27 Eylül 2011, Salı 08:12:25

ATATÜRK HAVALİMANI GÜNE SİLAH SESİYLE UYANDI (GÜNCELLENDİ)

Atatürk Havalimanı'nda görev yapan Yeni Yıl Güvenlik şirketine ait bir görevli, silahla doldur boşalt yaptığı sırada yanlışlıkla kendini vurdu.
  • insanların bu kadar cahil ve bilinçsiz olmalarını şiddetle kınıyorum bu zamana kadar hiç kaza olmamış ve güvenliğin en üst seviyelerde korunduğu bir bölgeden bahsediyoruz bu olumsuz yorumları yazan kişiler her gün güvenliğe sorun çıkaran kendini bilmezlerin yorumudur arkadaşlar işlerini layığıyla yapıyorlar bence fırsatçılara gün doğdu bu iştende kendilerine pirim yapmaya çalışıyorlar arkadaşa geçmiş olsun der acil şifalar dilerim bu yorumları yapan insanları yoğun bakımda yatan arkadaştan daha çok acıyor ve şiddetle kınıyorum insanlıklarını kaybettikleri için
  • DIŞ VE İÇ HAT TERMINALLERİNDE SİLAH KULLANILIMIYOR.NE HİKMETSE PERSONELE YONELIK GÖREV YAPILAN KAPILARDA HERKESTE SİLAH VAR.
  • cehaletten başka bişe değil insanlar bilinçsizce yaptıkları hataların kurbanı oluyor ve bunu başka insanlara mal etmeyelim.............ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
  • cahıl sensınkı boyle guzel bı sıteyı mesaj gondererek mesgul edıyorsun sankı hergun orada sılahlar patlıyor personele bırseymı oldu sımdıye kadar demekkı sen secılmıs bırısınkı hıc hata yapmıyorsun arkadaslar özel guvenlıgın sayısı polısıde gecmıstır burda calısan ınsanlar ekmegının derdındedır bu kotu yazı yazanlarda guvenlıkle sorun yasayan ınsanlardır devlet sanamı soracak kıme sılah verıp almayı ukala
  • cahıl bırkere sensın hangı gözle bakıyorsun olaya o fındık beynını fazla kullanamadıgın belli ınsanlıktan kopmus nasıbını almamıssın orada gencecık bır ınsanın hayatı soz konusu ders almak ıstersen gel sana guzel bı ders verelım
  • İntihar Etmiş. Yalan yazıyor medya...
  • Öncelikle şunu belirteyim güvenlik görevlisi bayan arkadaş THY'ye bağlı olarak çalışmıyor, DHMİ'ye (Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü) bağlı olarak faaliyet gösteren Yeni Yıl Özel Güvenlik şirketi personelidir, THY güvenlik silahsız olarak görev yapıyor. Ayrıca silahlar pazarda dağıtılmıyor, silahlı olarak çalışan personeller emniyetin yapmış olduğu sınavdan geçmesi durumunda silahlı güvenlik kimlik kartına hak kazanıyor. Bence burada tartışılması gereken konu DHMİ'nin bu personelleri neye göre işe aldığı, gerçekten iş konusunda tecrübeli olduğu için mi, yoksa referansı iyi olduğu için mi??? Buraya yorum yazan arkadaşlar lütfen kulaktan dolma bilgileri paylaşmasın,arkadaşın durumu iyiye gidiyor. Allah acil şifalar versin.
  • Doldur boşalt, içi kum dolu, belli bir açı ile eğimi verilmiş, polis denetiminde olan metal silindirlerin içinde yapılır. Arkadaşımıza geçmiş olsun ve ders olsun. Silah oyuncak değil, erkeklik sembolü hiç değildir. Amacı ve yapabilecekleri belli olan bu alete oyuncak ile oynar gibi muamele yapılmamalıdır. Şirketin sözleşmesi feshedilmelidir.
  • bana taşeronlaştıktan sonra kalitesi artmış bir iş kolu gösterin.servis şirketi de 3 kişinin ölümüne neden olmuştu hatırlarsanız.
  • Bu cahil cocuklara silah verende kabahat. Bunlar mi bizim guvenligimizi saglayacak, bunlar kendilerini korumaktan aciz, bilincsiz, egitimsiz bir suru insan, hepsinin silahlari biran once toplanmali ve sadece polis memurlarina silah tasima hakki verilmelidir.
Atatürk Havalimanı B kapısındaki olay sabah erken saatlerde yaşandı. Nizamiyedeki görev değişimi sırasında doldur boşalt yapan kadın güvenlik görevlisinin silahı birden ateş aldı. Kurşun yerden sekerek talihsiz güvenlik görevlisinin göğsüne saplandı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş ve Turkish Do&Co gibi şirketlerin de giriş çıkış için kullandığı kapıda meydana gelen olay korkuya sebep oldu.

