22 Aralık 2009, Salı 09:35:34

ATATÜRK HAVALİMANI'NA HASTANE YAPILACAK

Airport TV’de pazartesi akşamlarına damgasını vuran Sefa İnan’la Kara Kutu programı bu hafta havalimanlarında sağlık hizmetleri veren Port Clinic’i masaya yatırdı.
  • Fuzuli konusuna katılıyorum. Bence tamamen ticari amaçla açılmış bir kuruluştur.
  • orada çalışanların %80 hasta zaten....
  • Bu fuzuli yazısını yazan kişi ya havalimanında yaşamıyor, ya da bir art niyeti olmalı. Bu firma yanlış bilmiyorsam 7-8 yıldır burda faaliyette bulunuyor. Benim en yakın arkadaşımın hayatını kurtardı. Eksik var diye eleştiri olabilir ama, böyle bir firmaya lüzumsuz diyebilmek gerçekten akıl karı değil. Böyle hizmetler sizin içinde benim içinde güvence
  • Havalimanında bugüne kadar kurulmuş olan en fuzuli şirkettir. Biri faydalarını yazsa da öğrensek...
  • kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
  • Port klinik tamamen ihtiyaç dışı kurulmuştur. Faydalarını anlatacak biri varsa şapka çıkartırım. Ayrıca özellikle çalışan personelin eğitimi konusunda çok eksikleri vardır. Tekerlekli sandalye kullanan yolcularla olan diyaloglarına dikkat etmeleri ve bu işi bahşiş kapısı haline getirmeleri gözlem altına alınmalıdır.
  • Bir arkadaş saçmalamış. THY biletini göstereceksin ve hangi seferle gideceğini ileteceksin.Rezervasyonun belli olacak. O zaman THY bu engelli vatandaşın parasını ödüyor. Bilet numarasından bu çıkar.Yalan malan yok.
  • yok oyle bisey o zaman thy biletini alan gelsin muayene olsun
  • Port clinic çok iyi çalışıyor,personeli güler yüzlü yardım sever,hızlı başarılı,uçağın içine kadar eşlik ediyor her türlü yardımı yapıyorlar başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Saygılarımla Barış Çayla

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan tarafından hazırlanıp sunulan ve gündem oluşturan Kara Kutu programının bu haftaki konuğu Port Clinic Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kurt oldu.

Med Line’nın da kurucularından olan Dr. İbrahim Kurt,  o günlerden Port Clinic dönemine nasıl geldiklerini Kara Kutu’da anlattı.

“AHL’DE 10 BİN ÜYEMİZ VAR”

Med Line’deki hisselerini devrettikten sonra yine aynı kuruluşun Atatürk Havalimanı’nda zarar etmesiyle faaliyetlerini sonlandırdığını ifade eden Dr. İbrahim Kurt, “Med Line, Atatürk Havalimanı’nda zarar edince oradaki faaliyetlerini sonlandırdı. Tabi Atatürk Havalimanı’nda çok büyük emekler verilmişti ve o emeklerin boşa gitmesine gönlümüz razı olamazdı. Ardından Port Clinic’i devreye soktuk. Ardından Med Line da yaptığımız gibi üyelik sistemini Port Clinic’te de uygulamaya soktuk. İlk olarak o dönemde Atatürk Havalimanı’nda güvenlik hizmetini yürüten Tepe Güvenlik personelinin çok sık rahatsızlandığını ve bizden hizmet almak istediklerini söylediler. Bizde buna göre bir sistem kurduk. Şuanda Atatürk Havalimanı’nda 10 bin üyemiz var. Yakın zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da 3-4 bin üyeye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

Türk Hava Yolları’yla anlaşmaları olduğunu ifade eden Kurt, “Türk Hava Yolları biletiyle bize gelen yolcudan tekerlerkli sandalye hizmeti için ücret talep etmiyoruz. Anlaşmamız gereği ücreti THY’den tahsil ediyoruz. Bu kapsamda yıllık olarak bakarsak THY’nin hasta ve engelli 150 bin yolcusuna hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

“BUTİK HASTANE KURACAĞIZ”

Verdikleri hizmeti biraz daha genişletmeyi düşündüklerini söyleyen Dr. İbrahim Kurt, butik bir hastane kurmayı istediklerini belirtti. Kurt, “2011 yılında 30 yataklı bir hastane projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mevcut üniteler ve kliniklerimiz sabit kalacak. Atatürk Havalimanı’nda daha çok yatma durumu olan hastalara hizmet verecek bir yapı geliştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Port Clinic olarak markalarını yurtdışında pazarlamayı düşündüklerini söyleyen Dr. İbrahim Kurt, “Hedeflerimizden biri de markamızı pazarlamak... Bunun yanı sıra en büyük hedefimiz de alanımızda dünyanın 1 numarası olmak istiyoruz. Yakın zamanda da dünyadaki havalimanlarında faaliyet gösteren en iyi sağlık kuruluşu unvanını almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

PORT CLINIC’IN HEDEFLERİ ARASINDA NELER VAR?
HAVALİMANLARINDA NE GİBİ SAĞLIK HİZMETLERİ VERİYORLAR?
HAVA AMBULANS İŞİNE GİRECEKLER Mİ?
MED LINE GİBİ AMBULANS HİZMETİ VERECEKLER Mİ?

İşte Dr. İbrahim Kurt’un konuk olduğu Kara Kutu programının tamamı:

 

ATATÜRK HAVALİMANI'NA HASTANE YAPILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Fuzuli konusuna katılıyorum. Bence tamamen ticari amaçla açılmış bir kuruluştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orada çalışanların %80 hasta zaten....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu fuzuli yazısını yazan kişi ya havalimanında yaşamıyor, ya da bir art niyeti olmalı. Bu firma yanlış bilmiyorsam 7-8 yıldır burda faaliyette bulunuyor. Benim en yakın arkadaşımın hayatını kurtardı. Eksik var diye eleştiri olabilir ama, böyle bir firmaya lüzumsuz diyebilmek gerçekten akıl karı değil. Böyle hizmetler sizin içinde benim içinde güvence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanında bugüne kadar kurulmuş olan en fuzuli şirkettir. Biri faydalarını yazsa da öğrensek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Port klinik tamamen ihtiyaç dışı kurulmuştur. Faydalarını anlatacak biri varsa şapka çıkartırım. Ayrıca özellikle çalışan personelin eğitimi konusunda çok eksikleri vardır. Tekerlekli sandalye kullanan yolcularla olan diyaloglarına dikkat etmeleri ve bu işi bahşiş kapısı haline getirmeleri gözlem altına alınmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir arkadaş saçmalamış. THY biletini göstereceksin ve hangi seferle gideceğini ileteceksin.Rezervasyonun belli olacak. O zaman THY bu engelli vatandaşın parasını ödüyor. Bilet numarasından bu çıkar.Yalan malan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok oyle bisey o zaman thy biletini alan gelsin muayene olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Port clinic çok iyi çalışıyor,personeli güler yüzlü yardım sever,hızlı başarılı,uçağın içine kadar eşlik ediyor her türlü yardımı yapıyorlar başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Saygılarımla Barış Çayla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000