıl önce
Bir yolcu olarak uçak içinde kalkış için 45 dak. beklemekle gelen bu rekoru istemiyorum.Her şeyin bir normali vardır.Daha fazla zorlamaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000