13 Kasım 2012, Salı 08:11:40

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BÖYLE YAKALANDILAR!

Atatürk Havalimanı'nda yakalanan uyuşturucu kuryeleri narkotik ekiplerini dahi şaşkına çevirdi...

Atatürk Havalimanı’nda üst aramasından geçirilen bir yolcu, alüminyum folyoya sarıp bacak arasına sakladığı 2 bin adet uyuşturucu hapla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İç Hatlar Terminali'ne girmek isteyen Mevlüt D., adlı bir yolcu üzerindeki tüm metal eşyaları çıkarmasına rağmen dedektörden geçerken uyarı verdi. Bunun üzerine üst aramasından geçirilen Mevlüt D.'nin, alüminyum folyoya sardığı 2 bin adet uyuşturucu hapı bacak arasına sakladığı ve alüminyum folyo nedeniyle dedektör cihazının uyarı verdiği ortaya çıktı. Yetkililer, uyuşturucuların havayolu ile Diyarbakır'a sevk edilmek istediğini belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Mevlüt D. mahkemece tutuklandı.

UYUŞTURUCUYU MİDESİNDE PREZERVATİFLE TAŞIDI!

Peru uyruklu 2 uyuşturucu kuryesinin midesinden prezervatife gizlenmiş 3 kilo 183 gram sıvı kokain çıktı. Gözaltına alınan kuryelerden Carmen H.B.V, kanser hastası olduğunu, tedavi parası toplayabilmek için uyuşuturucu kuryeliği yaptığını söyledi.

İstanbul narkotik polisi, Peru'dan İstanbul'a gelen 2 yolcunun uyuşturucu kuryesi olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin Atatürk Havalimanı’na gelmesi ile birlikte operasyon başlatıldı. Şüphelilerin valizlerinde ve üst aramalarında yapılan aramalarda uyuşturucu bulunamayınca midelerinin röntgeni çekildi. Peru uyruklu şüphelilerin röntgenlerinde prezervatif içinde sıvı kokain yuttukları ortaya çıktı. Bunun üzerine Peru uyruklu Tobias H.T. ile Carmen H.B.V. adlı kadın gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde Tobias H.T'nin midesinden 1 kilo 573 gram, Carmen H.B.V'den midesinden ise 1 kilo 610 gram kokain çıkarıldı. İstanbul'dan aktarma yaparak Mısır'a gidecekleri öğrenilen uyuşturucu kuryelerinden Carmen H.B.V'nin ifadesinde, kan kanseri olduğunu söylediği ve tedavisi için gerekli olan parayı bulmak amacıyla kuryelik yaptığını ileri sürdüğü bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 2 şüpheli mahkemece tutuklandı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BÖYLE YAKALANDILAR!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000