12 Ocak 2014, Pazar 22:56:46

ATATÜRK HAVALİMANI'NA SİS ÇÖKTÜ

Atatürk Havalimanı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, bazı uçaklar İzmir, Çorlu ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.
  • tgs bu sis olayını çözemedin gitti dunyada bir çok yer hizmeti sise mum yakarak çara olurken tgs çalışanları sis olduğunda yatıyor..sisli havada elemanları daha iyi daha dikkatli eğitelim her elemana sisli havada mum dağıtalım..
  • Uçaklar sisten kalkmaz inmez ama biz köleler her hava koşulunda 1000 liraya çalışırız,TGS yönetimi şu maaş artışlarından bi haber verinde bizde çocuğumuza aysonu ayakkabı alabilecekmiyiz onu bi hesaplayalım.
  • Arkadaşlar ist ahl de cat III B yaklasma sadece 05 pisti icin vardir ancak dun esen ruzgar ve yonu (lodos) nedeniyle maalesef buraya yaklasma belirli bir sure yapilamadi once 23 e inis daha sonra 35r (cat II minima) inis olan uygulamada maalesef ucaklarin divert etmesi normaldir
  • Cat||| sana acayip güldüm.Ya ne canlılar var dünya üzerinde sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
  • hangi uçakların divert ettiğini de yazmış olsaydınız haber tam olurdu.
  • Ya arkadaş bu yolcuları anlamakta zorluk çekiyorum.Senin uçak biletini alırken IATA'ya göre sadece koltukta oturma hakkın var.Sana birşey vaat edilmiyor.Adamlar sis nedeniyle divert etmiş.Edilebilir,sen inemedin ben indim diye tartışma çıkıyor.Ayıp(!).O kaptanlar ekipler senin canını tehlikeye mi atsın?Bir bildikleri var ki o kadar insan dolusu uçak inemiyor.Uyanın biraz kitap okuyun.Akıllanalım.Bilet satış ofisine saldırarak bir yere varamazsınız!
  • ya hep aklima geliyo unutuyorum bakmayi.bu a340 ile a330 ayni sadece motor sayisi farkli demi?a 330 motorlari daha mi guclu acaba?
  • CAT III, bilip bilmeden yazıyorsun, eğitime yeni başlayan hariç tüm TK Pİlotlarının sİzin tabirinizle CAT III ü vardır, hatta daha ilerisi CAT IIIB BELGESİ vardır.
  • Şimdi sabiha ya geldik sonunda açıldı çok şükür 4 bcaktan sonra çok yorulduk sis sabiha da yok. sxs
  • Valla acip internetten bakicakmis kac ucak indi diye ;) sonrada sikayet etcekmis kaptan inemedj diye.. otobuse bin ne olur birdahakine...

Atatürk Havalimanı'nda etkili olan sis hava trafiğini olumsuz etkiliyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi düşünce bazı uçaklar inişini gerçekleştiremedi.

Uçaklar İzmir, Çorlu ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi. Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı'nda park sıkıntısı ortaya çıktığı kaydedildi.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, mikro blog sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı'nda görüş mesafesinde zaman zaman düşüş yaşandığını ancak trafiğin normale döndüğünü ve sisten etkilenen uçuşlar nedeniyle bazı gecikmeler yaşandığını belirtti. 

Airporthaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI'NA SİS ÇÖKTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

şifa ~ 10 yıl önce
tgs bu sis olayını çözemedin gitti dunyada bir çok yer hizmeti sise mum yakarak çara olurken tgs çalışanları sis olduğunda yatıyor..sisli havada elemanları daha iyi daha dikkatli eğitelim her elemana sisli havada mum dağıtalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köle ~ 10 yıl önce
Uçaklar sisten kalkmaz inmez ama biz köleler her hava koşulunda 1000 liraya çalışırız,TGS yönetimi şu maaş artışlarından bi haber verinde bizde çocuğumuza aysonu ayakkabı alabilecekmiyiz onu bi hesaplayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misapir ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar ist ahl de cat III B yaklasma sadece 05 pisti icin vardir ancak dun esen ruzgar ve yonu (lodos) nedeniyle maalesef buraya yaklasma belirli bir sure yapilamadi once 23 e inis daha sonra 35r (cat II minima) inis olan uygulamada maalesef ucaklarin divert etmesi normaldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cat||| sana acayip güldüm.Ya ne canlılar var dünya üzerinde sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 10 yıl önce
hangi uçakların divert ettiğini de yazmış olsaydınız haber tam olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
divert ~ 10 yıl önce
Hangi birisini yazsınlar? o kadar çok ki!
SK ~ 10 yıl önce
Ya arkadaş bu yolcuları anlamakta zorluk çekiyorum.Senin uçak biletini alırken IATA'ya göre sadece koltukta oturma hakkın var.Sana birşey vaat edilmiyor.Adamlar sis nedeniyle divert etmiş.Edilebilir,sen inemedin ben indim diye tartışma çıkıyor.Ayıp(!).O kaptanlar ekipler senin canını tehlikeye mi atsın?Bir bildikleri var ki o kadar insan dolusu uçak inemiyor.Uyanın biraz kitap okuyun.Akıllanalım.Bilet satış ofisine saldırarak bir yere varamazsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ya hep aklima geliyo unutuyorum bakmayi.bu a340 ile a330 ayni sadece motor sayisi farkli demi?a 330 motorlari daha mi guclu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CAT III, bilip bilmeden yazıyorsun, eğitime yeni başlayan hariç tüm TK Pİlotlarının sİzin tabirinizle CAT III ü vardır, hatta daha ilerisi CAT IIIB BELGESİ vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şimdi sabiha ya geldik sonunda açıldı çok şükür 4 bcaktan sonra çok yorulduk sis sabiha da yok. sxs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mmmm ~ 10 yıl önce
Valla acip internetten bakicakmis kac ucak indi diye ;) sonrada sikayet etcekmis kaptan inemedj diye.. otobuse bin ne olur birdahakine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000