20 Haziran 2017, Salı 10:44:21

Atatürk Havalimanı çalışanından örnek hareket

Atatürk Havalimanı itfaiyesinde görevli Serdar Zengin isimli duyarlı bir çalışan, havalimanındaki metroda bulduğu yaklaşık bin lira değerindeki dövizi örnek bir davranış göstererek polise teslim etti.
  • Yapılan her olumlu hareketi esefle kınayan tayfanın amacı nedir? Paranın miktarını değil doğru yapılan işi konuşsak ne olur? Helal olsun abime,dürüst bir vatandaşın yapması gerekeni yapmış.
  • Bende olsam oyle yapardim normali budur ztn insan hak etmedigi parayı nsl yer
  • Zamaninda x havayolu sirketi yurtdisi harcirahlarini cantayla kabin ekibine tasitirdi.. Biz de salak gibi goturur teslim ederdik milyon dolara yakin parayi.. Su an olsa bir daha zerremi bulamazlar. Aklima geldi nedense :)
  • Bu kardeşime Allah razı olsun ama nasıl bir havalimanı personelisin kardeşim ya o cüzdan patlasaydı elinde...Hiçmi duymadın uçakta patlayan cüzdanı...neyse bunada şükür cahilliyine verdim
  • Öncelikle duyarlı davranışından ötürü tebrik ederim. Fakat, haberde kullanılan resmi eleştirmeden geçemiyeceğim, ne biçim resim çekilmiş, adam gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kala kalmış resimde :)
  • Bakın paranın miktarına...1.000 TL. Bin Türk Lirası. Alım değeri son derece düşük. Zaten herkesten daha aç olan bir Libyalı imiş paranın sahibi. Bizim örnek vatandaş kahramanımız ( ! ) ise bu kadarcık para için risk almaya değmez diye düşünen bir kişi sadece. Bu kadar allayıp pullamaya gerek yok. Şimdi bir soru...acaba bu miktar en az 10 katı olsa idi yine aynı örnek ( ! ) davranışı gösterir mi idi ?
  • Kötekle ve Allah korkusuyla büyüyen saygın bir müslüman kardeşimiz...
  • F kodlu 1 dolarlardan kurtulmak için yapılmış basit bir cüzdan buldum numarası değildir inşallah !
  • Adamin soy ismi kadar gönlüde zengin helal olsun
  • Insaba en guzel iyilik durustluktur. Bravo

Atatürk Havalimanı itfaiyesinde görevli Serdar Zengin isimli duyarlı bir çalışan, havalimanındaki metroda bulduğu yaklaşık bin lira değerindeki dövizi örnek bir davranış göstererek polise teslim etti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı itfaiyesinde 12 yıldan beri görev yapan 35 yaşındaki Serdar Zengin, dün akşam saatlerinde mesaisine başlamak üzere gelmek için metroya bindi. Metronun son durağı olan havalimanında bütün yolcular çıktıktan sonra kabinde kimsenin almadığını fark ettiği bir poşet gördü. Bunun üzerine sahipsiz olduğunu anladığı poşeti alan Zengin, içerisinde cüzdan ve pasaport bulunan poşeti sahibine ulaştırılması için emniyet güçlerine teslim etmeye karar verdi.

Bin lira değerinde döviz

Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne giden Serdar Zengin, bulduğu poşeti polise teslim etti. Ekiplerinin yaptığı incelemede cüzdan içerisinde otalama bin Türk Lirası’na denk gelen döviz ve Libya uyruklu Esam Ali İssa’ya ait pasaport çıktı. Emniyet güçleri parayı teslim alarak tutanak tuttu.

Ben vatandaşlık görevimi yaptım

Duyarlı bir davranış örneği göstererek metroda bulduğu parayı polise teslim eden Serdar Zengin, “Mesai için geldiğim havalimanında metrodan inmeye hazırlanırken bir poşet gördüm. Kimsenin almadığını fark edince sahipsiz olduğunu anladım. Poşeti alarak teslim etmek için polise götürdüm. İçerisinde yaklaşık bin lira değerinde döviz çıktı. Ben vatandaşlık görevimi yaptım” dedi.

