28 Eylül 2010, Salı 12:34:10

APRONDA FECİ KAZA

Atatürk Havalimanı apronunda son dönemde yaşanan iş kazalarının bir benzeri bu kez Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kastrup Havaalanı’nda yaşandı. Hareket eden uçağın altında kalan işçinin iki bacağı da koptu.
  • Airport editörleri sizi kutluyorum,attığınız başlık için.Ne demek AHL'de yaşanan olayları kazaları bu haberle işkillendirmek.Sanki AHL'de bu olaylar olağanmış gibi.Haberde gördüğümüz,yorumlarda da dile getirildiği gibi kazalar dünyanın her tarafında olabilmektedir. Bu arada "Laleli Lions"a kırk yılda bir yaptığı doğru yorumu için teşekkürler.Diğerlerine olmasa da bu yorumuna katılıyorum. Saygılar
  • Yorumlar super yine. Kaza yurt disinda da oluyor diyerek biz de olan kazalari hakli/normal gostermeye yatkin mantigi anlamiyorum. Bunun yerine biz de olan kazalara bakip nerede hata yapildi, bu kazanin bir daha olmamasi icin nasil bir tedbir alabiliriz mantigi ile dusunmeye ne zaman basliyacagiz???
  • Ya gördünüzmü işte !! Bu türden olaylar dünyanın heryerinde olabiliyormuş. Sadece TGS de THY değil. Hadi bakalım apron ,kaza ve olay araştırma müfettişleri başlayın bakalım eleştirilere ve olay yeri incelemelerine bakalım neler çıkacak.
  • Geçmişler olsun... İnşalah işçi hayatta kalmayı başarır... 1990 da Lise de iken Muhasebe hocamız (aynı zamanda Müdür muavini) Gaziantepde bir kamyonun altında kalmıştı. Kamyon 2 bacağının üstünden geçmişti. 24 saat dolmadan vefat etti. Nasıl ve ne kadar kötü bir durum olduğunu 20 sene önce yaşamıştım. Kendisi bacakları kopmamasına rağmen sadece ezildiği halde yine 24 saatten fazla yaşayamadı ! O günler aklıma geldikçe çok üzülürüm... Rahmetliye ALLAH dan rahmet dilerim...
  • tgs düşmanları iyi araştırın bununda altından bi tgs çalışanı çıkabılır ............................
  • Spotta yazan ilk cümle bile kendimize olan güvensizliğimizi ortaya koymak için yeterli. Bu tür kazalar dünyanın her tarafında oluyor ve olacaktır da. -Daha geçen gün ABD'de bir B747'nin TowCar'a çarpmasının güvenlik kameralarına yakalanmış görüntüleri yayımlandı.- Bizim tek farkımız, birilerinin sinsice beynimizin altına yerleştirmeye çalıştığı "biz zaten doğru/düzgün birşey yapamayız, bütün kötülüklere müstehakız" düşüncesi doğrultusunda yapılan yayınlar...
  • Bizde olsaydı bu olay..konu cok alakasız yerlere giderdi. kazalar ve özellikle iş kazaları dünyanın en gelişmiş ülkesindede olmaktadır..
  • Dünya da iş güvenliği, işçi güvenliği konusunda son derece katı kurallara sahip ve bu konuda ün yapmış bir ülke Danimarkada havaalanında olan olay. Demek ki iş ve işçi güvenliği konusunda dünya da 1 numara olan ülkede bile ciddi kazalar oluyormuş durum ortada. Neden oluyor çünkü insan olduğumuz için robot değiliz ayrıca eğitimin yaşı yok dikkatsizlik..Sadece bu tip kazalara azaltabilirsiniz tamamen yok edemessiniz çünkü robot değil hiç kimse veya ölümlü kazaların önüne geçilebilir..
  • Geçmiş olsun. İnşallah iyileşir. İlginç olande çalışan işçinin 58 yaşında olması. Bizde AHL de varmı 58 yaşında olan. sanmıyorum . Çalışana saygı yok çünkü. yaş 45 oldumu hemen atın işten..
  • Takoz yerleştirirken uçak nasıl hareket eder?

