05 Ağustos 2010, Perşembe 12:32:50

ALITALIA UÇAĞI AHL'DEN KALKAMADI!

İtalyan milli havayolu şirketi Alitalia’ya ait İstanbul-Roma uçuşu, uçağın motorunda yaşanan arıza nedeniyle saatlerce rötara girdi.
  • bu bir facia bir alitalia uçagı kalkamamış demek
  • talihsizlik olmus
  • tk da olsa şimdi neler yazarlardı bizim cok bilmiş yorumcular:)
  • UMARIM YAZDIĞIN CÜMLEYİ ESPİRİ AMACIYLA SÖYLEMİŞSİNDİR.YOKSA THY YALAKASI OLDUĞUNU SÖYLİYECEĞİM.THY YILLARDIR HEMEN HER UÇUŞTA RÖTAR YAPIYOR.BİRAZ HAYAL DÜNYASINDAN ÇIKIP GERÇEKLERİ GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.SİZLER ANCAK KENDİNİZİ KANDIRABİLİRSİNİZ.
  • Bu kadar uzun süre rötar olmamalı sabahın erken saatlerinde itibaren bekleyen yolcular için kesinlikle kabul edilemez bir durum. Motor arızası ciddi bir arıza demek ki kısa zamanda çözemediler. Yapılmasıu gereken hemen yolcuları thy roma uçağını aktarmak ne kadar beklemek lazım bunun bir kesin şu saatte uçak hazır olacak denemez dolayısıyla arzu eden yolcuları başka havayollarına aktarmak arzu edenleri de otele yerleştirip ertesi gün veya bir sonraki sefer uçmasını sağlamak. Alitalia kalitesi düşük sevmem uçmak zorunda kalmştım bir kaç kez ayrıca kaç kez iflas etti
  • kesin akpnin işidir bu. başbakan hemen istifa etmelidir :) bizim muhalifler yazmadan ben yazayım istedim.
  • Ucmazsaniz TK ile kalirsiniz böyle iste. :))

Atatürk Havalimanı’ndan Roma Fiumicino Havalimanı’na gitmek üzere sabah 06:15’te hareket eden Alitalia uçağında motor arızası yaşandı.

İtalyan milli havayolu Alitalia'ya ait A321 tipi yolcu uçağı AZ-703 sefer sayılı İstanbul-Roma uçuşunu gerçekleştirmek üzere havalanmak için pistte hızlandığı sırada motorlarda bir arıza olduğu anlaşıldı. Uçağın kaptanı yaşanan arızadan dolayı uçağı pistten geri döndürmek zorunda kaldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; 174 yolculu uçağın apronda bekletildiği ve Roma'dan gelen Alitalia'ya ait A321 tipi bir yolcu uçağının Atatürk Havalimanı'nda kalan yolcuları İtalya'ya götüreceği belirtildi.

Sabah 06:15'te kalkması gereken uçağın 13:30'da İstanbul-Roma seferini yapmak üzere havalanacağı ve yolcuların rötar süreci boyunca tüm ihtiyaçlarının giderildiği öğrenildi.

Öte yandan iş için İtalya'ya gitmesi gereken bazı yolcuların ise rötar nedeniyle aşırı gergin olduğu görüldü.







©AirportHaber.com ÖZEL

ALITALIA UÇAĞI AHL'DEN KALKAMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu bir facia bir alitalia uçagı kalkamamış demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
talihsizlik olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tk da olsa şimdi neler yazarlardı bizim cok bilmiş yorumcular:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UMARIM YAZDIĞIN CÜMLEYİ ESPİRİ AMACIYLA SÖYLEMİŞSİNDİR.YOKSA THY YALAKASI OLDUĞUNU SÖYLİYECEĞİM.THY YILLARDIR HEMEN HER UÇUŞTA RÖTAR YAPIYOR.BİRAZ HAYAL DÜNYASINDAN ÇIKIP GERÇEKLERİ GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.SİZLER ANCAK KENDİNİZİ KANDIRABİLİRSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kadar uzun süre rötar olmamalı sabahın erken saatlerinde itibaren bekleyen yolcular için kesinlikle kabul edilemez bir durum. Motor arızası ciddi bir arıza demek ki kısa zamanda çözemediler. Yapılmasıu gereken hemen yolcuları thy roma uçağını aktarmak ne kadar beklemek lazım bunun bir kesin şu saatte uçak hazır olacak denemez dolayısıyla arzu eden yolcuları başka havayollarına aktarmak arzu edenleri de otele yerleştirip ertesi gün veya bir sonraki sefer uçmasını sağlamak. Alitalia kalitesi düşük sevmem uçmak zorunda kalmştım bir kaç kez ayrıca kaç kez iflas etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesin akpnin işidir bu. başbakan hemen istifa etmelidir :) bizim muhalifler yazmadan ben yazayım istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucmazsaniz TK ile kalirsiniz böyle iste. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000