10 Eylül 2009, Perşembe 17:23:28

Atatürk Havalimanı'na gelirken sele kapıldı...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun iş ortağı ve çocukluk arkadaşı olan İşadamı Hüsnü Birinci, İstanbul’da dün meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybetti. Birinci, Atatürk Havalimanı'na geliyordu...
  • Habere yorum yapanlar bir insanin cenazesi arkasindan siyaset yapip tii ye aliyorlar.O derelere 50 yildir bina yapilmis son 15 yilda degil.Takdiri ilahi diye alay eden zevata gelince.Evet hersey bir takdiri ilahidir,yapragin kimildamasi bile takdiri ilahidir.Dalga gecerken sana sunulan nefesin,verilen beyninin de takdiri ilahi oldugunu unutma sakin.Ama Allah kullanip kullanmama secenegini kendi bilgisi dahilinde sana vermis.Yani anne-baban zevk yaparken tesadufen olmamissin,bir sebebe bagli olarak dunyaya getirilmissin.
  • dere yatagindaki binalara imarlari belediyeler vermedi mi ? asil sorumlular belediye imar md leri.belediyeler 15 yildir kimde idi???
  • Başbakan, dere yatağına ev yaparsan, dere de intikamını alır demişti. Rahmetli de, arabası ile dere yatağından mı gidiyordu AHL'ye? Yazıklar olsun.
  • Takdir-i ilahi

Hüsnü Birinci’nin, Malatya’daki bir iş görüşmesi için, otomobiliyle Atatürk Havalimanı’na gittiği sırada sele yakalandığı ifade edildi. Evli ve 5 çocuk babası olduğu belirtilen işadamı Hüsnü Birinci (52) Malatya’daki bir iş görüşmesi için dün saat 09.30 sıralarında Başakşehir’deki evinden yola çıktı. Öğle saatlerinde havalimanına yetişmeyi planlayan Hüsnü Birinci’nin kullandığı araç, bir anda sel sularına kapıldı. Metrelerce aracı ile birlikte sürüklenen işadamı Hüsnü Birincinin aracı su almaya başladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Hüsnü Birinci’nin cesedi saatler sonra ekiplerin çalışması sonucu bulundu.

Evli ve 5 çocuklu olduğu belirtilen işadamı Hüsnü Birinci 1981 yılında mali müşavirliğe başladı. Aynı zamanda çocukluk arkadaşı da olduğu AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Marmara Muhasebe ve Mali Müşavirlik Limited Şirketi’ni kurdu. Basında Hüsnü Birinci ve AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da ortağı olduğu Marmara Muhasebe Şirketinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketleri denetlediği yer almıştı.

İşadamı Hüsnü Birinci’nin cenazesi dün Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Eyüp Sultan Camisi’ne getirildi. Birinci’nin cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, oğulları Erhan ve Mehmet, kızları, kardeşi Oktay Birinci, yakınları ve AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkanları katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası işadamı Hüsnü Birinci’nin cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı’na defnedi.

(Milliyet)

Öger Türk Tur

Atatürk Havalimanı'na gelirken sele kapıldı...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Habere yorum yapanlar bir insanin cenazesi arkasindan siyaset yapip tii ye aliyorlar.O derelere 50 yildir bina yapilmis son 15 yilda degil.Takdiri ilahi diye alay eden zevata gelince.Evet hersey bir takdiri ilahidir,yapragin kimildamasi bile takdiri ilahidir.Dalga gecerken sana sunulan nefesin,verilen beyninin de takdiri ilahi oldugunu unutma sakin.Ama Allah kullanip kullanmama secenegini kendi bilgisi dahilinde sana vermis.Yani anne-baban zevk yaparken tesadufen olmamissin,bir sebebe bagli olarak dunyaya getirilmissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dere yatagindaki binalara imarlari belediyeler vermedi mi ? asil sorumlular belediye imar md leri.belediyeler 15 yildir kimde idi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başbakan, dere yatağına ev yaparsan, dere de intikamını alır demişti. Rahmetli de, arabası ile dere yatağından mı gidiyordu AHL'ye? Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Takdir-i ilahi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000