23 Mayıs 2014, Cuma 12:45:52

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA KORKUNÇ KAZA!

Atatürk Havalimanı apronunda bu sabah THY’ye ait araç, park halindeki VIP aracına arkadan çarptı. Kazada kadın sürücü yaralı olarak kurtulurken araç kullanılamaz hale geldi.
  • Kabahat sende değil senin cebine akıllı telefon alacak parayı koyan iştirakde merak ettim neyin karşılığında alıyorsun oparayı ::)) ıphon dediğim o üç şirket kaza yapıor adam edin diyen failimeçhul
  • Resimleri dhmi deki aç arkadaşlar satarsa resimleri abd de time dergisindede ulaşabiliriz
  • bir pozisyona torpille giren o pozisyonun hakkı olan insanın yerine ilişkier aracılığyla bir pozisyona yerleşen illaki patlar ,bilim adamları hala her şeyin cevabını bilmez çok basit şeylerin bile,dünyaya maddi gözle bakan insanların anlayamadığı da bu.kimsenın hakkını yemiyecen ve ahh almıycan.(bu kazayı ypan kişi bu şekilde iş buldu demek değil şahsı kastettemiyorum.sadece konu üzerinden bir anlatım.
  • Şaşıtıcı değil. Meydan da kuralsız araba kullanan üç şirket var. THY, TGS ve DoCo. Bunları adam etmediğiniz sürece kazalar bitmez, ne garip ki üç şirkette de THY ortak...
  • Bu araç çok çok hızlı çarpmış söyliyim.doblo boş ağırlığı 1320 kg olan euroncap tsn 5 yıldız almış gayette sağlam bir araçtır.
  • o değil de, Fiat kalitesini konuşturmuş yine :)) kamyonete değil de kasası yüksek bir araca, kamyona falan girseydi bayan muhtemelen hayatta olmazdı şu anda.
  • Acaba yöneticilerin hiç mi suçu yok bu kaza da . kim bilir nasıl baskı yapıyorlar acele git gel , şunu yetiştir , bunu yap geç kalma türünde ki baskılar . birde apron yönetimi nedense hiç bir zaman THY de karışmz , başak şirkettekiler 30 km hız yapınca hemen yaklarlar ama THY asala ceza kesemezler .
  • Bu işin kadın erkek arasında bir farklılık olduğunu düşünmüyorum tek sebebi eğitimsizlik ve kurallara rihayet etmemek apronda ki hız limiti 25 km/h lakin buna uyan tek bir şirket var o da THY OPET çünkü yaptıkları iş bir hayli riskli aprondaki zamanla yarışın içince araçlarında 45 ton yakıt taşıyorlar ve bu iş en ufak bir ihmali kabul etmez araçların neredeyse tümü 25 km/h limitlenmiş durumda bu uygulamanın diğer şirket araçlarına da yapılması gerek yaşanan elim kazada ki aracın sürati yaklaşık 60km/h olduğunu düşünüyorum ki aracın durumundan da belli..
  • geçmiş olsun. artık başka işler verirler herhalde arkadşa, milli sorunumuz kurallara uymama.
  • Gecmis olsun.Süratli bir kaza olmuş

Atatürk Havalimanı apronunda bu sabah bir kaza daha yaşandı. Apron hız limitinin 25 kilometre olmasına rağmen THY’ye ait bir araç, park halindeki kamyonete hızla arkadan çarptı.

Bu sabah saat 09.00 sıralarında yaşanan kazada şans eseri can kaybı olmadı.

Türk Hava Yolları’na ait Fıat Doblo marka araçla apronda seyreden S.S adlı kadın sürücü, VIP önünde park halinde bulunan kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonrası araç kullanılamaz hale geldi. Hava yastıkları açılan aracın  sürücüsü kazada hafif şekilde yaralandı. S.S, olay yerine gelen havalimanı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

APRONA ÇIKIŞA VALİ’DEN YASAK!

Bu arada Atatürk Havalimanı apronunda yaşanan olayı görüntülemek için Mülki idare Amirliği’nden izin talebinde bulunan Airporthaber’e, aprona çıkış izni verilmedi. Yeni uygulamaya göre, basın mensuplarının aprona çıkışlarına mülki idare amirinin onayı ile izin verilirken valilik ancak gerekli gördüğü takdirde basın mensuplarının çıkışlarına müsade ediyor. Sözkonusu olayı görüntülemek için izin talebinde bulunan Airporthaber’in bu talebi, "Olayın görüntülenmesi uygun görülmemiştir" cevabı verildi.

İŞTE KULLANILAMAZ HALE GELEN O ARAÇ















©AirportHaber.com ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA KORKUNÇ KAZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

iphone uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabahat sende değil senin cebine akıllı telefon alacak parayı koyan iştirakde merak ettim neyin karşılığında alıyorsun oparayı ::)) ıphon dediğim o üç şirket kaza yapıor adam edin diyen failimeçhul

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi...dhmi...dhmi.. ~ 10 yıl önce
Resimleri dhmi deki aç arkadaşlar satarsa resimleri abd de time dergisindede ulaşabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 10 yıl önce
bir pozisyona torpille giren o pozisyonun hakkı olan insanın yerine ilişkier aracılığyla bir pozisyona yerleşen illaki patlar ,bilim adamları hala her şeyin cevabını bilmez çok basit şeylerin bile,dünyaya maddi gözle bakan insanların anlayamadığı da bu.kimsenın hakkını yemiyecen ve ahh almıycan.(bu kazayı ypan kişi bu şekilde iş buldu demek değil şahsı kastettemiyorum.sadece konu üzerinden bir anlatım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şaşıtıcı değil. Meydan da kuralsız araba kullanan üç şirket var. THY, TGS ve DoCo. Bunları adam etmediğiniz sürece kazalar bitmez, ne garip ki üç şirkette de THY ortak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu araç çok çok hızlı çarpmış söyliyim.doblo boş ağırlığı 1320 kg olan euroncap tsn 5 yıldız almış gayette sağlam bir araçtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
o değil de, Fiat kalitesini konuşturmuş yine :)) kamyonete değil de kasası yüksek bir araca, kamyona falan girseydi bayan muhtemelen hayatta olmazdı şu anda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşar ~ 10 yıl önce
Acaba yöneticilerin hiç mi suçu yok bu kaza da . kim bilir nasıl baskı yapıyorlar acele git gel , şunu yetiştir , bunu yap geç kalma türünde ki baskılar . birde apron yönetimi nedense hiç bir zaman THY de karışmz , başak şirkettekiler 30 km hız yapınca hemen yaklarlar ama THY asala ceza kesemezler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR ~ 10 yıl önce
Bu işin kadın erkek arasında bir farklılık olduğunu düşünmüyorum tek sebebi eğitimsizlik ve kurallara rihayet etmemek apronda ki hız limiti 25 km/h lakin buna uyan tek bir şirket var o da THY OPET çünkü yaptıkları iş bir hayli riskli aprondaki zamanla yarışın içince araçlarında 45 ton yakıt taşıyorlar ve bu iş en ufak bir ihmali kabul etmez araçların neredeyse tümü 25 km/h limitlenmiş durumda bu uygulamanın diğer şirket araçlarına da yapılması gerek yaşanan elim kazada ki aracın sürati yaklaşık 60km/h olduğunu düşünüyorum ki aracın durumundan da belli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f ~ 10 yıl önce
geçmiş olsun. artık başka işler verirler herhalde arkadşa, milli sorunumuz kurallara uymama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gecmis olsun.Süratli bir kaza olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000