02 Temmuz 2014, Çarşamba 15:11:51

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ARBEDE

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yolcularla polis arasında arbede yaşandı.
  • Isadamin gidip orada rejim degistirmeye soyunursa tabiiki seni ulkelerinde birdaha istemezler gozum
  • Yahu AHL pasaportta, vizede polis neden gorev yapar anlamis degilim
  • Kimbilir ne kavgasıdır. Bazı arkadaşlar yazılarına katılıyorum havalimadaki polise selam verirsin boş boş bakar acıkcası kendilerini özel bir şey zannederler, böyle olmaması gerek. Avrupada biz türkler gidin burdan ırkcılık yaparlar türkiyrdeyken sizi almancıcalr bizi istemezler. Bizim günahımız ne?
  • Gurbetcı'ye yine bi aşağı kalmışlık yine bi eziklik duygusu yazık çok yazık gurbetçi kim olursa olsun aynısını yapar oradaki polisler istersen bi ara dene bak nasıl yapıyorlar ;)
  • burası vize ihlali yapan yabancıların sınır dışı olduğu yer. yani vize ofisi değil zaten türkmenistan ve diğer türki cumhuriyetler birçok ülke gibi otuz gün vizesiz giriyor. bunlar türkiye ye gelip kaçak çalışan birçok türk vatandaşını ekmeğinden eden beş kuruş vergi vermeden çekip giden insanlar. adam yazmış oxford vardı da falan bütün dünya yı türkiye mi doyuracak böyle bir mantık olabilir mi .Sen git ülkene hizmet et ülken adına çalış da biryerlere gel.Parazit olma böyle. Vize ihlali yapmak,kaçak çalışmak suçtur.HİÇ BİR SUÇ MAZUR GÖRÜLEMEZ.
  • bmx isimli arkadasimiz tam yerine deginmis Turkmenistana turistik amacli gitmeniz icin 400 dolar bazen daha fazla uzret oduyorsunuz ve red cevabi ile karsilasmaniz cok yuksek,buna karsilik ulkemize 30 gun vizesiz giris yapiyolar..nasil bir sistem bu cok vahim bir durum.Turkmenistandan bahsediyoruz burada arkadaslar avusturalya,amerikadan bahsetmiyoruz..
  • Turkmenistanda Turklere yapilan eziyetleri gorun, ondan sonra acir misiniz bunlara artikin bilmem. Inanmazsaniz o ucakta seyahet eden Turklere sorun
  • Batili turistlerede boyle yapsa ya Turk Polisi,iste o sikar adami.Garibim Turkmenlere vize uyguluyolar,hani bir laf varya esekden ocunu alamayan semerinden alirmis ocunu.
  • Yolcular daha terbıyesız..ıyı günler hayırlı yolculuklar dıyorsun,öküzün trene baktığı gıbı bakıyor..her önüne bilet satar,otobus şirketine dönersen olacağı budur..bunlar daha ıyı gunler..
  • Vize almak icin kuyruk degil..gelip ulkemizde kacak calisip vize ihlalinde bulunup sonra cezasi ni odeyip ulkelerine donmek icin verdikleri para kuyrugu..tabi parasinida verme gir cik elini kolunu sallayarak..oh ne dunya..

Atatürk Havalimanı'ndaki vize kuyruğunda çoğu Türkmenistanlı olan yolcularla polis arasında kavga çıktı.

Dış Hatlar Terminali gidiş katında bulunan vize noktasında toplanan onlarca turist ile polis arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın zaman zaman hararetlendiği gözlenirken, itiş kakış arasında turist bir kadın yere düşerek fenalaştı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın daha sonra sakinleştirildi.

İşte olay anından görüntüler;







©AirportHaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ARBEDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Isadami ~ 10 yıl önce
Isadamin gidip orada rejim degistirmeye soyunursa tabiiki seni ulkelerinde birdaha istemezler gozum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 10 yıl önce
Yahu AHL pasaportta, vizede polis neden gorev yapar anlamis degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimbilir ne kavgasıdır. Bazı arkadaşlar yazılarına katılıyorum havalimadaki polise selam verirsin boş boş bakar acıkcası kendilerini özel bir şey zannederler, böyle olmaması gerek. Avrupada biz türkler gidin burdan ırkcılık yaparlar türkiyrdeyken sizi almancıcalr bizi istemezler. Bizim günahımız ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gurbetcı'ye yine bi aşağı kalmışlık yine bi eziklik duygusu yazık çok yazık gurbetçi kim olursa olsun aynısını yapar oradaki polisler istersen bi ara dene bak nasıl yapıyorlar ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaka ~ 10 yıl önce
Ben cok iyi bilirim TC vatandaslari turistlerin kilosu kadar ara harcar kimse yuzlerine bakmaz aclikdanda agzi kokmus turistelerin arakasini silerler,bunumu anlatmaya calison
babylon ~ 10 yıl önce
burası vize ihlali yapan yabancıların sınır dışı olduğu yer. yani vize ofisi değil zaten türkmenistan ve diğer türki cumhuriyetler birçok ülke gibi otuz gün vizesiz giriyor. bunlar türkiye ye gelip kaçak çalışan birçok türk vatandaşını ekmeğinden eden beş kuruş vergi vermeden çekip giden insanlar. adam yazmış oxford vardı da falan bütün dünya yı türkiye mi doyuracak böyle bir mantık olabilir mi .Sen git ülkene hizmet et ülken adına çalış da biryerlere gel.Parazit olma böyle. Vize ihlali yapmak,kaçak çalışmak suçtur.HİÇ BİR SUÇ MAZUR GÖRÜLEMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
suc ise, onu dovme hakkin var mi demek? sen polis isen, polisligini bil.. kavga etmek istiyorsan, git taksici, kahveci falan ol. sokaktan odunlari toplayip polis yapinca boyle oluyor..
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Peki Sirp,Yunan hindli,Alman Hollandalilar yani kafirler turk Pilotlarinin isini elinden alirken kritik yok amma bir msuluman kardes ekmek davasi cicin gelmis ona kritik var.Utanin yaaa Allah korkusu zaten yok olsa ulke bu hale gelmezdi
enes ~ 10 yıl önce
bmx isimli arkadasimiz tam yerine deginmis Turkmenistana turistik amacli gitmeniz icin 400 dolar bazen daha fazla uzret oduyorsunuz ve red cevabi ile karsilasmaniz cok yuksek,buna karsilik ulkemize 30 gun vizesiz giris yapiyolar..nasil bir sistem bu cok vahim bir durum.Turkmenistandan bahsediyoruz burada arkadaslar avusturalya,amerikadan bahsetmiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkmenistanda Turklere yapilan eziyetleri gorun, ondan sonra acir misiniz bunlara artikin bilmem. Inanmazsaniz o ucakta seyahet eden Turklere sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Batili turistlerede boyle yapsa ya Turk Polisi,iste o sikar adami.Garibim Turkmenlere vize uyguluyolar,hani bir laf varya esekden ocunu alamayan semerinden alirmis ocunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış bilgi ~ 10 yıl önce
TÜRKMENİSTAN : Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. 30 turistik gelip gitsinler çalışmak için izin alsınlar herkes güllük destanlık gelip gitsin ;)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcular daha terbıyesız..ıyı günler hayırlı yolculuklar dıyorsun,öküzün trene baktığı gıbı bakıyor..her önüne bilet satar,otobus şirketine dönersen olacağı budur..bunlar daha ıyı gunler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOCMEN BURO ~ 10 yıl önce
TURKIYEYE GELIR EVINE BAKICI HIZMETCI VS..ALIRSINIZ (700 TL MAAS) YA DA HAVALIMANINDA SIZE GULUCUK ATAR AGZININ ICINE DUSERSINIZ.SONRA NE OLACAGINI TAHMIN EDEN IYI BILIR. POLIS TR NUMARASINI ISTER VERMEK ISTEMES YA DA VERSE DAHI BEKLE CALDIRIM DOGRUMU DIYE CONTROL EDER..VS. YALANSA NUMARA YAPMADIGINI BIRAKMAZ KUYRUKTA SURUNDURURDE SURUNDURUR. TURKMENISTANDA DA IS VARMIYDIKI GELDILER TURKIYEYE ALLAH BILIR O TORPILLI POLIS NE ISTEMISTIRDE OLAY OYLE GELISMIS,, TATLISES`IN DEDIGI GIBI URFADA OXFORRRT VARDIDDA OKUMADIK MI.TURKMENISTANDA IS VARDIDA HERGUN 24 SAAT GELIS-GIDIS UCUYORLAR.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vize almak icin kuyruk degil..gelip ulkemizde kacak calisip vize ihlalinde bulunup sonra cezasi ni odeyip ulkelerine donmek icin verdikleri para kuyrugu..tabi parasinida verme gir cik elini kolunu sallayarak..oh ne dunya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000