03 Temmuz 2016, Pazar 09:36:21

Atatürk Havalimanı polisine özel eğitim

Türkiye'deki terör saldırılarının ardından Ankara’da toplanan güvenlik ve havacılık sektörü eylemciye ilk anda karşılık verecek TİM'lerin kurulmasını kararlaştırdı.
  • Ahl de ki Polisler korkak bizde.. Torpil li olan burda.. Bunların hepsini doğuya sürücen, Doğu daki ni buraya koycan..acaba pkk cirit atar mıy dı h adasından alt kata.. Bzm polis anca artis . Hepsi ni değiş sin ler. Gvnlk ci ler üflesen delik arar lar.. Giriş kapı dakiler neden silahlı değil. Koysana silahlı gvnlk.. Gerekirse vursun.. Ah ahh iç yntm sıfır
  • Olaydan önce şu güvenliği artırdık daha üstbseviyede çıktık bilmem ne çok gülüyorum!
  • Avrupada birçok havalimanında elinde makineli tüfekle dolasan bir suru asker/görevli var. Biz de neden yoktu anlamış değilim.
  • halay cekildi artik
  • İçeri silahlı giren terörist ler silah olmadan da girebilirler. X ray başlarında bulunan ta guvenlikleri muhabbetten başka bişey yaptıkları yok. Anca hakiri kikiri goruntuleri bile insani caydiracak tarzda degil.Kendilerini koruyamiyorlar ki havalimanına yapılacak saldırıyı engellesinler.Şöyle vücutları yapılı kendini belli eden güvenlikçiler cihazlarda dursa belki bi işe yaradiklari ortaya çıkar.
  • mesela stratejık noktaların dıbıne cok havalı beyaz gomleklı bızı ararken tacız eden guvenlık gorevlılerını alıp yanına tam teskkullu polısler koyabılırsenız her gelen Allahuekber dıyıp xraydan kosarak gecemeden vurulur.
  • Bir onceki haberde Alman polisi MP5 ile nobette, bir sonraki fotoda bizim polis MP5 ile nobette. Allah onlari korusun ve hangi ulke olursa olsun teror saldirisindan korusun hepimizi. Milliyet artik fark etmiyor.
  • SADECE AHL DE DEĞİL, SABİHA,ESENBOGA,ADNAN MENDERES,BODRUM,ANTALYA VE TRABZON HAVALİMANLARINADA ÖZEL TİM YERLEŞTIRILMELİ
  • Güvenlik noktası kapalı bir yer olmadığı sürece sonuç değişmez. O bant şeritler sadece psikolojik bariyer, canlı bomba onları devirip koşa koşa yine kendini patlatabilir. Şerit yerine duvarlar
  • Onlem yetersizdi, ancak bir sonraki adim milletin canini sikabilir, o yuzden uzun donem askeri egiteceksin, giydireceksin ozcguvenlik kiyafetini, beline silah, bu gerekli butun n turkiye de, amerikada homeland a girenler 6 aylik oze egitimden sonra 1.5 yil havalimani gunenlik olarak calistiriliyor, bu surede egitimleri de devam ediyor bizim polis okullari icin bu modele gecilebilir

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda salı günü yaşanan canlı bombalı saldırılar gözleri havalimanlarındaki güvenlik önlemlerine çevirdi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), alınacak ekstra güvenlik önlemlerini belirlemek için havacılık sektörü yöneticilerini Ankara’da önceki gün bir araya getirdi.

Toplantıya Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği, THY, Emniyet, Jandarma, TAV gibi havalimanı işletmecileri katıldı.

HEMEN KARŞILIK VERMELİ
Havacılık uzmanları, “terminaller ve havalimanları nasıl daha etkili korunabilir” ve “terminallere ne gibi ekstra güvenlik tedbirleri alınabilir” konusundaki çeşitli öneriler getirdi. Toplantıda özellikle olası terör eylemlerinde teröristlere ilk anda karşılık verecek özel birimlerin kurulması önerildi. Alınacak yeni güvenlik önlemleri konusundaki nihai kararı Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu verecek.

Öte yandan havalimanı polislerine özel timler tarafından eğitim verileceği de öğrenildi.

