08 Aralık 2009, Salı 08:12:16

Atatürk Havalimanı doydu sıra İSG'de

Sabiha Gökçen’i işleten İSGH’nin CEO’su bu yılı 6.1 milyon yolcu ile kapatacaklarını belirterek “Atatürk Havaalanı doydu. Artık burası büyüyecek” dedi...
  • THY ..Newyork İstasyon Şefi... Burada da fazla duramaz .... Baksana geldi...ardından sendika geldi...onu da engellemek için saz arkadaşı Selahattin KERSE ile personel kıyımı yaptılar...Bak yılsonu geldi..Yeniden kıyım başlıyor...Hadi hayırlısı
  • Sizin orayı nasıl bu hale getirdiğinizi yazıyorum.Senin düşünmediğini başkası niye düşünsün?Bak teker-teker gidiyorsunuz.Attila abiniz tekrar geldi,sizi kurtarır belki!
  • Senin hiç kafan bu işlere hiç müsait değil.Uğraşma batarsın.....
  • Senin için yapacak birşey yok.
  • Senin rengin hiç yok.Zaten gitmişsin,adam olsan mücadele ederdin.Sen hiçsin.
  • Çok güzel yapmışsın,o zaman sen çalışırken yatan ve şimdi bir tarafları oynayan arkadaşlarına bunları anlat.Ben anladım,onlar anlamamış.Gerisi hikaye olur.
  • Hani derler ya insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır diye.komedi bu ya.ben bunları siz anlayın diye yazmadım beyefendi.anlayanlar susuyo zaten.bari şu yazıcağımı kavramaya çalışın:ben iş yavaşlatma,durdurma,iş yapamama olaylarının yaşandığı dönemde harekat memuru vasfımla;yükleme boşaltnada yaptım konveyorde kullandım bagajda çektim medcarda kullandım.yiyip içip yatmadım.isg ye bi borcumuz yok hiçbir zamanda olmadı.ayrıca iş hayatında mutlakaki daha iyisini bulunca gidersin.bu böyledir.kimsenin çalıştığı yerden emekli olmak gibi bi mecburiyeti yoktur.basit bi dille anlattım.anlayabilmeniz için...
  • En çok sen yemişsin belli oldu.İsminizi yazın.
  • Yemiş gitmişsin afiyet olsun.Adam gibi çalışanlar orda.
  • Ağlamayın ve dert anlatmayın cahiller,yediniz,içtiniz ve adiyos yaptınız.İSG nin ne olduğunu bilmeyen cahiller.3 yönetimi götürdünüz,hepsi nasıl gitti siz daha iyi bilirsiniz.Size yakında isimde vereceğim Havaş'tan 99 kovulanları.Üstelik niçin kovulduğunuzu açık olarak yazacağım.

İstanbul’un ikinci havaalanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSGH), işletmeye alındığı 2001 yılından bu yana yaptığı atılımlarla yeni yatırımları gündemine aldı. 2009 yılını 6.1 milyon yolcu ile kapatmayı planlayan İSGH, önümüzdeki yıl 9 milyon yolcu hedefliyor. İSGH CEO’su Gökhan Buğday “Önümüzdeki yıl 10 milyon yolcuyu yakalama imkanımız var. Yüzde 40 dış hat, yüzde 60 iç hat yolcu geliyor meydanımıza. Biz bunu uzun vadede yüzde 60 dış hat haline getirmeyi planlıyoruz. Eskiden şirketlerin buraya gelmeleri için tevşvik veriyorduk. Şimdi artan potansiyelle şirketler geliyor. 61 dış hat noktasına çıktık” dedi.

