27 Temmuz 2015, Pazartesi 09:50:05

Atatürk Havalimanı Resmen Uçtu

Atatürk Havalimanı bütün olumsuzluklara rağmen rekor kırmaya devam ediyor. Geçen hafta Pazar günü bin 403 uçak iniş kalkışı ile rekorları alt üst eden AHL, bu hafta çılgın rakamlara ulaştı. İşte Airporthaber’e gelen o rakamlar.
  • Eğer limitleri zorlanmazsa, limitleri dahilinde kullanılırsa Atatürk Havalimanı mükemmel bir mekandır. Bunu anlamakta zorlananlar birgün gelince daha iyi anlayacaklardır. Eskiyi yenileştirmeyen, korumayan zihniyetler büyük sıkıntılara düşerler. Tebrikler AHL
  • Günde 2100 iniş kalkış yapılan hava sahasında, o kadar eleman eksiğiyle, eğitim tazeleme bile yapılmadan üstelik de İstanbul gibi pahalı bir şehirde böylesine stresli işi yap, sonra maalesef kontrolör adı altında başka illerde çalışan memurlarla aynı parayı al. Ayıptır. Bu ücretlendirme olayı bütün dünyada tartışılmış ve bitmiştir. Daha icraata geçmek için ne bekleniyor?
  • yolcu sayısı yanlış galiba
  • sayin editor, bu rekorlarla ilgili haber yapiyorken bir de yasanan olumsuzluklari da yazsaniz...ucaklarda,otobuslerde,alanda,kapilarda vs dunya kadar rezillik oluyor,rotarlar almis basini gitmis,kalite yerin dibine girmis, kavga,kiyamet girla,millet ucaklarda beklerken cinnet geciriyor siz hala rekor da rekor diyorsunuz !!!
  • Umalım da limitleri içinde olsun. Rekor diye diye güvenlik sorunu yaşanmasın.
  • arap kralı 1000 kişi ile fransada tatil yapıyor bizede para verip işidle savaşın diyor!!!! yalakalarrrrrr bizim ordumuz paralı ordu mu!

Atatürk Havalimanı rekorlara doymuyor. Bütün olumsuz şartlara rağmen kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. 26 Temmuz 2015 (Pazar) günü tam bir uçak yağmuru yaşadı. Dün Atatürk Havalimanı’na toplamda 1430 iniş-kalkış gerçekleşti. Bu uçakların 712 iniş 718 kalkış oldu. Böylelikle Atatürk Havalimanı’na dakikada bir uçak iniş kalkış yaptı.

Rekorlara doymayan Atatürk Havalimanı’ndan 166 bin 383 yolcu geçiş yaptı. Böylelikle kendi rekorunu kırarak ulaşılması zor bir rakama ulaştı.

Geçen hafta Pazar günü 1403 uçak ile rekor kıran havalimanı 150 binin üzerinde yolcu misafir etmişti.

Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 745 iniş kalkış gerçekleşti. istanbul'a toplamda 2 bin 175 uçak inerek tarihi rekor gerçekleşti.

Atatürk Havalimanı Resmen Uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yorum ~ 9 yıl önce
Eğer limitleri zorlanmazsa, limitleri dahilinde kullanılırsa Atatürk Havalimanı mükemmel bir mekandır. Bunu anlamakta zorlananlar birgün gelince daha iyi anlayacaklardır. Eskiyi yenileştirmeyen, korumayan zihniyetler büyük sıkıntılara düşerler. Tebrikler AHL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz da çalışana yansısın ~ 9 yıl önce
Günde 2100 iniş kalkış yapılan hava sahasında, o kadar eleman eksiğiyle, eğitim tazeleme bile yapılmadan üstelik de İstanbul gibi pahalı bir şehirde böylesine stresli işi yap, sonra maalesef kontrolör adı altında başka illerde çalışan memurlarla aynı parayı al. Ayıptır. Bu ücretlendirme olayı bütün dünyada tartışılmış ve bitmiştir. Daha icraata geçmek için ne bekleniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone ~ 9 yıl önce
yolcu sayısı yanlış galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
editor'e ! ~ 9 yıl önce
sayin editor, bu rekorlarla ilgili haber yapiyorken bir de yasanan olumsuzluklari da yazsaniz...ucaklarda,otobuslerde,alanda,kapilarda vs dunya kadar rezillik oluyor,rotarlar almis basini gitmis,kalite yerin dibine girmis, kavga,kiyamet girla,millet ucaklarda beklerken cinnet geciriyor siz hala rekor da rekor diyorsunuz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 9 yıl önce
Umalım da limitleri içinde olsun. Rekor diye diye güvenlik sorunu yaşanmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
araplar ~ 9 yıl önce
arap kralı 1000 kişi ile fransada tatil yapıyor bizede para verip işidle savaşın diyor!!!! yalakalarrrrrr bizim ordumuz paralı ordu mu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 9 yıl önce
biz onların değil paranın kölesiyiz:) bak usd 2.75 i gecti para gelmese sonumuz çok kötü olucak olsun bizde araplara yalakalık yapalım:)
turkler ~ 9 yıl önce
sen araba laf diyecegine, parali askerligi hortlatan akepe ve simdilerde paralik askerlik yeniden uygulamaya konulsun diye onerge veren cehape ye laf soyle bizim ordumuz parali ordu mu diye!!!
paralı ~ 9 yıl önce
evet biz sadeece taşeron ve paralı bir toplumuz!! parayı verene kölelik yaparız!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000