04 Temmuz 2016, Pazartesi 23:50:20

Atatürk Havalimanı'nda bomba paniği

Atatük Havalimanı Dış hatlar giriş kısmında unutulan çanta bomba paniği yaşanmasına neden oldu.
  • Sahipsiz bagaj dışarda olduğu için müdahale edilmiş.havalimanı içinde unutulan bagajlar için kayıp eşya ya teslim edin biz karışmayız diyo sevgili polislerimiz.
  • Polisin unutulan eşyalara sahipsiz bagajlara müdahale etmesi için bunca canın yitirlmesi mi gerekiyordu alın kayıp eşyaya teslim edin prosedürünüze ne oldu karaktersizler
  • Eveliki günü ic hatta çantada bomba var diye espiri yapan bir doktoru ekipler paket etti, birde ceza yedi üzerine ucagini kaçırdı, bu tür vakalar oluyor malesef Allah ıslah etsin bunları
  • Sahipsiz canta vb esyalari bizim kayip esyaya pasaport kimlik cuzdan vb bizim polise teslim etmemiz ayaklarina kadar goturmemiz istenirdi. Boyle bir sistem vardi. Valilik uyuyordu. Hala tgs nin e maili olsaydi gelen siz teslim edeceksiniz malini yapistirirdim buraya. İstifamdan sonra hemen kapatildi malesef mailim. Aciklar vardi. Emniyetin yeni yonetimi berbatti. bilip bilmeden polisler kural uydurmaya baslamisti. Yeni gelen ekip zaten tgs ye takikti. Yazacak cok sey var aslinda emniyetle ilgili. Simdi simdi sahipsiz cantalara bakmaya basladilar. Havalimanina o hain saldiri olduktan sonra arkadaslarimizi kaybettikten sonra bakmaya basladilar. Onca can gittikten sonra. Arkadaslarimiz pisi pisine hayatini kaybetti. Simdi olmasi gereken havalimani emniyetinin komple degismesidir. Surulsunler akillari baslarina gelsin.
  • Kesinlikle ağır ceza sebebi olmalı
  • Kim unutmuş bavulu hangi mahluk? ayıptır cidden millette bomba fobisi oluştu mübarekler.Suriyelilerde ülkeye giriş yaptı.Artık tamamdır.Hedef 1 ayda 3 patlama olacak diyorlardır.
  • Kemal sunal'ın bombacı niyazi filmi aklıma geldi...Herkes paranoyak oldu çıktı. Akp sağolsun yeni Türkiye işte böyle.Beyinler yıkandı. Şimdi bittiniz.
  • Patlatan teroristler sivil mi askeri mi? sivilse hedefi tutturmaları zor,havacılıkta olduğu üzere.
  • Kaçın gümmmmmm...Patladı :)
  • daha bu patlayan bomba mi? daha durun hele bu yaz nerelerde bombalar patlayacak. 2-3 yer size soyleyebilirim. Turkiye'de Isid'in timleri kol geziyor. Suriyelilere vatandaslik verecek annesini sevdigimin! sahisina ne desek bos. ama siz akp ye oy verenler,allahtan duam patlamalar akp yandaslarina yapilsin

İstanbul Atatük Havalimanı Dış hatlar giriş kısmında unutulan çanta bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Bir yolcunun dış hatlar giriş kapısında unuttuğu çanta nedeniyle bomba paniği yaşandı. Giriş çıkışların kısa süreli durdurulduğu havalimanında polis şüpheli çantayı fünyeyle patlattı.

Çantadan bir şey çıkmamasının ardından havalimanına giriş çıkışlar kontrollü şekilde devam etmeye başladı.

Atatürk Havalimanı'nda bomba paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Yazık ~ 8 yıl önce
Sahipsiz bagaj dışarda olduğu için müdahale edilmiş.havalimanı içinde unutulan bagajlar için kayıp eşya ya teslim edin biz karışmayız diyo sevgili polislerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Polisin unutulan eşyalara sahipsiz bagajlara müdahale etmesi için bunca canın yitirlmesi mi gerekiyordu alın kayıp eşyaya teslim edin prosedürünüze ne oldu karaktersizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İç hat ~ 8 yıl önce
Eveliki günü ic hatta çantada bomba var diye espiri yapan bir doktoru ekipler paket etti, birde ceza yedi üzerine ucagini kaçırdı, bu tür vakalar oluyor malesef Allah ıslah etsin bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski tgs li ~ 8 yıl önce
Sahipsiz canta vb esyalari bizim kayip esyaya pasaport kimlik cuzdan vb bizim polise teslim etmemiz ayaklarina kadar goturmemiz istenirdi. Boyle bir sistem vardi. Valilik uyuyordu. Hala tgs nin e maili olsaydi gelen siz teslim edeceksiniz malini yapistirirdim buraya. İstifamdan sonra hemen kapatildi malesef mailim. Aciklar vardi. Emniyetin yeni yonetimi berbatti. bilip bilmeden polisler kural uydurmaya baslamisti. Yeni gelen ekip zaten tgs ye takikti. Yazacak cok sey var aslinda emniyetle ilgili. Simdi simdi sahipsiz cantalara bakmaya basladilar. Havalimanina o hain saldiri olduktan sonra arkadaslarimizi kaybettikten sonra bakmaya basladilar. Onca can gittikten sonra. Arkadaslarimiz pisi pisine hayatini kaybetti. Simdi olmasi gereken havalimani emniyetinin komple degismesidir. Surulsunler akillari baslarina gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumsuz ~ 8 yıl önce
Kesinlikle ağır ceza sebebi olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plan ~ 8 yıl önce
Kim unutmuş bavulu hangi mahluk? ayıptır cidden millette bomba fobisi oluştu mübarekler.Suriyelilerde ülkeye giriş yaptı.Artık tamamdır.Hedef 1 ayda 3 patlama olacak diyorlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isveçten ~ 8 yıl önce
Kemal sunal'ın bombacı niyazi filmi aklıma geldi...Herkes paranoyak oldu çıktı. Akp sağolsun yeni Türkiye işte böyle.Beyinler yıkandı. Şimdi bittiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köken ~ 8 yıl önce
Patlatan teroristler sivil mi askeri mi? sivilse hedefi tutturmaları zor,havacılıkta olduğu üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köken ~ 8 yıl önce
Bence senin kökenine inmek lazım küçüklen topun askeriyeye mi kaçtı yoksa sivillerin bahçesine mi kaçtı.bence bu daha önemli.üniversitede tez konusu olursun..
crease ~ 8 yıl önce
Kaçın gümmmmmm...Patladı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 8 yıl önce
daha bu patlayan bomba mi? daha durun hele bu yaz nerelerde bombalar patlayacak. 2-3 yer size soyleyebilirim. Turkiye'de Isid'in timleri kol geziyor. Suriyelilere vatandaslik verecek annesini sevdigimin! sahisina ne desek bos. ama siz akp ye oy verenler,allahtan duam patlamalar akp yandaslarina yapilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandaş ~ 8 yıl önce
Ne oldu neren acidi yaran mi var?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000