29 Aralık 2012, Cumartesi 08:49:45

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 500 BİN TL'LİK OPERASYON

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yurda kaçak yollarla sokulmak istenen ve piyasa değeri yaklaşık 500 bin Türk Lirası olan cinsel içerikli ilaç ele geçirildi.
  • polisimiz milletin mutluluğuyla uğraşmasın.. Vallahi günaha giriyor..Bırakın erkeklerimiz de kadınlarımızda mutlu olsun..
  • Madem kacak satilmasini istemiyorsun serbest birak. Ugrasma boyle islerle. Bu zikkimi gidip alan zaten kendi istegiyle aliyor. Olumcul bir hastaligi oldugu icin degil. Avrupa'da her yerde var bu meret. Ayaga dusmus durumda artik. Polis bunlarla mi ugrasiyor? Vaktine yazik. Piyasa degeri 500.000 lira olmasi mumkun degil. Girin ebay'den bakin kesin bulursunuz. 3 kurusa.Iki koca bavul olsa bin Euro bile tutmaz. Nedir ki bu ilac? Hindistan'da Cin'de merdiven altinda yapilan bir nane. Gercekten buyuk pazari olsa 500.000 Euro gibi zaten bizdede hemen uretimine baslarlardi merdiven altinda. Kimsede basedemezdi. 3-5 kimyasali alip karistip paketleyeceksin. Cok mu zor? Hap yap para kap.
  • eminönünde çarşının göbeğinde uluorta satılanlar nasıl giriyor bu ülkeye onu kimse araştırmıyor mu kardeşim,demek ki bir yerlerde delikler var bu ülkede,bu kadar kaçak mal satıldığına göre...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Mısır Havayolları'yla Çin aktarmalı Kahire’den İstanbul’a gelen Ö.Ö. isimli şahsın durumundan şüphelenen Araştırma Büro Amirliği ekipleri, yolcuyu takibe aldı. Şüpheli yolcu, taksiye binip havalimanından ayrılmak istediği sırada durdurularak bagajında arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 50 bin 229 adet cinsel içerikli hap ile 40 kilo 850 gram değişik renk ve ebatlarda menşei belli olmayan cinsel içerikli ilaç ele geçirildi.

Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürülürken el konulan hap ve ilaçlar incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 500 BİN TL'LİK OPERASYON

Yorumlar

Bence ~ 11 yıl önce
polisimiz milletin mutluluğuyla uğraşmasın.. Vallahi günaha giriyor..Bırakın erkeklerimiz de kadınlarımızda mutlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serbest birak ~ 11 yıl önce
Madem kacak satilmasini istemiyorsun serbest birak. Ugrasma boyle islerle. Bu zikkimi gidip alan zaten kendi istegiyle aliyor. Olumcul bir hastaligi oldugu icin degil. Avrupa'da her yerde var bu meret. Ayaga dusmus durumda artik. Polis bunlarla mi ugrasiyor? Vaktine yazik. Piyasa degeri 500.000 lira olmasi mumkun degil. Girin ebay'den bakin kesin bulursunuz. 3 kurusa.Iki koca bavul olsa bin Euro bile tutmaz. Nedir ki bu ilac? Hindistan'da Cin'de merdiven altinda yapilan bir nane. Gercekten buyuk pazari olsa 500.000 Euro gibi zaten bizdede hemen uretimine baslarlardi merdiven altinda. Kimsede basedemezdi. 3-5 kimyasali alip karistip paketleyeceksin. Cok mu zor? Hap yap para kap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
eminönünde çarşının göbeğinde uluorta satılanlar nasıl giriyor bu ülkeye onu kimse araştırmıyor mu kardeşim,demek ki bir yerlerde delikler var bu ülkede,bu kadar kaçak mal satıldığına göre...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000