01 Ocak 2016, Cuma 08:45:41

Atatürk Havalimanı trafiği yarım saat durdu

İstanbul'da gece etkisini gösteren yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı 30 dakika hava trafiğine kapandığı belirtildi.
  • bu kadar hantal, bu kadar çağının gerisinde, bu kadar beceriksiz bir kurum daha yoktur bu ülkede! kış öncesi havayollarını ve yer hizmetlerini toplayıp, hazır mısınız kışa? kış için planlarınız ne diye hesap sormaktan başka hiç birşey yapma sen.. ondan sonra çatır çatır landing, parking paralarını al, 2 gün kar yağdı mı rezil et bu havayollarını dünya aleme.. böyle mi gerçekleşek BÜYÜK 2023 rüyası!
  • Taxi'de TK ucagi teknik ariza vermis.Sirada bizvardik Corlu'ya diver ettik
  • karedenize o kadar girileceğine çok daha az bir masrafla marmaraya dolgu yapılabilinirdi
  • Bakalim 3 . Havalimani nasil olucak. Karadeniz kiyisi cok daha fazla kar ve tipi olucaktir. Heralde birileri orda ne kadar kar yagiyor , ne kadar firtina olduguna bakiyor dur . Ona gore hesap kitaplari guncellemek gerek
  • DHMİ Özelleşsin. AHL'de DHMİ bu işin cıllığını çıkarttı.ÖZELLEŞSİN !! Başka yolu yok. 3.Havalimanı da bir an evvel açılsın.!!
  • Eyy paralel yapı eyyy cehape eyy hadepe eyy dış mihraklar dualarįnız kabul oldu
  • Fail. Fail. Fail
  • Ben bu kadar beceriksiz bir ekinin bir araya toplandigi bir organizasyon daha gormedim,her sene ayni tas terane ne apronlar dogru durist twmizlendi ne park sahasi nede pistler,ortada bombos gezen follow me araclari bir duzen yok planlama yok organizasyon yok ya bu kadarmi olursunuzbbe kardesim,her kafadan ayri ses cikiyor beceremiyorsaniz kapatin meydani olsun bitsin yok bem yapacam diyorsaniz onzaman adam gibi yapin bir Istanbula yagmiyor kar dinyanin karli bolgelerinengidin bakin adamlar operasyonu nasil yapiyor,ama yok her sene aynisi olacak rezil olacaz heryere pes dogrusu.
  • durur tabi TGS iki eliyle bir işi başaramadığı sürece daha nice 30DK durur....
  • Pist sonu ucak kaldı, onu cekene kadar trafik kabul edemedi meydan

İstanbul'da gece etkisini gösteren yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı 30 dakika hava trafiğine kapandığı belirtildi.

Havalimanı apronu,uçak park alanları ve pistler kar kürüme makinaları ile buzlanmaya karşı mücadele ediliyor.

Atatürk Havalimanı'nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından toplanan birlikte karar alma merkezi operasyonların aksamaması için kriz merkezin de 24 saat esasına göre önlemleri almaya devam ediyor.

DHMİ'nin kar küreme araçları biriken karı apronda temizlemek için temizlik yapıyor. Uçaklara anti-icing olarak adlandırılan buzlanmayı önleyici sıvı sıkılma işlemi gerçekleştiriliyor. Yoğun çalışma ile yer hizmetleri şirketleri ve havayolları operasyonlarını aksama olmaması için faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyor. Bu arada yoğun kar yağışı ve tipi 30 dakikalık pistlerin kapanmasına sebep olduğu öğrenilirken Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken 6 uçak Ankara,Antalya ,İzmir ve Çorlu Havalimanlarına yönlendirildi.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan iptaller ve gecikmeler sebebiyle çok sayıda yolcu mağdur oldu. Uçakların kalkmasını bekleyen yolcular otellerde yer kalmadığı için banklarda ve yerlerde yatmak zorunda kaldı. Bazı hacılar da yer bulamayınca beton zeminde yatmak zorunda kaldı. Atatürk Havalimanı'nda dış hatlar gidiş katındaki check-in kontuarları ve pasaport polis noktalarının boş olduğu görüldü. (Hürriyet)

Atatürk Havalimanı trafiği yarım saat durdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