KAPASİTE 25 MİLYONA ÇIKTI

İSGH’nin İstanbul’un Anadolu yakasındaki 11.5 milyonluk bir nüfusa hitap ettiğini belirten Buğday “Bizim bütün hedefimiz Anadolu Yakası, 11.5 milyon nüfus var bu tarafta. Kocaeli, Düzce gibi illere hitap ediyoruz. Çünkü bu bölgeden Ankara’ya kadar hiç uluslararası havalimanı yok. Bu nedenle ana hedefimiz bu bölgedeki yolcular olacak” diye konuştu. İSGH’nin yolcu kapasitesinin 25 milyona çıktığını vurgulayan Buğday, Atatürk Havalimanı’nın kapasite olarak doyma noktasına geldiğini belirterek, bundan sonra büyüyecek olan havalimanının İSGH olacağını belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İSGH’ye özel önem verdiği ve havalimanının sorunlarını ‘çok iyi’ bildiğini belirten Buğday, halen ikinci pist için kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Buğday “Sayın Başbakan havalimanının eksiklikleri bildiği için bizim işimizi de kolaylaştırdı. Yani biz kendilerine sorunu anlatmak zorunda kalmadık. Kendisi bu projelerin yapılması gerektiği direktifi verdi. Yapılacak olan ikinci pistin, birincisinden bağımsız olmasını hedefledik. Çünkü aynı anda iniş ve kalkışların olması gerekiyor. İkinci pistin yapılması durumunda da saatlik inen-kalkan uçak sayısı 70 adede çıkacak. Bunları yaptığımızda da giriş-çıkış yapan yolcu sayısının 50 milyona çıkmasını hedefliyoruz” dedi.

128 yataklı A plus otel yaptık

İSGH’nin artan potansiyeli nedeniyle 128 yataklı yeni bir otel kurduklarını söyleyen CEO Gökhan Buğday, oteldeki restoranın ise A plus seviyesinde olduğunu vurguladı. Havalimanı ile ilgili yeni yatırımları konusunda da bilgi veren Buğday şunları söyledi: “Havalimanının ısıtma ve soğutma gereksinimi kendimiz karşılamak için 5 milyon dolarlık yatırımla kojenerasyon sistemi kurulacak. Toplam bin 760 personelimiz var. Personel yemeklerini kendimiz yapıyoruz.” İSGH’nin bölgeye önemli bir hareketlilik getirdiğini de belirten Buğday “Yeni yatırımlar, havalimanının yapılmasını bekliyormuş. İSGH’nin işletmeye açılmasının ardından bölgede 5 büyük otel projesi başladı. Toplam 5 bin yataklık proje yapılıyor. Sağlık merkezi kurulma çalışmaları yapılıyor” dedi.

Star

Atatürk Havalimanı doydu sıra İSG'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY ..Newyork İstasyon Şefi... Burada da fazla duramaz .... Baksana geldi...ardından sendika geldi...onu da engellemek için saz arkadaşı Selahattin KERSE ile personel kıyımı yaptılar...Bak yılsonu geldi..Yeniden kıyım başlıyor...Hadi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin orayı nasıl bu hale getirdiğinizi yazıyorum.Senin düşünmediğini başkası niye düşünsün?Bak teker-teker gidiyorsunuz.Attila abiniz tekrar geldi,sizi kurtarır belki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin hiç kafan bu işlere hiç müsait değil.Uğraşma batarsın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin için yapacak birşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin rengin hiç yok.Zaten gitmişsin,adam olsan mücadele ederdin.Sen hiçsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok güzel yapmışsın,o zaman sen çalışırken yatan ve şimdi bir tarafları oynayan arkadaşlarına bunları anlat.Ben anladım,onlar anlamamış.Gerisi hikaye olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani derler ya insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır diye.komedi bu ya.ben bunları siz anlayın diye yazmadım beyefendi.anlayanlar susuyo zaten.bari şu yazıcağımı kavramaya çalışın:ben iş yavaşlatma,durdurma,iş yapamama olaylarının yaşandığı dönemde harekat memuru vasfımla;yükleme boşaltnada yaptım konveyorde kullandım bagajda çektim medcarda kullandım.yiyip içip yatmadım.isg ye bi borcumuz yok hiçbir zamanda olmadı.ayrıca iş hayatında mutlakaki daha iyisini bulunca gidersin.bu böyledir.kimsenin çalıştığı yerden emekli olmak gibi bi mecburiyeti yoktur.basit bi dille anlattım.anlayabilmeniz için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En çok sen yemişsin belli oldu.İsminizi yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yemiş gitmişsin afiyet olsun.Adam gibi çalışanlar orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ağlamayın ve dert anlatmayın cahiller,yediniz,içtiniz ve adiyos yaptınız.İSG nin ne olduğunu bilmeyen cahiller.3 yönetimi götürdünüz,hepsi nasıl gitti siz daha iyi bilirsiniz.Size yakında isimde vereceğim Havaş'tan 99 kovulanları.Üstelik niçin kovulduğunuzu açık olarak yazacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000