13 Eylül 2017, Çarşamba 18:06:10

Atatürk Havalimanı Avrupa ikincisi oldu

Atatürk Havalimanı, Temmuz ayında yakaladığı yüzde 17,6’lık yolcu artış oranıyla Avrupa’da en yüksek orana ulaşan ikinci havalimanı oldu.
  • yorumlara bakıyorumda uçuşların sayısı arttıkça içimizdeki batılıların da sinirleri kabarıyor. sakin olun elemanlar. bu ülkenin her alandaki yükselişi artık dur-ma-ya-cak! ne isteseniz ve yapsanız boş. TÜRKİYE uçağı çoktan take off yaptı :)
  • Trafiği kendi elinle düşür sonra normal seviyesine dönünce çok iyi arttırdık diye sat. Müthiş kafalar ya!
  • ACABA KAÇ YOLCU MUTLU UÇTU KAÇ YOLCUNUN BAGAJI KENDİSİYLE BİRLİKTE UÇTU SAATTE 1000'LERCE KALIYOR , UÇAKLAR GEC YANIŞIYOR KALKIYOR OFFF OFFF 3. HAVALİMANI BİRAN ÖNCE AÇILSIN ARTIK
  • Hayran olmamak elde mi? Adam cep telefonu yapmis, 1000 dolardan satiyor. Satisa ciktigi 2006 beri, 10 senede bir milyar iphone satmis adam. Nasil hayran olmayayim.
  • Eski haber. Temmuz ayi rakamlari. Bakalim yil sonu ne olucak?? Almanlar bizi kiskaniyormus. Nasil is arkadas?? 2017'nin ilk alti ayinda 1 MILYAR AVRO kar yapmis, 17 MILYAR AVRO satis yapmis. Lufthansa hisse senedi gecen Ekimdan bu yana %130 artmis.
  • artış oranını bırak da kaç yolcu geçti.kac lira kazandın ona bak.bedava hizmet olunca herkes gelir.ya oran ya yolcu sayısı veriyorsunuz.kimse gelen kârdan bahsetmiyor.göz boyamayın insanları kandirmayin.yolcu sayın ve oranın artmaz ama yolcu kalitesinden gelirin artmalı.!!
  • Seneye birinci insallah
  • Valla gecen seneki cokusten sonra,bu ivmeli artis normal. Gecen sene cok kotu oldugu icin bu kadar artti. Artis oranlari acisindan buyume diye bise de varmis demekki.
  • Tüm Memleket düşmanlarına inat Bu rakamların daha da artması dileğiyle
  • Çok şükür bugünleri görüyoruz. Nerden nereye. Aynen devam Türkiyem

Atatürk Havalimanı, Temmuz ayında yakaladığı yüzde 17,6’lık yolcu artış oranıyla Avrupa’da en yüksek orana ulaşan ikinci havalimanı oldu.

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nın 2017 yılı Temmuz ayı rakamları yüzleri güldürdü. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı duyuruda Atatürk Havalimanı’nın Temmuz ayında Avrupa havalimanları arasında yolcu artış oranının Moskova Havalimanı’nın ardından en yüksek ikinci havalimanı olduğunu açıkladı.

Airport Council International (ACI) - Uluslararası Havaalanları Konseyi’nin Avrupa verilerine göre, Temmuz ayında Atatürk Havalimanı yüzde 17,6’lık yolcu artışı ile Avrupa’nın ilk üç havalimanı içine girdi. Sevindirici gelişmeyi, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sosyal medyadan paylaştı.

Ayrnı listede İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise yüzde 12.7 artışla Atatürk Havalimanı'nın ardından üçüncü oldu.

Atatürk Havalimanı Avrupa ikincisi oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Türkiyem 1453 ~ 7 yıl önce
yorumlara bakıyorumda uçuşların sayısı arttıkça içimizdeki batılıların da sinirleri kabarıyor. sakin olun elemanlar. bu ülkenin her alandaki yükselişi artık dur-ma-ya-cak! ne isteseniz ve yapsanız boş. TÜRKİYE uçağı çoktan take off yaptı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir vatandaş ~ 7 yıl önce
Trafiği kendi elinle düşür sonra normal seviyesine dönünce çok iyi arttırdık diye sat. Müthiş kafalar ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHH AHH ~ 7 yıl önce
ACABA KAÇ YOLCU MUTLU UÇTU KAÇ YOLCUNUN BAGAJI KENDİSİYLE BİRLİKTE UÇTU SAATTE 1000'LERCE KALIYOR , UÇAKLAR GEC YANIŞIYOR KALKIYOR OFFF OFFF 3. HAVALİMANI BİRAN ÖNCE AÇILSIN ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabanci hayraniyim ~ 7 yıl önce
Hayran olmamak elde mi? Adam cep telefonu yapmis, 1000 dolardan satiyor. Satisa ciktigi 2006 beri, 10 senede bir milyar iphone satmis adam. Nasil hayran olmayayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 7 yıl önce
adını ne zaman değişiyorsun? fikir önerilerim: george,tomas,karl,daniel.seç birini :))
??? ~ 7 yıl önce
Eski haber. Temmuz ayi rakamlari. Bakalim yil sonu ne olucak?? Almanlar bizi kiskaniyormus. Nasil is arkadas?? 2017'nin ilk alti ayinda 1 MILYAR AVRO kar yapmis, 17 MILYAR AVRO satis yapmis. Lufthansa hisse senedi gecen Ekimdan bu yana %130 artmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
artış oranını bırak da kaç yolcu geçti.kac lira kazandın ona bak.bedava hizmet olunca herkes gelir.ya oran ya yolcu sayısı veriyorsunuz.kimse gelen kârdan bahsetmiyor.göz boyamayın insanları kandirmayin.yolcu sayın ve oranın artmaz ama yolcu kalitesinden gelirin artmalı.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Seneye birinci insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 7 yıl önce
Valla gecen seneki cokusten sonra,bu ivmeli artis normal. Gecen sene cok kotu oldugu icin bu kadar artti. Artis oranlari acisindan buyume diye bise de varmis demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever pilot ~ 7 yıl önce
Tüm Memleket düşmanlarına inat Bu rakamların daha da artması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
sen amelelik yapmaya devam et.ama kokpitte kaptanlarına ağlama
Trollsavar ~ 7 yıl önce
Lan troll bozuntusu!Senin ağababalarınla onların ağababaları ülkenin içine etti.Türkiye'nin imajını ortadoğu ülkelerinin seviyesine düşürdüler.Dolayısıyla yolcu sayısı da düştü.Bu rakamlar artış değil.Toparlanma anladın mı?Geriden geliyoruz yani...
Türk 1071 ~ 7 yıl önce
Vatansevere katılıyorum. İçimizde bu ülkede doğup,büyüyüp,doyduğu halde bu ülkenin tüm değerlerinden nefret eden batı hayranı şahısların tüm kıskançlıklarına rağmen hızla büyüyor ve gelişiyoruz. Çok yaşa Türkiyem
emre ~ 7 yıl önce
bu güzel yoruma eksi veren tam 4 tane batı hayranı ve türkiye düşmanı var.Türkiyeden nefret eden tipler... yazık ki ne yazık....
Türk ~ 7 yıl önce
Çok şükür bugünleri görüyoruz. Nerden nereye. Aynen devam Türkiyem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trollsavar ~ 7 yıl önce
Çok şükür ki,SİZE rağmen insanlar hayatına devam ediyor,Türkiye'ye geliyor falan.Çok şükür hemde çok şükür...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000