DHMI? ~ 8 yıl önce
bu kadar hantal, bu kadar çağının gerisinde, bu kadar beceriksiz bir kurum daha yoktur bu ülkede! kış öncesi havayollarını ve yer hizmetlerini toplayıp, hazır mısınız kışa? kış için planlarınız ne diye hesap sormaktan başka hiç birşey yapma sen.. ondan sonra çatır çatır landing, parking paralarını al, 2 gün kar yağdı mı rezil et bu havayollarını dünya aleme.. böyle mi gerçekleşek BÜYÜK 2023 rüyası!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samonair ~ 8 yıl önce
Taxi'de TK ucagi teknik ariza vermis.Sirada bizvardik Corlu'ya diver ettik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRAVITY ~ 8 yıl önce
Buda mı DHMİ nin suçu .?.
3. havalimanı ~ 8 yıl önce
karedenize o kadar girileceğine çok daha az bir masrafla marmaraya dolgu yapılabilinirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vvv ~ 8 yıl önce
Bakalim 3 . Havalimani nasil olucak. Karadeniz kiyisi cok daha fazla kar ve tipi olucaktir. Heralde birileri orda ne kadar kar yagiyor , ne kadar firtina olduguna bakiyor dur . Ona gore hesap kitaplari guncellemek gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL.ÇLŞ'nı ~ 8 yıl önce
DHMİ Özelleşsin. AHL'de DHMİ bu işin cıllığını çıkarttı.ÖZELLEŞSİN !! Başka yolu yok. 3.Havalimanı da bir an evvel açılsın.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 8 yıl önce
Tamam olur. Özelleşince kar yağmaz zaten...
737 ~ 8 yıl önce
kimde ne kadar eksiklik veyahut hata vardır bilemem çok ta mühim değil ama gerçek şu ki çok kötü çuvalladık hep beraber.
Yyy ~ 8 yıl önce
Eyy paralel yapı eyyy cehape eyy hadepe eyy dış mihraklar dualarįnız kabul oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Walla dostum bu yağan kar'ın ve rahmetin sebebi eğer bahsettiğin unsurların duasıysa bence cenabetlik ve musubetlik sizdedir.
DHM THY ~ 8 yıl önce
Fail. Fail. Fail

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Ben bu kadar beceriksiz bir ekinin bir araya toplandigi bir organizasyon daha gormedim,her sene ayni tas terane ne apronlar dogru durist twmizlendi ne park sahasi nede pistler,ortada bombos gezen follow me araclari bir duzen yok planlama yok organizasyon yok ya bu kadarmi olursunuzbbe kardesim,her kafadan ayri ses cikiyor beceremiyorsaniz kapatin meydani olsun bitsin yok bem yapacam diyorsaniz onzaman adam gibi yapin bir Istanbula yagmiyor kar dinyanin karli bolgelerinengidin bakin adamlar operasyonu nasil yapiyor,ama yok her sene aynisi olacak rezil olacaz heryere pes dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
durur tabi TGS iki eliyle bir işi başaramadığı sürece daha nice 30DK durur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs mi ~ 8 yıl önce
Karı tgs mi yağdırdı? Pistleri tgs mi temizlemedi? Taxi park yerlerini tgs mi açmadı? İptalleri tgs mi yaptı? Meydanı tgs mi kapattı?? Sen tgs nin ne iş yaptığını biliyormusun acaba cahil adam kendini daha fazla reZil etme
TGS mi 'ye ~ 8 yıl önce
zil zurna cahil arkadaşım :)) yöneticilerinin yanına uğra da kocaman bir aferini al onlardan... hüseyinin gözüne girmek için daha çok y.l.m.n lazım :))
Joseph ~ 8 yıl önce
Kardeşim tgs seni... yapmış herhalde acı bir türlü çıkmıyor adın bile .....
Pist sonu ~ 8 yıl önce
Pist sonu ucak kaldı, onu cekene kadar trafik kabul edemedi meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
yani pilotaj hatası diyosun öylemi?? pisti ve taksi yollarını temizlemekle yükümlü dhmi suçlu değil diyorsun.. ve apron içinde kışa hazırız reklamını yapan tgs değil diyorsun yani öyle mi?
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs yapması gereken sorumlu olduğu işi zaten yapıyor zaten sen uçakların altını göremiyorsun galiba sıcak ofisinden tgs ye ne pist başında kalan park yerine giremeyen uçaktan ??????CAHİL
TGS'ye ~ 8 yıl önce
ahh benim zil zurna cahil arkadaşm :)) yöneticilerinden aferin aldın mı bu yorumu yazınca :))) karla mücadele reklamını sıcacık ofisimden ben yaptım :)))) Ah benim zil zurna cahil arkadaşım :)))
Etfaiye ~ 8 yıl önce
Pist sonunda kalan uçağı kurtarmak etfaiyecilerin işi ama bekleki sıcak yataklarından çıkıp gelsinler ve uçağı oradan çıkarıp pisti açsınlar. Ama onlar internette sörf yapıyorlar maaşallah , Allah aç gözünüzü doyursun, sizi bildiği gibi yapsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000