14 Temmuz 2017, Cuma 16:19:54

Atatürk Havalimanı'nda 15 Temmuz sergisi

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde yaşananların konu alındığı resim sergisi açıldı.
  • amsterdam ucakları ne zaman turk yolcusuz gıder o zaman anlarız eyyy hollanda gercek mı senaryo mu:))
  • Allah tüm terör örgütlerinin belasını versin. Darbe olmadı diye ağlayan vatanhainlerine,ki burada birçoğu yorum yapıyor, akıl versin. Bu ülkede doğup,yaşadıkları halde bu ülkeden nefret eden ezik tipler
  • Daha önce Erdoğan Ailesi’nin 25 milyon Dolarlık petrol tankeri olduğunu ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çocukları üzerine off-shore hesaplarda 140 milyon Dolar bulunduğunu ortaya çıkaran Malta Belgeleri’nde Erdoğan Ailesi’yle ilgili bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Buna göre, Azerbaycan Petrol Şirketi SOCAR, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesine ait olduğu öne sürülen beş adet petrol tankerini, Malta’daki off-shore şirketler üzerinden satın almış.
  • İsrail! Amerika! İngiltere! diye höykürüldü. Ama Anadolu insanına çöküldü. Bir tane kapatılan İsrail firması, ecnebi okulu, “gavur” firması gördünüz, duydunuz mu? AKP dindarlara, Müslümanlara yüzyılın operasyonunu yaptı ama onlar hala ona duacılar, destekçiler.
  • srail! Amerika! İngiltere! diye höykürüldü. Ama Anadolu insanına çöküldü. Bir tane kapatılan İsrail firması, ecnebi okulu, “gavur” firması gördünüz, duydunuz mu? AKP dindarlara, Müslümanlara yüzyılın operasyonunu yaptı ama onlar hala ona duacılar, destekçiler.
  • Keske elimden birsey gelse terroru hep birlikte yok etsek. Allah turkleri korusun insallah
  • Kimin parmagi varsa Allah belasini versin. Onca insan vefat etti..
  • Yazıklar olsun bayramlarımız yok oldu geriye bu destan denilen oyun kaldı THY hiç şaşırmadık
  • bu organizeyi yapanın ellerinden öperim helal olsun.. 250 şehidimizi anmak komediyse sen dön önce kendine gül.
  • Komedi tiyatrosu

FETÖ terör örgütü  tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sırasında yaşananların konu alındığı resim sergisi Türk Hava Yolları (THY) tarafından Atatürk Havalimanı'nda açıldı.

Atatürk Havalimanı'nda hem iç hatlar hem de dış hatlar terminallerinde açılan sergilerde o gece yaşananlar yolculara aktarılıyor.

Atatürk Havalimanı'nın girişini tanklarla kapatan ve uçuş kulesi dahil bir çok birimi ele geçirmeye çalışan terör örgütü elemanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın halka yaptığı çağrı ile birlikte sokaklara dökülen halk, teröristlerin gerçekleştirmek istediği işgal girişimini engellemeyi başarmıştı.

THY de unutulmaz bir direniş olan 15 Temmuz'u anmak için bir resim sergisi açarak tarihi anları ölümsüzleştirdi.

Geçen yıl gerçekleştirilen hain kalkışmanın ardından bir yıl geçti. Hain kalkışmanın sene-i devriyesinde yaşananların unutulmaması ve hafızalardaki yerini koruması için çeşitli etkinlikler yapılıyor.













Atatürk Havalimanı'nda 15 Temmuz sergisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

mahmud ~ 7 yıl önce
amsterdam ucakları ne zaman turk yolcusuz gıder o zaman anlarız eyyy hollanda gercek mı senaryo mu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever 1071 ~ 7 yıl önce
Allah tüm terör örgütlerinin belasını versin. Darbe olmadı diye ağlayan vatanhainlerine,ki burada birçoğu yorum yapıyor, akıl versin. Bu ülkede doğup,yaşadıkları halde bu ülkeden nefret eden ezik tipler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl oluyor? ~ 7 yıl önce
Daha önce Erdoğan Ailesi’nin 25 milyon Dolarlık petrol tankeri olduğunu ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çocukları üzerine off-shore hesaplarda 140 milyon Dolar bulunduğunu ortaya çıkaran Malta Belgeleri’nde Erdoğan Ailesi’yle ilgili bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Buna göre, Azerbaycan Petrol Şirketi SOCAR, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesine ait olduğu öne sürülen beş adet petrol tankerini, Malta’daki off-shore şirketler üzerinden satın almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 7 yıl önce
İsrail! Amerika! İngiltere! diye höykürüldü. Ama Anadolu insanına çöküldü. Bir tane kapatılan İsrail firması, ecnebi okulu, “gavur” firması gördünüz, duydunuz mu? AKP dindarlara, Müslümanlara yüzyılın operasyonunu yaptı ama onlar hala ona duacılar, destekçiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 7 yıl önce
srail! Amerika! İngiltere! diye höykürüldü. Ama Anadolu insanına çöküldü. Bir tane kapatılan İsrail firması, ecnebi okulu, “gavur” firması gördünüz, duydunuz mu? AKP dindarlara, Müslümanlara yüzyılın operasyonunu yaptı ama onlar hala ona duacılar, destekçiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu ~ 7 yıl önce
Keske elimden birsey gelse terroru hep birlikte yok etsek. Allah turkleri korusun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik.. ~ 7 yıl önce
Kimin parmagi varsa Allah belasini versin. Onca insan vefat etti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parmak ~ 7 yıl önce
Kimin parmağı değilde.. Bizzat içinde olanlar belli.. Biraz düşününce ortaya çıkıyor.. Ama düşümel nire , siz nireee..
29 ekim 19 mayıs 23 Nisan'da ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun bayramlarımız yok oldu geriye bu destan denilen oyun kaldı THY hiç şaşırmadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23 nisan ~ 7 yıl önce
Kendi devletinin yikilisini kutlayan tek milletiz
unutmayacağız ~ 7 yıl önce
bu organizeyi yapanın ellerinden öperim helal olsun.. 250 şehidimizi anmak komediyse sen dön önce kendine gül.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Komedi tiyatrosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmediniz ~ 7 yıl önce
Senin allah belanı versin. Pis hain
HAİN ~ 7 yıl önce
yaw he he VATAN HAİNİ
Def ol ! ~ 7 yıl önce
Bu altın vatandan defolup git ! Sizin gibi hainleri bu vatanda değil, toprakta,toprağın altında bir çukur da görmek istiyoruz!
Kudurun ~ 7 yıl önce
Bu bir tiyatroysa eğer ; NE MUTLU Kİ BU TİYATRONUN İÇİNDEYİM ! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! NE MUTLU VATANINI SATMAYANLARA !
D. ~ 7 yıl önce
Ahlaksız, beyinsiz. Neresini komedi gördün.
Daniskası ~ 7 yıl önce
Komedi tiyatronun daniskası, yandaş olunca Vatan millet sakarya muhabbeti..asıl hainler mecliste, sarayda.. Uyumaya devam edin.. Daha çoook öperler sizi .. Gemicikler , ayakkabı kutuları
Vay beee ~ 7 yıl önce
Ne güzel, bakın antalyada adamlar 25 temmuz eğlencesi düzenlemişler.. Haberiniz yok.. İşte .. Sana tiyatro ,, 1 hafta kutlama, neyin kutlaması? Şehitler üzerinden menfaat sağla sonrada.. Gazel oku.. Yemezler.. Bunun hesabını sizdem soracaklar.. 15 temmuzu sakın unutmayın, unutan sizin gibi( gemicikler) olsun..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000