13 Aralık 2012, Perşembe 09:25:59

ATATÜRK HAVALİMANI YENİ YILA HAZIR

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapısı olan Atatürk Havalimanı, yeni yıla hazır...
  • Noel ile yilbasini karistiran yorumculara sesleniyorum: Bu kadar yolcunun oldugu bir yerde kimi yilbasini kutlar kimi noel'i kutlar. yilbasi agaci susleyerek ya da ona bakarak bir anda hristiyan olmazsin. gozune guzel gelene bakarsin: bu guzel gelen sey ister ramazandaki eglence cadirlari olur istersen havaalanindaki susleme olur. isteyen istedigini ozgur sekilde yasar. Goz zevki bu. Eminim istanbul'da yilbasi suslemelerine bakan insanlar "yuce isa askina" diye bir anda degismiyordur. Avrupada kutlanmiyor diyen kisiye de sesleniyorum, biz sirf bu kafa yuzunden yillardir hic bir sey kutlamiyoruz. Turk dernekleri, toplumlari ayrilmis kavga var kim ne organize edip ne kutlasin? Yahudiler, Hindular, Cinliler her yil kendi bayramlarini butun meydanlarda bagira bagira eglene eglene kutluyor. Problem Avrupada degil organize edemeyen bizlerde. Ise kavgayla baktigin icin, EVET GERI KAFALISIN.
  • Bu kadar sene Avrupada yasiyorum. Hic bir Müslüman BAYRAMI bu kadar görkemli kutlanmiyor burada. Ama Türkiyede Hrisityan Bayramlari bir muhtesem. Hic Noel zamani Avrupaya gitmek gerekmiyor. Artik bizim kültürümüze iyce yerlesmis. Insanlarimiza bu süsler yeni yil geldi diye yutturuluyor. Halbuki Yeni yil´ile hic bir alakasi olmayan ve sadece noel bayrami´ile yani Hristiyanlar ile baglantisi olan bir sey. Bu süsleri kabul etmeyenler ve karsi cikanlar GERi KAFALI´ise bende GERi KAFALI olmayi tercih ederim. Yazik!
  • Suslemeler Isa peygamber'in dogum gununu kutlamak icindir, yeni yil degil. Ne kadar akli karismis, bilgisiz bir milletiz. Turkiye'nin hiristiyan vatandaslari icin yapildi ise cok dogru, o zaman adini dogru koyalim ve gununu dogru belirliyelim, Turkiye'nin hiristiyan vatandaslari Isa peygamberin dogumunu baska bir gunde kutlarlar. Ayni zamanda yahudi vatandaslar, yada yolcular, icinde Menorah dikmeleri lazim. O zaman kurban bayramin'da kurban kesmekden de kacinmazlar. Bu havaalanini Avrupa havaalanina benzetnekten, yani taklitcilikten ote bir sey degil. Birkac tane bilgisiz ve gorgusuz yoneticinin verdigi karar. Koyduklari suslerde cok ucuz ve yapmacik zaten.
  • Bakalim basbakan ne deyecek?
  • İç hatlar niye süslenmiyor acaba ?

Dünyanın birçok noktasından milyonlarca kişinin hava ulaşımı için kullandığı Atatürk Havalimanı'nda, yılbaşı hazırlıkları tamamlandı.

Her yıl yurt içi ve yurt dışından milyonlarca kişiyi ağırlayan Atatürk Havalimanı bir yılı daha geride bırakıyor.

2013 yılına sayılı günler kala Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde kontuarlar süslenerek, ışıklarla donatıldı. 

ATATÜRK HAVALİMANI YENİ YILA HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

kaiser ~ 11 yıl önce
Noel ile yilbasini karistiran yorumculara sesleniyorum: Bu kadar yolcunun oldugu bir yerde kimi yilbasini kutlar kimi noel'i kutlar. yilbasi agaci susleyerek ya da ona bakarak bir anda hristiyan olmazsin. gozune guzel gelene bakarsin: bu guzel gelen sey ister ramazandaki eglence cadirlari olur istersen havaalanindaki susleme olur. isteyen istedigini ozgur sekilde yasar. Goz zevki bu. Eminim istanbul'da yilbasi suslemelerine bakan insanlar "yuce isa askina" diye bir anda degismiyordur. Avrupada kutlanmiyor diyen kisiye de sesleniyorum, biz sirf bu kafa yuzunden yillardir hic bir sey kutlamiyoruz. Turk dernekleri, toplumlari ayrilmis kavga var kim ne organize edip ne kutlasin? Yahudiler, Hindular, Cinliler her yil kendi bayramlarini butun meydanlarda bagira bagira eglene eglene kutluyor. Problem Avrupada degil organize edemeyen bizlerde. Ise kavgayla baktigin icin, EVET GERI KAFALISIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........... ~ 11 yıl önce
Bu kadar sene Avrupada yasiyorum. Hic bir Müslüman BAYRAMI bu kadar görkemli kutlanmiyor burada. Ama Türkiyede Hrisityan Bayramlari bir muhtesem. Hic Noel zamani Avrupaya gitmek gerekmiyor. Artik bizim kültürümüze iyce yerlesmis. Insanlarimiza bu süsler yeni yil geldi diye yutturuluyor. Halbuki Yeni yil´ile hic bir alakasi olmayan ve sadece noel bayrami´ile yani Hristiyanlar ile baglantisi olan bir sey. Bu süsleri kabul etmeyenler ve karsi cikanlar GERi KAFALI´ise bende GERi KAFALI olmayi tercih ederim. Yazik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cristmas decorations ~ 11 yıl önce
Suslemeler Isa peygamber'in dogum gununu kutlamak icindir, yeni yil degil. Ne kadar akli karismis, bilgisiz bir milletiz. Turkiye'nin hiristiyan vatandaslari icin yapildi ise cok dogru, o zaman adini dogru koyalim ve gununu dogru belirliyelim, Turkiye'nin hiristiyan vatandaslari Isa peygamberin dogumunu baska bir gunde kutlarlar. Ayni zamanda yahudi vatandaslar, yada yolcular, icinde Menorah dikmeleri lazim. O zaman kurban bayramin'da kurban kesmekden de kacinmazlar. Bu havaalanini Avrupa havaalanina benzetnekten, yani taklitcilikten ote bir sey degil. Birkac tane bilgisiz ve gorgusuz yoneticinin verdigi karar. Koyduklari suslerde cok ucuz ve yapmacik zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basbakan ~ 11 yıl önce
Bakalim basbakan ne deyecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melis ~ 11 yıl önce
İç hatlar niye süslenmiyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
günah diye annem :)
iç hatlar ~ 11 yıl önce
iç hatlarda süslendi ama bu kadar çok değil tabi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000