17 Şubat 2011, Perşembe 12:35:15

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNU KARIŞTIRDI

Atatürk Havalimanı apronuna tellerden kaçak olarak giriş yapan 18 yaşındaki Aziz Arga, ortalığın bir anda hareketlenmesine neden oldu.
  • TGS saw da gayet iyidir ama AHL de resmen kamikaze gibi gezmeye devam ediyorlar. Birileri bunları görmeli. Desenize görecek göz var mı ?
  • TGS şirketi kadar hızlı ve başarılı olan bir firmanın olduğunu limanda hiçbir çalışan görmedi diğerlerinden daha atik ve düzenli hareket ediyor emeklemeyi hızlı geçerek mükemmeliyeti sağlayacak şekilde ilerliyor tehlike ile ilgili versiyonu bulunanlarrr..araç kullanmada olsun operasyonda olsun kısa sürede çoğunu geçiyor usta sözde kuruluş personellerine istinadaen kurallara uyuyorlar... .milli hava yolu şirketimiz çok şanslı..
  • Bırakın uçsun..4 uçak pass önemlimi.kaç can var var o uçakta idrakindemi sözde yetkililer..girene kadar görevli ne yapıyor..? girsin yakalarız..olduu..Yaa dolu gelseydi..Yaa akıllı olsaydı..Biraz daha dikkat olmazmıı..çok mu zorr.Fabrikayamı sızıyor..Hep bunlarlamı karşılaşacağız..Türkiyenin gözbebeği Uluslararası Limanda..
  • Bu çocuga gelene kadar TGS apronda daha tehlikeli değil mi ?
  • atatürk havalimanında çalışıyorum ve bu olayın bizzat takibini yaptım.çocuk delinin birisiydi
  • esas olayı kaçırıyorsunuz bence 1 metrelik duvar yaparsanız orada herşey olur siz yine dua edin akli dengesi bozukmuş ya akıllı olsaydı oarada herşey olurdu ?
  • verilen bir işi bir güne yayan mesai bitmeden masayı toplayıp otobüs önünde sıraya geçen :) yorulmaktan ne anlar :))
  • bu bilinen kaçak. ya bilinmeyenler,.....
  • öleydi iyiydi bu deli !!
  • Allahaım şu memleketin insanlarına akıl ver, sıhat var herkese sağlıklı düşünmeyi ve normal hareket etmeyi sağla.. Ne kadar çok boş insanlar var bu memlekette numara mı yapıyor yoksa gerçekten rahatsız mıdır nedir.. asker tarafından girmiş acaba gündüz gözü ile nöbetçiler neden piste girmeden yakalayamamış diye sorsam..
AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Atatürk Havalimanı apronuna kaçak olarak giren ve piste koşan 1993 doğumlu Aziz Arga ortalığı ayaklandırdı.

Yeşilköy'de bulunan Hava Harp Okulu'nun kavşak düzenleme yapılan bölgesindeki tellerden aprona sızan Arga, piste koştuğu sırada askerler tarafından farkedilerek yakalandı.

Kaçak olarak aprona dalan akli dengesi bozuk şahıs yüzünden , Türk Hava Yolları'nın TK2631, TK2317, TK1830 ve TK2247 sefer sayılı uçakları pisti pas geçmek zorunda kaldı. Şahıs ilk olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı askeriyede yapılan sorgusunun ardından Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğüne getirildi.

Arga, Şube Müdürlüğü önünde "Ben Azrail'im. Uçmaya geldim" diye bağrırken, yapılacak sorgunun ardından şahsın Savcılığa sevk edileceği belirtildi.

©Murat Can Güllü / AirportHaber.com



ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNU KARIŞTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
TGS saw da gayet iyidir ama AHL de resmen kamikaze gibi gezmeye devam ediyorlar. Birileri bunları görmeli. Desenize görecek göz var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS şirketi kadar hızlı ve başarılı olan bir firmanın olduğunu limanda hiçbir çalışan görmedi diğerlerinden daha atik ve düzenli hareket ediyor emeklemeyi hızlı geçerek mükemmeliyeti sağlayacak şekilde ilerliyor tehlike ile ilgili versiyonu bulunanlarrr..araç kullanmada olsun operasyonda olsun kısa sürede çoğunu geçiyor usta sözde kuruluş personellerine istinadaen kurallara uyuyorlar... .milli hava yolu şirketimiz çok şanslı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakın uçsun..4 uçak pass önemlimi.kaç can var var o uçakta idrakindemi sözde yetkililer..girene kadar görevli ne yapıyor..? girsin yakalarız..olduu..Yaa dolu gelseydi..Yaa akıllı olsaydı..Biraz daha dikkat olmazmıı..çok mu zorr.Fabrikayamı sızıyor..Hep bunlarlamı karşılaşacağız..Türkiyenin gözbebeği Uluslararası Limanda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu çocuga gelene kadar TGS apronda daha tehlikeli değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atatürk havalimanında çalışıyorum ve bu olayın bizzat takibini yaptım.çocuk delinin birisiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
esas olayı kaçırıyorsunuz bence 1 metrelik duvar yaparsanız orada herşey olur siz yine dua edin akli dengesi bozukmuş ya akıllı olsaydı oarada herşey olurdu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
verilen bir işi bir güne yayan mesai bitmeden masayı toplayıp otobüs önünde sıraya geçen :) yorulmaktan ne anlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu bilinen kaçak. ya bilinmeyenler,.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öleydi iyiydi bu deli !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allahaım şu memleketin insanlarına akıl ver, sıhat var herkese sağlıklı düşünmeyi ve normal hareket etmeyi sağla.. Ne kadar çok boş insanlar var bu memlekette numara mı yapıyor yoksa gerçekten rahatsız mıdır nedir.. asker tarafından girmiş acaba gündüz gözü ile nöbetçiler neden piste girmeden yakalayamamış diye sorsam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000