08 Ağustos 2016, Pazartesi 13:47:03

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik tedibiri sıklaştırıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'na terör eylemi ihbarı yapıldığı İstanbul Valiliği tarafından yalanlandı. AHL'deki tedbirler sıkılaştırıldı.
  • Hava Meydanı girişlerinde uygulanan bu emniyet önlemi tam bir komedi ve soytarılık...2 tane tüyü bitmemiş polis üzerilerinde ne çelik yelek var ne tüfek sırıtarak arabaların içine bakıyorlar sadece...bir kısmı ise ellerinde cep telefonu bir el cepte artistik...Bu Uygulamayı yaptıran beyler Saçmalamayı bırakın! Emniyet 3 şeridi 1 şeride düşürerek 2 polisle yüzlerce arabayı bir araya toplamakla olmaz...Bunun ismi tam tersine EMNİYETSİZLİK OLUR..İNTİHARA DAVETİYE!Bir canlı bomba o araba güruhunun tam ortasına gelip pimi çekerse yarısı LPG li olan taksiler başta olmak üzere sizin polisler dahil hava alanının yarısı havaya uçar!ne orada ki polisler kalır ne insanlar ve de arabalar yüzlerce insan havaya uçar.Açın 3 şeridi de araç trafiği aksın 1 araç patlarsa en azında 10 araç hasar alır bunu düşündünüz mü?her şeridin sonuna da eli cebinde sırıtan polisler değil çelik yelekli vurucu timden ciddi polisler ve jandarma koyarsınız giren arabayı şüphelileri durdurup sağ cebe çekip ararlar.o kadar
  • cok iyi
  • Havayolu hızlı ulaşım için tercih edilir, insanlara trafikte zaman kaybettirmenin bahanesi olmaz.
  • lo bu haber sadece burada var ve myalan oldugundan bahsediyorlar sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz...
  • Bir de şu havalimanı taksicileri olmasa harika olcak. Kalabalığın çoğu onların ve altur servislerinin kural tanımamasından sağdan soldan saplama yapmasından kaynaklanıyor.
  • Guven
  • Atatürk havalimanında işletme çalışanı bazı şahıslar öncelikli kapı olmamasına rağmen istedikleri gibi kontrolsüz geçiş yapıyor kimseninde sesi çıkmıyor. Polise söyleyincede sen suçlu oluyorsun. Bu tarz geçişlere taviz vermeyin o şahıslar zaten belli giriş kartlarını iptal edersin olur biter. Ama birileri bunlara neden taviz veriyor. Acaba ????????
  • BENCE ARACLARI ATASEHIRDEKI BUYUK PARKA BIRAKSINLAR
  • Buraya bu kadar yorum yazmışsınız kartı olan olmayan işden çıkarılan Allah ım yaa bu kadar badire atlattık içerde çalışan arkadaşlarımız neler gördü neler yaşadı güvenlik önlemi alınıyor sitem ediyorsunuz işten çıkarılan insanın kartı elinden alınır alınmasa bile sistem okumaz içeri giremez trafik konusuna gelince bırakınca polis güvenlik işlerini yapsın zorluk çıkarmayın... SAYGILARIMLA..
  • Tam bombanın patlatılacağı bir kalabalık oluşturulmuş. Hangi akla hizmet ediyor bunlar? Karşı taraftaki geniş alanda ( fuar alanı) çok şeritli bir kontrol noktası oluşturulup , ordan itibaren direk alana bir yol verilebilir.

Atatürk Havalimanı'ndan güvenlik tedibirleri iyice artırıldı. 15 Temmuz'da başlayan sıkı tedbirler daha da etkin hale getirildi.

Özellikle taksilerde arama yapılıyor, şüpheli araçlar ise arama noktalarında didik didik ediliyordu. 

Bugün itibari ile daha da sıklaştırılan aramalarda daha fazla aracın kontrol edilmesi ile devam edecek.

