18 Eylül 2008, Perşembe 01:13:23

Atatürk Havalimanı'na uçaklar inemedi

İstanbul’da akşam saatlerinde etkili olan yağmur hava trafiğini olumsuz etkiledi. Çok sayıda uçak Atatürk Havalimanı’na inemedi. Uçaklar başka meydanlara yönlendirildi.
  • Ne kadar komik yorum o öyle ya .. :=)))) Dün ATC Adb -> Ist Yapan ucagı bergoda döndürdü ve yakıt ikmali sebebiyle ADB'ye geri döndü. Bunun Torpil'le ne alakası var ? Okuyan Adamı torpille müdür yaparsın okumayan adamı iyi bir şirkette çaycı yaparsın. Bir yerde ucmak için orada o kadar kişinin sorumluluğunu almak için sadece Torpille yırtamazsın. Pilot olmak o kadar kolay olsa her işsiz pilot olurdu ;)
  • sevgili Airshow sanırım sen astronotsun yada buyuk yara sahibisin thy da kaptan olmanın sartları usulleri ve kaideleri vardır ayrıca ucak limitleri, şirket sop leri fctmler vardır sana ii emniyetli uçuşlar dilerim.
  • CAVOK havada herkes iner, herkes indirilir, tamamiyla beceriksiz kokpit ekibi ve beceriksiz ATC. arasi olan pilot, akrabasi, tanidigi olan Kaptan oluyor, baska ne beklenir.

 

Yağmur yağdı, hava trafiği aksadı. Aniden bastıran sağanak yağmur kara trafiğini olduğu kadar hava trafiğini de vurdu. Gök gürültülü sağanak yağış meydana getiren yoğun elektrik yüklü bulutlara,yan rüzgar da eklenince hava trafiğinde aksamalar meydana geldi. Yağış ve rüzgar yüzünden 12 uçak Atatürk Havalimanı’na iniş yapamadı. Bazı seferler ise gecikmeli olarak yapıldı. Atatürk Havalimanı’na inemeyen uçaklar Sabiha Gökçen, İzmir ve Ankara’ya yönlendirildi.

 

THY’nin, Milan, Kopenhag, Brüksel, Duseldorf ve Münih seferleri başka meydanlara yönlendirilirken, yine THY’nin İzmir ve Antep, Atlasjet’in de İzmir seferleri yapılamadı.

Atatürk Havalimanı'na uçaklar inemedi

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Ne kadar komik yorum o öyle ya .. :=)))) Dün ATC Adb -> Ist Yapan ucagı bergoda döndürdü ve yakıt ikmali sebebiyle ADB'ye geri döndü. Bunun Torpil'le ne alakası var ? Okuyan Adamı torpille müdür yaparsın okumayan adamı iyi bir şirkette çaycı yaparsın. Bir yerde ucmak için orada o kadar kişinin sorumluluğunu almak için sadece Torpille yırtamazsın. Pilot olmak o kadar kolay olsa her işsiz pilot olurdu ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wayout ~ 16 yıl önce
sevgili Airshow sanırım sen astronotsun yada buyuk yara sahibisin thy da kaptan olmanın sartları usulleri ve kaideleri vardır ayrıca ucak limitleri, şirket sop leri fctmler vardır sana ii emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airshow ~ 16 yıl önce
CAVOK havada herkes iner, herkes indirilir, tamamiyla beceriksiz kokpit ekibi ve beceriksiz ATC. arasi olan pilot, akrabasi, tanidigi olan Kaptan oluyor, baska ne beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000