01 Şubat 2012, Çarşamba 17:18:12

APRONDA PARK YERİ KALMADI...AHL TRAFİĞİ KİLİT!

Yoğun kar yağışı sebebiyle yüzlerce uçak seferinin iptal edilmesi üzerine bu kez de Atatürk Havalimanı'nda park sıkıntısı ortaya çıktı.
  • dostum ben ahl yi base yapıp buradan bağlantılar kurarak avrupayı; asya, afrika ve amerika ile birleştiricem hayalini satiyorsan... o ahl nin alt yapısını, kapasitesini, teknik özelliklerini, coğrafi konumu vs.vs. HESAPLAYACAKSIN! sonra ehehe bunu ben inşa etmedim, yok ben bilemedim demiyeceksin. ok?
  • kapalı otopark tek çözüm.
  • THY ölmüş de kaldıranı yok.
  • o cnr fuarı ve etrafındaki gökdelen gibi yapılan konutlar ve sitelere izin verilmeseydi eğer şimdi AHL sürekli geliştirilebilirdi.Hatta bu iş yaz sezonunda biterdi.havalimanının etrafında bu yapıların işi nedir derhal yıkılması lazım sen devletsin yıkacağım dersen yıkarsın olur biter.frankurta bakın biraz adamlar habire ormanın içine doğru giriyorlar hergün genişletiyorlar adamlarda 600 küsür uçak var diğer havayollarını saymıyorum bile...
  • yazık
  • airporthaber.com keske birkac fotograf cekseydiniz......
  • Eger thy ucuslarinin belli bir kismini isg ye kaydirirsa bu is rahatlar . Transit yolcu destination istatistikleri daha detayli ve yapici incelenmesi faydali olacaktir. Balkan ucuslari , kuzey afrika yada uzak Dogu . Hac ucuslari in tamami ..gibi
  • 20:52:00 ... yorumundan dolayi tebrik ediyorum.. %100 katiliyorum.. söylenecek baska birsey de yok zaten.. Murat
  • daha bugunun haberi, 5 tane teknik hangarlık yeri yok pahasına kiraya vereceklerine 5 tane daha park yeri yapsalardı o boşluklarda. hiç yoktan iyidir. işleyişe faydası olurdu en azından. vizyon! fışkırıyor her yerlerinden. tek eksiğimiz ağzına kadar dolu havaalanına gelecek 5 yeni şirket, 3-5 tane daha ozel uçaktı zaten. ortalık yıkılıyor 3 gundur, adamların uğraştığı şeylere bak...
  • lütfen düşünüp taşınmadan burada cahilce yorumlar yaparak komik duruma düşmeyin.millete akıl vereceğinize havaclık bilginizi,kültürünizi arttırıp kendinizi biraz yetiştirmeye çalışsanız daha iyi olur.ahl nin kapasitesi yetersiz ise thy neden uçak alıyor ?kardeşim madem altyapı,kapasite kaldırmıyor siz de almayın.hala durmadan yeni uçak alarak hesapsız kitapsız büyümek kesinlikle akılcı değil.koskoca THY de bunları planlayan ve düşünen birileri olması gereklidir.durmadan uçak alıp sonra da işlerde aksama ve karlarda düşüş olduğunda bunun sorumlusu ve suçlusu havalimanını yönetenler değil sizsiniz.dolayısıyla ayağını yorganına göre uzatmayıp yapılan hatalara bahane bulmanız sizi haklı kılmaz gerçekleri de değiştirmez.
Yurdun bir çok bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışı Atatürk Havalimanı'nda da uçuşları olumsuz etkiliyor. Üç gündür yüzlerce seferin iptal edildiği Atatürk Havalimanı'nda iptal edilen seferin yolcuları uçuşlarını gerçekleştiremezken çok sayıda yolcu da saatler süren rötarların sonunda uçuşlarını yapabiliyor.

Kar yağışının etkili olmaya başladığı ilk günden itibaren  yüzlerce seferini gerçekleştiremeyen Türk Hava Yolları hem kendi yolcularının mağduriyetine sebep olurken hem de diğer şirketlerin dolaylı olarak mağdur olmasına neden oluyor.