Öte yandan Atatürk Havalimanı'nda giriş çıkışların durdurulduğuna dair yayılan söylenti İstanbul Valiliği tarafından yalanlandı.

Atatürk Havalimanı'nda güvenlik tedibiri sıklaştırıldı.

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

TC Vatandaşı ~ 8 yıl önce
Hava Meydanı girişlerinde uygulanan bu emniyet önlemi tam bir komedi ve soytarılık...2 tane tüyü bitmemiş polis üzerilerinde ne çelik yelek var ne tüfek sırıtarak arabaların içine bakıyorlar sadece...bir kısmı ise ellerinde cep telefonu bir el cepte artistik...Bu Uygulamayı yaptıran beyler Saçmalamayı bırakın! Emniyet 3 şeridi 1 şeride düşürerek 2 polisle yüzlerce arabayı bir araya toplamakla olmaz...Bunun ismi tam tersine EMNİYETSİZLİK OLUR..İNTİHARA DAVETİYE!Bir canlı bomba o araba güruhunun tam ortasına gelip pimi çekerse yarısı LPG li olan taksiler başta olmak üzere sizin polisler dahil hava alanının yarısı havaya uçar!ne orada ki polisler kalır ne insanlar ve de arabalar yüzlerce insan havaya uçar.Açın 3 şeridi de araç trafiği aksın 1 araç patlarsa en azında 10 araç hasar alır bunu düşündünüz mü?her şeridin sonuna da eli cebinde sırıtan polisler değil çelik yelekli vurucu timden ciddi polisler ve jandarma koyarsınız giren arabayı şüphelileri durdurup sağ cebe çekip ararlar.o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
, ~ 8 yıl önce
cok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk ~ 8 yıl önce
Havayolu hızlı ulaşım için tercih edilir, insanlara trafikte zaman kaybettirmenin bahanesi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sss ~ 8 yıl önce
lo bu haber sadece burada var ve myalan oldugundan bahsediyorlar sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici ~ 8 yıl önce
Bir de şu havalimanı taksicileri olmasa harika olcak. Kalabalığın çoğu onların ve altur servislerinin kural tanımamasından sağdan soldan saplama yapmasından kaynaklanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat polis ~ 8 yıl önce
Guven

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barış Ozan Kozan ~ 8 yıl önce
Atatürk havalimanında işletme çalışanı bazı şahıslar öncelikli kapı olmamasına rağmen istedikleri gibi kontrolsüz geçiş yapıyor kimseninde sesi çıkmıyor. Polise söyleyincede sen suçlu oluyorsun. Bu tarz geçişlere taviz vermeyin o şahıslar zaten belli giriş kartlarını iptal edersin olur biter. Ama birileri bunlara neden taviz veriyor. Acaba ????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REMZI ~ 8 yıl önce
BENCE ARACLARI ATASEHIRDEKI BUYUK PARKA BIRAKSINLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 8 yıl önce
Ne alaka ataşehir ile Atatürk havalimanı
hayır ~ 8 yıl önce
sabiha gökçenin oradaki parka ilave yapıldı orası daha uygun.
Mevlüt.. ~ 8 yıl önce
Buraya bu kadar yorum yazmışsınız kartı olan olmayan işden çıkarılan Allah ım yaa bu kadar badire atlattık içerde çalışan arkadaşlarımız neler gördü neler yaşadı güvenlik önlemi alınıyor sitem ediyorsunuz işten çıkarılan insanın kartı elinden alınır alınmasa bile sistem okumaz içeri giremez trafik konusuna gelince bırakınca polis güvenlik işlerini yapsın zorluk çıkarmayın... SAYGILARIMLA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne akıl bu ? ~ 8 yıl önce
Tam bombanın patlatılacağı bir kalabalık oluşturulmuş. Hangi akla hizmet ediyor bunlar? Karşı taraftaki geniş alanda ( fuar alanı) çok şeritli bir kontrol noktası oluşturulup , ordan itibaren direk alana bir yol verilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000