DEVRİYE GEZECEKLER
44 kişinin can verdiği Atatürk Havalimanı’ndaki saldırılardan sonra özel harekat ve özel timler görev yapmaya başladı. Timler 3’erli ve 4’erli gruplar halinde Dış ve İç Hatlar terminalleri geliş ve gidiş katlarında devriye geziyor. Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu terör timlerinin özel sektörden mi yoksa devletin polisinden mi oluşacağını, kaç kişilik bir kadro oluşturulacağını belirleyerek kesin kararı verecek.

Atatürk Havalimanı polisine özel eğitim

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Tgs ~ 8 yıl önce
Ahl de ki Polisler korkak bizde.. Torpil li olan burda.. Bunların hepsini doğuya sürücen, Doğu daki ni buraya koycan..acaba pkk cirit atar mıy dı h adasından alt kata.. Bzm polis anca artis . Hepsi ni değiş sin ler. Gvnlk ci ler üflesen delik arar lar.. Giriş kapı dakiler neden silahlı değil. Koysana silahlı gvnlk.. Gerekirse vursun.. Ah ahh iç yntm sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;)))) ~ 8 yıl önce
Olaydan önce şu güvenliği artırdık daha üstbseviyede çıktık bilmem ne çok gülüyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupada ~ 8 yıl önce
Avrupada birçok havalimanında elinde makineli tüfekle dolasan bir suru asker/görevli var. Biz de neden yoktu anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
an ~ 8 yıl önce
halay cekildi artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS 2 ~ 8 yıl önce
İçeri silahlı giren terörist ler silah olmadan da girebilirler. X ray başlarında bulunan ta guvenlikleri muhabbetten başka bişey yaptıkları yok. Anca hakiri kikiri goruntuleri bile insani caydiracak tarzda degil.Kendilerini koruyamiyorlar ki havalimanına yapılacak saldırıyı engellesinler.Şöyle vücutları yapılı kendini belli eden güvenlikçiler cihazlarda dursa belki bi işe yaradiklari ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hata ~ 8 yıl önce
Adamlarin silahini var, yeterli egitim mi var, Ataturk havalimani kapisinda ozel guvenlik olmamali, dunyanin hicbir yerinde oze guvenlik yapmiyor bu isi, bizim ulkemiz rant ulkesi
Hata, ya ~ 8 yıl önce
Dostum egitimi var diyorsun ama, kimlik sordugu kisi tarafindan kus gibi avlaniyor. Belliki, egitimli terorist lere karsi nasil yaklasmalari konusunda istenilen noktaya gelememisler. Bakiniz Israil polisi.
vaybe ~ 8 yıl önce
mesela stratejık noktaların dıbıne cok havalı beyaz gomleklı bızı ararken tacız eden guvenlık gorevlılerını alıp yanına tam teskkullu polısler koyabılırsenız her gelen Allahuekber dıyıp xraydan kosarak gecemeden vurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber ~ 8 yıl önce
Bir onceki haberde Alman polisi MP5 ile nobette, bir sonraki fotoda bizim polis MP5 ile nobette. Allah onlari korusun ve hangi ulke olursa olsun teror saldirisindan korusun hepimizi. Milliyet artik fark etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coco ~ 8 yıl önce
SADECE AHL DE DEĞİL, SABİHA,ESENBOGA,ADNAN MENDERES,BODRUM,ANTALYA VE TRABZON HAVALİMANLARINADA ÖZEL TİM YERLEŞTIRILMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeritler ~ 8 yıl önce
Güvenlik noktası kapalı bir yer olmadığı sürece sonuç değişmez. O bant şeritler sadece psikolojik bariyer, canlı bomba onları devirip koşa koşa yine kendini patlatabilir. Şerit yerine duvarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belli idi ~ 8 yıl önce
Onlem yetersizdi, ancak bir sonraki adim milletin canini sikabilir, o yuzden uzun donem askeri egiteceksin, giydireceksin ozcguvenlik kiyafetini, beline silah, bu gerekli butun n turkiye de, amerikada homeland a girenler 6 aylik oze egitimden sonra 1.5 yil havalimani gunenlik olarak calistiriliyor, bu surede egitimleri de devam ediyor bizim polis okullari icin bu modele gecilebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000