THY'nin seferleri iptal etmesi sebebiyle onlarca uçak Atatürk Havalimanı'nda park halinde bekletiliyor, park pozisyonu olmadığı için diğer şirketlerin uçuşlarına izin verilmiyor.

Slot ( iniş-kalkış) izinleri olmasına rağmen çok sayıda havayolu şirketinin Atatürk Havalimanı'na iniş talebi geri çevrilirken havayolu şirketlerine uçuşların yoğun olmadığı gece geç saatler veya sabaha karşı saatler teklif ediliyor.

Yoğun kar yağışının yarın da etkili olması beklenirken havaalanındaki park sıkıntısının artarak devam etmesi halinde işlerin daha da karışabileceği belirtiliyor.

©AirportHaber.com Özel
APRONDA PARK YERİ KALMADI...AHL TRAFİĞİ KİLİT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
dostum ben ahl yi base yapıp buradan bağlantılar kurarak avrupayı; asya, afrika ve amerika ile birleştiricem hayalini satiyorsan... o ahl nin alt yapısını, kapasitesini, teknik özelliklerini, coğrafi konumu vs.vs. HESAPLAYACAKSIN! sonra ehehe bunu ben inşa etmedim, yok ben bilemedim demiyeceksin. ok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kapalı otopark tek çözüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY ölmüş de kaldıranı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o cnr fuarı ve etrafındaki gökdelen gibi yapılan konutlar ve sitelere izin verilmeseydi eğer şimdi AHL sürekli geliştirilebilirdi.Hatta bu iş yaz sezonunda biterdi.havalimanının etrafında bu yapıların işi nedir derhal yıkılması lazım sen devletsin yıkacağım dersen yıkarsın olur biter.frankurta bakın biraz adamlar habire ormanın içine doğru giriyorlar hergün genişletiyorlar adamlarda 600 küsür uçak var diğer havayollarını saymıyorum bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
airporthaber.com keske birkac fotograf cekseydiniz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eger thy ucuslarinin belli bir kismini isg ye kaydirirsa bu is rahatlar . Transit yolcu destination istatistikleri daha detayli ve yapici incelenmesi faydali olacaktir. Balkan ucuslari , kuzey afrika yada uzak Dogu . Hac ucuslari in tamami ..gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
20:52:00 ... yorumundan dolayi tebrik ediyorum.. %100 katiliyorum.. söylenecek baska birsey de yok zaten.. Murat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha bugunun haberi, 5 tane teknik hangarlık yeri yok pahasına kiraya vereceklerine 5 tane daha park yeri yapsalardı o boşluklarda. hiç yoktan iyidir. işleyişe faydası olurdu en azından. vizyon! fışkırıyor her yerlerinden. tek eksiğimiz ağzına kadar dolu havaalanına gelecek 5 yeni şirket, 3-5 tane daha ozel uçaktı zaten. ortalık yıkılıyor 3 gundur, adamların uğraştığı şeylere bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
lütfen düşünüp taşınmadan burada cahilce yorumlar yaparak komik duruma düşmeyin.millete akıl vereceğinize havaclık bilginizi,kültürünizi arttırıp kendinizi biraz yetiştirmeye çalışsanız daha iyi olur.ahl nin kapasitesi yetersiz ise thy neden uçak alıyor ?kardeşim madem altyapı,kapasite kaldırmıyor siz de almayın.hala durmadan yeni uçak alarak hesapsız kitapsız büyümek kesinlikle akılcı değil.koskoca THY de bunları planlayan ve düşünen birileri olması gereklidir.durmadan uçak alıp sonra da işlerde aksama ve karlarda düşüş olduğunda bunun sorumlusu ve suçlusu havalimanını yönetenler değil sizsiniz.dolayısıyla ayağını yorganına göre uzatmayıp yapılan hatalara bahane bulmanız sizi haklı kılmaz gerçekleri de değiştirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000