27 Mart 2017, Pazartesi 16:52:27

Atatürk Havalimanı'nda bıçaklı kavga

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda taksiciler arasında yolcu alma tartışması kanlı bitti. Taksi şoförü Hüseyin Ateşyılmaz tartıştığı taksi şoförü Mahmut Çobanoğlu’nu ayağından bıçakladı. Kaçan taksici Hüseyin Ateşyılmaz kısa sürede yakalandı.
  • taksi duraklarının ıslahı için ibb bunları devralıp düzene koymalı
  • bunlar havaalanı saldırısında insanlar can derdindeyken 100$ a yolcu taşıyanlar değillermi zaten...
  • Havaalanı dış hatlarda adam bıçaklama olayı oluyor, önünü servis kesiyo ama adam yine kaçıyor,polis ancak adam durağa gidince yakalıyor...
  • ataturk hava limaninda taksi soforlugu yapanlarin %90 i piskolojik sorunlu. sizofrenik ve piskopat tavirlar gosteriyorlar surekli. yolcuya surekli hakaret ve kotu davranista bulunuyorlar. bu taksiciler ulkeyi iyi tanitmak icin harcanan milyonlari bu davranislari ile bi cirpida bosa cikariyorlar. istanbula gidipte ataturk hava limanindaki taksicilerle muhatap olupta ulkeden soguyan turistlerin sayisi az degil. bu adamlar egitilemez odundurlar. care yok. hepsini atmalilar bence. her sey daha guzel olur bunlarsiz.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Balik bastan kokar havaalani taksi duragimi teksasmi bellidegil karacahil insanlarin eline brakilmiş
  • Yolcu olarak geldigim bir günde Havalimanı taksiye binerek Beylikduzu ne gideceğimi söyledim. Taksici Avcılar'da çok trafik var ben seni Tem den gotureyim dedi. Bende hergün gittigim yeri sanki ilk defa gidiyormuş gibi ne kadar fark eder diye sordum. Taksici ne derse beğenirsiniz hemen hemen aynı yada 5 tl fark olur diye. Ben israrla E5 dememe ragmen yok yok ben seni tem den gotureyim diyor. O zaman indir metrobus ile hizli giderim deyince agzini acmadi bir daha. Hepsine değil sozum ama çoğunluğu haram helal demeden 3 kurus icin 15 yalani 3 saniyede sayabilecek kapasitede.başıma gelen en basit örneği paylaşayım dedim. Yaralanan arkadaşa geçmiş olsun, her kuşun eti yenmeyecegini anlamıştır.
  • iyi olan kaznasın ama fiyatlar düşsün:) beter olun
  • ahl taksicileri bazı müşterilerinden hemen yanımızdaki şirinevlere kadar indi bindi parası olarak 20 lira alıyorlar..bu doğru mu...???
  • bindefa dedik yahu bindefa bu havalimanındaki taksici teröründen ötürü bin defa dedik dilekçeler yazdık ama boşuna sen mağaradan çıkma ahlaki etik değerlerle alakası olmayan kaba argo konuşan adamları doldurursanız olacağı budur ayrıca defalarca kez metronun gece 12den sonra kapatılmamasını ulaşım as ibb ye talep ettik fakat nafile düşünün metrobüs 7/24 çalışırken havalimanı metrosu 12 den sonra kapanıyo umarım bu sistemi 3.havalimanında değitirirler yoksa vatandaş bir uçak bileti parası kadar taksi parası ödemek zorunda kalcak

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı taksi durağında çalışan Mahmut Çobanoğlu, 34 TDH plakalı ticari taksi ile saat 08.30 sıralarında dış hatlar terminalinde yolcu almak için beklediği sırada, 34 TAU 78 plakalı ticari taksi şoförü Hüseyin Ateşyılmaz ile yolcu alma tartışması yaşandı. Tartışma araya giren diğer taksi şoförleri tarafından yatıştırıldı.

