23 Ağustos 2017, Çarşamba 13:46:29

Atatürk Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin başlamasına az bir süre kala, Atatürk Havalimanı’nda yoğunluk yaşanmaya başladı.
  • Ahl de rekor kırılıyor ama hizmet kalitesi ve medeniyet rezalet ötesi. Daha havaalanına gelirken başlıyor yıllardır çözülmeyen sorunlar. Trafik rezalet, limana girişte uyanıklar soldan sağa kuyruğun başına geçmeye çalışıyorlar sağ taraftakiler haliyle yol vermiyor trafik kilitleniyor,millet birbirine giriyor ortada bir tane trafik polisi yok ! Trafik bu haldeyken bir de o yolda üstüne emniyet şeridinde bekleyenler ekleniyor orada da yine trafik polisi yok ! Yetkili kimseler neredeler? Klimalı ofislerinde keyif mi çatıyorlar? Metro katında x ray de izdiham oluyor tek x ray çalışıyor ! Hac kafileleri ve yakınları limanda ulu orta bekliyorlar diğer yolcular ne kontuarlara ulaşabiliyorlar ne yürüyebiliyorlar kimse ne oluyor bu işi bir organize edelim demiyor ! Elektrikli bisikletlerle bu kalabalığın içinde millete çarpa çarpa giden slalom yapan personele de karışan eden yok ! Bir de geliştik,büyüdük, rekor kırdık diyoruz bu halde ancak rezalet rekoru kırarız !!!
  • Ülkenin durumu cok kötü..Aç millet uçak kuyrugunda..
  • sorsan kimsede para ypk, isler kotu.olduk bittik.Ama nerdeyse ulke bosaliyor
  • şaşırmış hepsi

Kurban Bayramı tatilinin başlamasına az bir süre kala, Atatürk Havalimanı’nda yoğunluk yaşanmaya başladı.

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapısı olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, bayram tatili ile yıllık izinlerini birleştirenlerin seyahate çıkması nedeniyle şimdiden yoğunluk başladı. Tatil için giden ve gelenlere hac görevini yapmak için kutsal topraklara giden hacı adayları da eklenince havalimanında yoğunluk meydana geldi.

Havalimanı'nda da terminal giriş kapıları, biniş bankolarında ve pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluştu.

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların uçaklarını kaçırmamaları için yetkililer tüm önlemleri aldı. Bayram için şimdiden Türkiye'ye akın akın gelen gurbetçi kafileleri dikkat çekerken, turizm bölgelerine uçuş yapan uçaklarda yer bulmak zorlaştı.
Kurban Bayramı nedeniyle oluşan yoğunluk havayollarının yüzünü güldürdü. THY ve özel havayolu şirketleri yoğun yolcu taleplerine karşılamak adına tatil döneminde ek seferler yapacak. Bayram tatilinde en yoğun uçak ve yolcu trafiği gerçekleşmesinin beklendiği Atatürk Havalimanı'ndan tatil boyunca 16 bin 568 uçak kalkış-iniş yapacak.







Atatürk Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rezalet rekoru ! ~ 7 yıl önce
Ahl de rekor kırılıyor ama hizmet kalitesi ve medeniyet rezalet ötesi. Daha havaalanına gelirken başlıyor yıllardır çözülmeyen sorunlar. Trafik rezalet, limana girişte uyanıklar soldan sağa kuyruğun başına geçmeye çalışıyorlar sağ taraftakiler haliyle yol vermiyor trafik kilitleniyor,millet birbirine giriyor ortada bir tane trafik polisi yok ! Trafik bu haldeyken bir de o yolda üstüne emniyet şeridinde bekleyenler ekleniyor orada da yine trafik polisi yok ! Yetkili kimseler neredeler? Klimalı ofislerinde keyif mi çatıyorlar? Metro katında x ray de izdiham oluyor tek x ray çalışıyor ! Hac kafileleri ve yakınları limanda ulu orta bekliyorlar diğer yolcular ne kontuarlara ulaşabiliyorlar ne yürüyebiliyorlar kimse ne oluyor bu işi bir organize edelim demiyor ! Elektrikli bisikletlerle bu kalabalığın içinde millete çarpa çarpa giden slalom yapan personele de karışan eden yok ! Bir de geliştik,büyüdük, rekor kırdık diyoruz bu halde ancak rezalet rekoru kırarız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alli ~ 7 yıl önce
Ülkenin durumu cok kötü..Aç millet uçak kuyrugunda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 7 yıl önce
Ist-JFK günde 3 sefer, hepsi full!
agag ~ 7 yıl önce
sorsan kimsede para ypk, isler kotu.olduk bittik.Ama nerdeyse ulke bosaliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
şaşırmış hepsi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000