Atatürk Havalimanı çalışanından örnek hareket

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Pes ~ 7 yıl önce
Yapılan her olumlu hareketi esefle kınayan tayfanın amacı nedir? Paranın miktarını değil doğru yapılan işi konuşsak ne olur? Helal olsun abime,dürüst bir vatandaşın yapması gerekeni yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAŞA PRAVO ~ 7 yıl önce
Bende olsam oyle yapardim normali budur ztn insan hak etmedigi parayı nsl yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
Kişinin adı " Pravo " değil. Sen herhalde " Bravo " demek istedin. Önce öğren, sonra yazmaya çalış tosuncuk.
Kusbeyin ~ 7 yıl önce
Zamaninda x havayolu sirketi yurtdisi harcirahlarini cantayla kabin ekibine tasitirdi.. Biz de salak gibi goturur teslim ederdik milyon dolara yakin parayi.. Su an olsa bir daha zerremi bulamazlar. Aklima geldi nedense :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS EMEKLİ ~ 7 yıl önce
Bu kardeşime Allah razı olsun ama nasıl bir havalimanı personelisin kardeşim ya o cüzdan patlasaydı elinde...Hiçmi duymadın uçakta patlayan cüzdanı...neyse bunada şükür cahilliyine verdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS EMEKLİ; TEBRİKLER - SAYGILAR.. ~ 7 yıl önce
Yapılan bütün yorumları okudum. Sizin yorumunuz hariç bir tek mantıklı yorum göremedim. Maalesef olay anlattığınız kadar vahim. Ancak kahraman yaratma sevdamız yüzünden bu arkadaşımız bütün haber sitelerine konu olmuş. Yapılması gereken şey neden güvenlik güçlerine haber vermedin de kurcalama gereği duydun diye savunmasının alınmasıyken DHMİ bile kahramanlık olarak haber yapabiliyor. Dürüstlüğünü takdir ediyorum ama yapılan davranış çok yanlış..
Gözüne ışık tutulmuş tavşan ~ 7 yıl önce
Öncelikle duyarlı davranışından ötürü tebrik ederim. Fakat, haberde kullanılan resmi eleştirmeden geçemiyeceğim, ne biçim resim çekilmiş, adam gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kala kalmış resimde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Simayla alay olmaz, esteizü billah. Yarı sev yaradandan ötürü...
Kevser ~ 7 yıl önce
Biri şu kevseri sustursun ak trol müdür nedir
Özürlü ile alay ~ 7 yıl önce
Küçük yaşından ve cahilliğindn ötürü sana hakaret etmiyorum. Fotoğraftaki arkadaş hafif görme özürlü bu yüzden dolayı siması senin gibi değil. Dua et bir gün sende öyle bir duruma düşme. Yorum yaparken pek çok açıdan düşünmek lazım, bu sana ders olsun.
B-52 ~ 7 yıl önce
Bakın paranın miktarına...1.000 TL. Bin Türk Lirası. Alım değeri son derece düşük. Zaten herkesten daha aç olan bir Libyalı imiş paranın sahibi. Bizim örnek vatandaş kahramanımız ( ! ) ise bu kadarcık para için risk almaya değmez diye düşünen bir kişi sadece. Bu kadar allayıp pullamaya gerek yok. Şimdi bir soru...acaba bu miktar en az 10 katı olsa idi yine aynı örnek ( ! ) davranışı gösterir mi idi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendini anlatmışsın ~ 7 yıl önce
B-52
Sana ne ~ 7 yıl önce
Para senin mi?
B-52 ~ 7 yıl önce
" Sana ne " ve " Kendin anlatmışsın " rümuzları ile saçmalayan iki sözümona yorumculara..1 ) Bu miktarda parayı ben geceleri yemek yediğim yerlerde bahşiş diye bırakıyorum. 2) Hayır. Para benim değil. Ben bu paranın 2 misli ile markete gidiyorum. Cebimde her zaman sizlerin 3 aylık maaşından çok daha fazla para var. Bilmem anlatabiliyor muyum tosunlar?
Kevser ~ 7 yıl önce
Kötekle ve Allah korkusuyla büyüyen saygın bir müslüman kardeşimiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F Kodlu ~ 7 yıl önce
F kodlu 1 dolarlardan kurtulmak için yapılmış basit bir cüzdan buldum numarası değildir inşallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayiptir ~ 7 yıl önce
Kimligi de sahte bastirdi değil mi ? Güzel seylere camur atmaktan vazgeçin artik
Geri z.... ~ 7 yıl önce
Kuryulmak isteyen yırtar atar. Niye böyle alengirli bur işe girişsin....
Marukat ~ 7 yıl önce
Adamin soy ismi kadar gönlüde zengin helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H ~ 7 yıl önce
Insaba en guzel iyilik durustluktur. Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000