Tartıştığı havalimanı taksicisi Mahmut Çobanoğlu’nun yolunu kesen Hüseyin Ateşyılmaz , bacağından bıçaklayarak kaçmak istedi. Bu sırada olayı gören bir servis şoförü aracını Hüseyin Ateşyılmaz’ın aracının önüne çekerek kaçmasını önlemek istedi. Elindeki bıçak ile servis şoförüne saldırmak isteyen Ateşyılmaz, servis şoförünün yolu açmasını istedi. Yolun açılması ile olay yerinden kaçan Ateşyılmaz’ı yakalamak için Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Emniyet yetkilileri yaptıkları incelemede Mahmut Çobanoğlu’nu bıçaklayan taksicinin Ömür Plaza taksi durağı taksisi olduğunu öğrendi. Ömür Plaza taksi durağına giden Emniyet yetkilileri, suç aleti ile birlikte Hüseyin Ateşyılmaz’ı gözaltına aldı. İfadesinin alınmasının ardından Hüseyin Ateşyılmaz nöbetçi savcılığa sevk edilecek.

Atatürk Havalimanı'nda bıçaklı kavga

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

ayn ~ 7 yıl önce
taksi duraklarının ıslahı için ibb bunları devralıp düzene koymalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 7 yıl önce
bunlar havaalanı saldırısında insanlar can derdindeyken 100$ a yolcu taşıyanlar değillermi zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenliğe gel ~ 7 yıl önce
Havaalanı dış hatlarda adam bıçaklama olayı oluyor, önünü servis kesiyo ama adam yine kaçıyor,polis ancak adam durağa gidince yakalıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terorist ~ 7 yıl önce
ataturk hava limaninda taksi soforlugu yapanlarin %90 i piskolojik sorunlu. sizofrenik ve piskopat tavirlar gosteriyorlar surekli. yolcuya surekli hakaret ve kotu davranista bulunuyorlar. bu taksiciler ulkeyi iyi tanitmak icin harcanan milyonlari bu davranislari ile bi cirpida bosa cikariyorlar. istanbula gidipte ataturk hava limanindaki taksicilerle muhatap olupta ulkeden soguyan turistlerin sayisi az degil. bu adamlar egitilemez odundurlar. care yok. hepsini atmalilar bence. her sey daha guzel olur bunlarsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibo ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibo ~ 7 yıl önce
Balik bastan kokar havaalani taksi duragimi teksasmi bellidegil karacahil insanlarin eline brakilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici ~ 7 yıl önce
Yolcu olarak geldigim bir günde Havalimanı taksiye binerek Beylikduzu ne gideceğimi söyledim. Taksici Avcılar'da çok trafik var ben seni Tem den gotureyim dedi. Bende hergün gittigim yeri sanki ilk defa gidiyormuş gibi ne kadar fark eder diye sordum. Taksici ne derse beğenirsiniz hemen hemen aynı yada 5 tl fark olur diye. Ben israrla E5 dememe ragmen yok yok ben seni tem den gotureyim diyor. O zaman indir metrobus ile hizli giderim deyince agzini acmadi bir daha. Hepsine değil sozum ama çoğunluğu haram helal demeden 3 kurus icin 15 yalani 3 saniyede sayabilecek kapasitede.başıma gelen en basit örneği paylaşayım dedim. Yaralanan arkadaşa geçmiş olsun, her kuşun eti yenmeyecegini anlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynisi ~ 7 yıl önce
aynisi bana da oldu surekli. hepside haramzade. adam yok aralarinda. haramzade i. surusu bunlar.
güzel ~ 7 yıl önce
iyi olan kaznasın ama fiyatlar düşsün:) beter olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynisi bana da oldu ~ 7 yıl önce
bunu hepsi de yapiyor. aynisi sureklio bana da oldu. hepside yalanci haramzade.
şirinevler 20 lira ~ 7 yıl önce
ahl taksicileri bazı müşterilerinden hemen yanımızdaki şirinevlere kadar indi bindi parası olarak 20 lira alıyorlar..bu doğru mu...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
%100 doğru
Birisi ~ 7 yıl önce
15 in üstünde tutar şirinevller. Ne indi bindisi. Dünya yol var havalimanı şirinevler arasında.
hacı ~ 7 yıl önce
bindefa dedik yahu bindefa bu havalimanındaki taksici teröründen ötürü bin defa dedik dilekçeler yazdık ama boşuna sen mağaradan çıkma ahlaki etik değerlerle alakası olmayan kaba argo konuşan adamları doldurursanız olacağı budur ayrıca defalarca kez metronun gece 12den sonra kapatılmamasını ulaşım as ibb ye talep ettik fakat nafile düşünün metrobüs 7/24 çalışırken havalimanı metrosu 12 den sonra kapanıyo umarım bu sistemi 3.havalimanında değitirirler yoksa vatandaş bir uçak bileti parası kadar taksi parası ödemek zorunda kalcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000