Kurşunun isabet ettiği genç güvenlik görevlisi kanlar içinde kaldı. Ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yücenur Özperçin adlı genç kadının durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyata alındığı belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.







ATATÜRK HAVALİMANI GÜNE SİLAH SESİYLE UYANDI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
insanların bu kadar cahil ve bilinçsiz olmalarını şiddetle kınıyorum bu zamana kadar hiç kaza olmamış ve güvenliğin en üst seviyelerde korunduğu bir bölgeden bahsediyoruz bu olumsuz yorumları yazan kişiler her gün güvenliğe sorun çıkaran kendini bilmezlerin yorumudur arkadaşlar işlerini layığıyla yapıyorlar bence fırsatçılara gün doğdu bu iştende kendilerine pirim yapmaya çalışıyorlar arkadaşa geçmiş olsun der acil şifalar dilerim bu yorumları yapan insanları yoğun bakımda yatan arkadaştan daha çok acıyor ve şiddetle kınıyorum insanlıklarını kaybettikleri için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DIŞ VE İÇ HAT TERMINALLERİNDE SİLAH KULLANILIMIYOR.NE HİKMETSE PERSONELE YONELIK GÖREV YAPILAN KAPILARDA HERKESTE SİLAH VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cehaletten başka bişe değil insanlar bilinçsizce yaptıkları hataların kurbanı oluyor ve bunu başka insanlara mal etmeyelim.............ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cahıl sensınkı boyle guzel bı sıteyı mesaj gondererek mesgul edıyorsun sankı hergun orada sılahlar patlıyor personele bırseymı oldu sımdıye kadar demekkı sen secılmıs bırısınkı hıc hata yapmıyorsun arkadaslar özel guvenlıgın sayısı polısıde gecmıstır burda calısan ınsanlar ekmegının derdındedır bu kotu yazı yazanlarda guvenlıkle sorun yasayan ınsanlardır devlet sanamı soracak kıme sılah verıp almayı ukala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cahıl bırkere sensın hangı gözle bakıyorsun olaya o fındık beynını fazla kullanamadıgın belli ınsanlıktan kopmus nasıbını almamıssın orada gencecık bır ınsanın hayatı soz konusu ders almak ıstersen gel sana guzel bı ders verelım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İntihar Etmiş. Yalan yazıyor medya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle şunu belirteyim güvenlik görevlisi bayan arkadaş THY'ye bağlı olarak çalışmıyor, DHMİ'ye (Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü) bağlı olarak faaliyet gösteren Yeni Yıl Özel Güvenlik şirketi personelidir, THY güvenlik silahsız olarak görev yapıyor. Ayrıca silahlar pazarda dağıtılmıyor, silahlı olarak çalışan personeller emniyetin yapmış olduğu sınavdan geçmesi durumunda silahlı güvenlik kimlik kartına hak kazanıyor. Bence burada tartışılması gereken konu DHMİ'nin bu personelleri neye göre işe aldığı, gerçekten iş konusunda tecrübeli olduğu için mi, yoksa referansı iyi olduğu için mi??? Buraya yorum yazan arkadaşlar lütfen kulaktan dolma bilgileri paylaşmasın,arkadaşın durumu iyiye gidiyor. Allah acil şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 7 yıl önce
Öztürk
Misafir ~ 13 yıl önce
Doldur boşalt, içi kum dolu, belli bir açı ile eğimi verilmiş, polis denetiminde olan metal silindirlerin içinde yapılır. Arkadaşımıza geçmiş olsun ve ders olsun. Silah oyuncak değil, erkeklik sembolü hiç değildir. Amacı ve yapabilecekleri belli olan bu alete oyuncak ile oynar gibi muamele yapılmamalıdır. Şirketin sözleşmesi feshedilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bana taşeronlaştıktan sonra kalitesi artmış bir iş kolu gösterin.servis şirketi de 3 kişinin ölümüne neden olmuştu hatırlarsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu cahil cocuklara silah verende kabahat. Bunlar mi bizim guvenligimizi saglayacak, bunlar kendilerini korumaktan aciz, bilincsiz, egitimsiz bir suru insan, hepsinin silahlari biran once toplanmali ve sadece polis memurlarina silah tasima hakki verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000