05 Nisan 2015, Pazar 01:04:29

ATATÜRK HAVALİMANI 2015 İLK REKORUNU KIRDI

Atatürk Havalimanı, Cuma günü 2015 yılının en yüksek hava trafiğine ulaştı.
  • 2ila 4 arası yığun diilse bunun rekora ne alakası var.tüm gün içi iniş kalkış toplamı bu. istersen 1306 inişi 24 saatte eşit yap istersen 10 saatte 1000 yap kalanında 300 yap.
  • pilotu,kontrolörü ve yer hizmetleri çalışanları bir yana bu rekorlardan dolayı verdikleri yoğun emek ve kesintisiz çalışmalarından dolayı ARFF birimini en içten duygularımla kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
  • Ataturk havalimani da kimi saatler kapasite alti olabiliyor. Ornegin gece 2 ile 4 arasi. Rekor da normal yogun saatteki trafigin artmasindan degil, yogun olmayan saatteki trafigin yogunlastirilmasiyla geliyor. Yolsuzluk yok yani kafanizi takmayin.
  • Yahu bu havaalanı koordineli bir meydan diye biliyorum, SLOTu olmayan sinek bile iniş kalkış yapamaz yani. Nasıl oluyorda yıllardır full çalıştığı söylenen bir havaalanı sürekli rekorlarla adını duyuruyor. SLOT mekanizması pek çalışmıyor galiba. Rekor iyi de, Kapasite üstü trafiğe izin verenler bugün övgü bekler, reklam kokan hareketler yapıyorlar da, yarın allah korusun kötü bir şey olduğunda bunun hesabını da twiter mesajları ile vermeye kalkmazlar inşallah. Sözüm sadece havaalanı yönetimine değil, kapasite üstü SLOTsuz trafikleri AHLye planlayan hava yolu şirket yöneticilerine de söylüyorum. Herkesi aklı selimle davranmaya davet ediyorum. Bugün üç kuruş fazladan ettiğiniz karların, en ufak bir kaza kırımda misli mislini kaybedersiniz. Ben kendi adıma artık rekor değil, kapasite üstü trafiklerin AHLye nasıl alınmadığı haberlerini duymak istiyorum. Sayın airport haber yazarlarından da bu konuda yazmalarını bekliyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil !
  • ardı ardına gelen bu rekorlar atatürk havalimanının yetersizliğinden kaynaklanan bir facia neden olmaz umarım. emniyetli uçuşlar diliyorum...
  • 21:15 den beri AHL'de elektrik yok :( Jeneratörler çalışıyor.
  • PASKALYA BEREKETİ
  • Bu haksızlık nedir? arff'çiler de gün içinde en çok çay içme ve en çok tv izleme rekorlarını kırıyor ama hiç haber yapan yok. Olmuyo ama.
  • Rekor 1326yla kirilmisti diyen okuma özürlü sen yorum yazma
  • O rekor 1326 trafikle kırılmıştı geçen sene, karıştırmayalım

Atatürk Havalimanı, geçtiğimiz Cuma günü, uçak iniş-kalkışlarında 2015 yılının en yüksek trafiğine ulaştı. 

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Sıtkı Zeybel'in Twitter adresinden duyurduğu 2015 yılının en yüksek hava trafiği rakamı 1306 iniş-kalkış oldu.

Zeybel, Twitter'dan yaptığı açıklamada yaz aylarında bu sayısının daha artabielceğini belirtertti

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Zeybel'in açıklaması şöyle;

"Limanımızda 2015 yılının en yüksek hava trafiğine dün  (03.04.15) 1306 iniş-kalkış ile ulaşmış bulunuyoruz. Henüz Nisan ayında gerçekleşen bu yoğunluk, önümüzdeki yüksek sezonda limanımızda gerçekleşecek yeni bir rekorun habercisi gibi. Tabii en önemli hedefimiz bu yoğun operasyonu güvenli ve hizmetten ödün vermeden yapmaktır. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

ATATÜRK HAVALİMANI 2015 İLK REKORUNU KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
2ila 4 arası yığun diilse bunun rekora ne alakası var.tüm gün içi iniş kalkış toplamı bu. istersen 1306 inişi 24 saatte eşit yap istersen 10 saatte 1000 yap kalanında 300 yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
general manager ~ 9 yıl önce
pilotu,kontrolörü ve yer hizmetleri çalışanları bir yana bu rekorlardan dolayı verdikleri yoğun emek ve kesintisiz çalışmalarından dolayı ARFF birimini en içten duygularımla kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ataturk havalimani da kimi saatler kapasite alti olabiliyor. Ornegin gece 2 ile 4 arasi. Rekor da normal yogun saatteki trafigin artmasindan degil, yogun olmayan saatteki trafigin yogunlastirilmasiyla geliyor. Yolsuzluk yok yani kafanizi takmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ? ~ 9 yıl önce
Yahu bu havaalanı koordineli bir meydan diye biliyorum, SLOTu olmayan sinek bile iniş kalkış yapamaz yani. Nasıl oluyorda yıllardır full çalıştığı söylenen bir havaalanı sürekli rekorlarla adını duyuruyor. SLOT mekanizması pek çalışmıyor galiba. Rekor iyi de, Kapasite üstü trafiğe izin verenler bugün övgü bekler, reklam kokan hareketler yapıyorlar da, yarın allah korusun kötü bir şey olduğunda bunun hesabını da twiter mesajları ile vermeye kalkmazlar inşallah. Sözüm sadece havaalanı yönetimine değil, kapasite üstü SLOTsuz trafikleri AHLye planlayan hava yolu şirket yöneticilerine de söylüyorum. Herkesi aklı selimle davranmaya davet ediyorum. Bugün üç kuruş fazladan ettiğiniz karların, en ufak bir kaza kırımda misli mislini kaybedersiniz. Ben kendi adıma artık rekor değil, kapasite üstü trafiklerin AHLye nasıl alınmadığı haberlerini duymak istiyorum. Sayın airport haber yazarlarından da bu konuda yazmalarını bekliyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ardı ardına gelen bu rekorlar atatürk havalimanının yetersizliğinden kaynaklanan bir facia neden olmaz umarım. emniyetli uçuşlar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
21:15 den beri AHL'de elektrik yok :( Jeneratörler çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PASKALYA BEREKETi ~ 9 yıl önce
PASKALYA BEREKETİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ~ 9 yıl önce
Bu haksızlık nedir? arff'çiler de gün içinde en çok çay içme ve en çok tv izleme rekorlarını kırıyor ama hiç haber yapan yok. Olmuyo ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc ~ 9 yıl önce
arff'e tarif gerekmez.
1326 ~ 9 yıl önce
Rekor 1326yla kirilmisti diyen okuma özürlü sen yorum yazma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
O rekor 1326 trafikle kırılmıştı geçen sene, karıştırmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000