Danimarka’nın başkenti Kopenag’daki Kastrup Havaalanı’nda talihsiz bir iş kazası yaşandı. İskandinav SAS Havayolları’na ait Airbus 340-300 tipi uçağın hangara çekilişi sırasında bir apron işçisi uçağın altında kalarak ezildi.

58 yaşındaki yer işçisi, boş ağırlığı 130 ton olan uçağın altında korku dolu anlar yaşadı. Uçağın altına takozları yerleştirmeye çalışan işçi, bir anda uçağın hareket etmesiyle altta kaldı. Acı içinde kıvranan işçinin, feci kazada iki bacağı da koptu. 32 yıldır havaalanında çalışan talihsiz işçi hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.
APRONDA FECİ KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Airport editörleri sizi kutluyorum,attığınız başlık için.Ne demek AHL'de yaşanan olayları kazaları bu haberle işkillendirmek.Sanki AHL'de bu olaylar olağanmış gibi.Haberde gördüğümüz,yorumlarda da dile getirildiği gibi kazalar dünyanın her tarafında olabilmektedir. Bu arada "Laleli Lions"a kırk yılda bir yaptığı doğru yorumu için teşekkürler.Diğerlerine olmasa da bu yorumuna katılıyorum. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumlar super yine. Kaza yurt disinda da oluyor diyerek biz de olan kazalari hakli/normal gostermeye yatkin mantigi anlamiyorum. Bunun yerine biz de olan kazalara bakip nerede hata yapildi, bu kazanin bir daha olmamasi icin nasil bir tedbir alabiliriz mantigi ile dusunmeye ne zaman basliyacagiz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya gördünüzmü işte !! Bu türden olaylar dünyanın heryerinde olabiliyormuş. Sadece TGS de THY değil. Hadi bakalım apron ,kaza ve olay araştırma müfettişleri başlayın bakalım eleştirilere ve olay yeri incelemelerine bakalım neler çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmişler olsun... İnşalah işçi hayatta kalmayı başarır... 1990 da Lise de iken Muhasebe hocamız (aynı zamanda Müdür muavini) Gaziantepde bir kamyonun altında kalmıştı. Kamyon 2 bacağının üstünden geçmişti. 24 saat dolmadan vefat etti. Nasıl ve ne kadar kötü bir durum olduğunu 20 sene önce yaşamıştım. Kendisi bacakları kopmamasına rağmen sadece ezildiği halde yine 24 saatten fazla yaşayamadı ! O günler aklıma geldikçe çok üzülürüm... Rahmetliye ALLAH dan rahmet dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs düşmanları iyi araştırın bununda altından bi tgs çalışanı çıkabılır ............................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Spotta yazan ilk cümle bile kendimize olan güvensizliğimizi ortaya koymak için yeterli. Bu tür kazalar dünyanın her tarafında oluyor ve olacaktır da. -Daha geçen gün ABD'de bir B747'nin TowCar'a çarpmasının güvenlik kameralarına yakalanmış görüntüleri yayımlandı.- Bizim tek farkımız, birilerinin sinsice beynimizin altına yerleştirmeye çalıştığı "biz zaten doğru/düzgün birşey yapamayız, bütün kötülüklere müstehakız" düşüncesi doğrultusunda yapılan yayınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizde olsaydı bu olay..konu cok alakasız yerlere giderdi. kazalar ve özellikle iş kazaları dünyanın en gelişmiş ülkesindede olmaktadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünya da iş güvenliği, işçi güvenliği konusunda son derece katı kurallara sahip ve bu konuda ün yapmış bir ülke Danimarkada havaalanında olan olay. Demek ki iş ve işçi güvenliği konusunda dünya da 1 numara olan ülkede bile ciddi kazalar oluyormuş durum ortada. Neden oluyor çünkü insan olduğumuz için robot değiliz ayrıca eğitimin yaşı yok dikkatsizlik..Sadece bu tip kazalara azaltabilirsiniz tamamen yok edemessiniz çünkü robot değil hiç kimse veya ölümlü kazaların önüne geçilebilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş olsun. İnşallah iyileşir. İlginç olande çalışan işçinin 58 yaşında olması. Bizde AHL de varmı 58 yaşında olan. sanmıyorum . Çalışana saygı yok çünkü. yaş 45 oldumu hemen atın işten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Takoz yerleştirirken uçak nasıl hareket eder?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000