14 Haziran 2014, Cumartesi 09:50:19

ATATÜRK HAVALİMANI REKORA DOYMUYOR

Atatürk Havalimanı rekor üstüne rekor kırıyor. Bir önceki rekorunu geçtiğimiz Salı günü kıran havalimanı, dün yeni bir rekora imza attı.
  • Evet arkadaşlar kontrolörler çalışıyor uçaklar iniyor kalkıyor, gerisi tıs. Herşeyin çaresini hava trafikte arayanlara söylüyorum, nerde diğerleri. DHMİ İşletme, yer hizmet kuruluşları, tav, gümrük, pasaportçular nerdeler. Thy uçacam da uçacam diyor, tav benim terminalim yeter de artar diyor, tek bildikleri kontrolörlere sallamak. Ne oldu bakın herkes sizden şikayetçi. Var mı bir planınız thy ciler ve tavcılar???????????????
  • Acaba bu kadar trafikte ne kadar kaliteli hizmet verildi bunu düşünen var mı merak ediyorum
  • birakin bu rekor haberlerini de hizmet kalitesini haber yapin ! hersey rezalet, herkes balik istif, kuyruklar sinir bozucu, ortalikta yeterli polis yok, hersey cok pahali say say bitmez ! once bu sorunlari cozsunler sonra hep beraber sevinelim rekor kirdik diye !
  • Günde 5000 uçak olsun!!
  • Hangi kanadin hangi ucaga ait olduguna kolayca karar veremediginiz tek buyuk havaalani diyebilirim.
  • Thy de zarar üstüne zarar hisseler yerle bir )))) unutmamak lazım atmadan önce DİMİ sayı degildir mühim olan avantajımıza mı olanlar budur işte ))))
  • Polis sayısı artsa ve olanlar da kuyruklar uzamadan bir zahmet odadan çıkıp gelse cok iyi olacak . Ama yok hepsi odada beklesiyor. Sonra beyzadelerimiz arzı endam ederek geliyor,kuyruk taşmış,milllet gerilmiş ,umrunda degil beylerin
  • ..
  • Buyuk felaketler ansizin olmaz, once ben geliyorum der. Goreceli olarak inis icin tecrube isteyen bir pistte indirdiginiz ucaklarin arasindaki sureyi kisarsaniz, hava trafik kontrollerine yuklenip isvicredeki kontrolorden 3 kat daha fazla calismasina sebep olursaniz ve araya baska faktorlerde girerse o meydanda yere ucak cakarsiniz, uzerine alaturka bir sekilde biz nerede Yanlis yaptik diye televizyon programi yaparsiniz. Turkiye ortalamasinda da konu 3-4 hafta icinde unutulur. Allah korusun diyorum, anlayana diyen dostumuz guzel soylemis. Ancak, Allah bize kendimizi korumamiz icin akil vermis. Daha ne yapsin.
  • övünülecek birşey değil bu. terminal, aşırı yüklenme yüzünden harem otogarına döndü.

İstanbul Atatürk Havalimanı uçak ve yolcu trafiği rekoruna doymuyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) verilerine göre; Atatürk Havalimanı’nda dün 24 saat içerisinde 1294 uçağa ve 142 bin yolcuya hizmet verildi. Bu verilere göre Atatürk Havalimanı tüm zamanların en yüksek trafik rakamlarına ulaştı.

Atatürk Havalimanı’nda bir önceki rekor, 9 Haziran 2014 tarihinde kırılmıştı. O tarihte 24 saat içerisinde 1271 uçağa ve 138 bin yolcuya hizmet verilmişti.

Öte yandan dün okulların kapanmasıyla birlikte Türkiye’de resmen başlayan tatil sezonunda Atatürk Havalimanı’nın bu rekoru da geride bırakması bekleniyor.

ATATÜRK HAVALİMANI REKORA DOYMUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

THYcik TAVcık ~ 10 yıl önce
Evet arkadaşlar kontrolörler çalışıyor uçaklar iniyor kalkıyor, gerisi tıs. Herşeyin çaresini hava trafikte arayanlara söylüyorum, nerde diğerleri. DHMİ İşletme, yer hizmet kuruluşları, tav, gümrük, pasaportçular nerdeler. Thy uçacam da uçacam diyor, tav benim terminalim yeter de artar diyor, tek bildikleri kontrolörlere sallamak. Ne oldu bakın herkes sizden şikayetçi. Var mı bir planınız thy ciler ve tavcılar???????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acaba bu kadar trafikte ne kadar kaliteli hizmet verildi bunu düşünen var mı merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
birakin bu rekor haberlerini de hizmet kalitesini haber yapin ! hersey rezalet, herkes balik istif, kuyruklar sinir bozucu, ortalikta yeterli polis yok, hersey cok pahali say say bitmez ! once bu sorunlari cozsunler sonra hep beraber sevinelim rekor kirdik diye !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Günde 5000 uçak olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanat durumu ~ 10 yıl önce
Hangi kanadin hangi ucaga ait olduguna kolayca karar veremediginiz tek buyuk havaalani diyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Thy de zarar üstüne zarar hisseler yerle bir )))) unutmamak lazım atmadan önce DİMİ sayı degildir mühim olan avantajımıza mı olanlar budur işte ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Polis sayısı artsa ve olanlar da kuyruklar uzamadan bir zahmet odadan çıkıp gelse cok iyi olacak . Ama yok hepsi odada beklesiyor. Sonra beyzadelerimiz arzı endam ederek geliyor,kuyruk taşmış,milllet gerilmiş ,umrunda degil beylerin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zamanında kalkış ~ 10 yıl önce
..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mare Meer ~ 10 yıl önce
Buyuk felaketler ansizin olmaz, once ben geliyorum der. Goreceli olarak inis icin tecrube isteyen bir pistte indirdiginiz ucaklarin arasindaki sureyi kisarsaniz, hava trafik kontrollerine yuklenip isvicredeki kontrolorden 3 kat daha fazla calismasina sebep olursaniz ve araya baska faktorlerde girerse o meydanda yere ucak cakarsiniz, uzerine alaturka bir sekilde biz nerede Yanlis yaptik diye televizyon programi yaparsiniz. Turkiye ortalamasinda da konu 3-4 hafta icinde unutulur. Allah korusun diyorum, anlayana diyen dostumuz guzel soylemis. Ancak, Allah bize kendimizi korumamiz icin akil vermis. Daha ne yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
övünülecek birşey değil bu. terminal, aşırı yüklenme yüzünden harem otogarına döndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000