26 Ağustos 2010, Perşembe 16:47:41

ALEV UZAMASI ÇOCUKLARA YARADI

Bu sabah Türk Hava sahası içinde alev uzaması yaşayan ve Atatürk Havalimanı'na acil iniş deklare eden Mahan Air'e ait yolcu uçağının tamir ve bakım çalışması hala devam ederken, yolcular Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş 310 numaralı terminalde beklemeye alındı.
  • gitti bile uçak uyumayın
  • nasil tamir edilecek bu ucak ? Iran a uygulanan ambargo nedeniyle THY teknikten falan parca temin etmesi mumkun degil bildigin kadariyla..
  • hükümetin gerçekleştirdiği somut iyilikler karşısında kimsenin yorum yapmamış olması ne kadar ilginç! uçak düşse, gemi batsa, tren devrilse vıdı vıdı istifa diye çığlık atanların yorumlarını çok merak ediyorum?
Mahan Air'e ait EP-MNR kuyruk tescilli Airbus A300 tipi uçak bugün 209 yolcu 8 mürettebatıyla Türk hava sahasında alev uzaması yaşadı. Tahran - Düseldorf seferi gerçekleştirmek üzere havalanan uçak Atatürk Havalimanı'na acil iniş deklare etti.

Sol motorunda meydana gelen alev uzamasının ardından yolcularını uçakta bekleten Mahan Air yetkilileri, durumun görünenden ciddi olduğunu fark edince yolcuları Atatürk Havalimanı'na indirmek zorunda kaldı.

209 yolcu Dış Hatlar Gidiş 301-312 nolu salonlarının bulunduğu bölümde beklerken yolcuların çocuklarından bazıları vakitlerini boş geçirmemek amacıyla futbol oynadılar. Bazı yolcuların yorgunluktan uyukladığı gözlenirken, A300 tipi uçağın değiştirileceği ve yerine uçak gönderilmesinin beklendiği belirtildi.





©AirportHaber.com
ALEV UZAMASI ÇOCUKLARA YARADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gitti bile uçak uyumayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nasil tamir edilecek bu ucak ? Iran a uygulanan ambargo nedeniyle THY teknikten falan parca temin etmesi mumkun degil bildigin kadariyla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hükümetin gerçekleştirdiği somut iyilikler karşısında kimsenin yorum yapmamış olması ne kadar ilginç! uçak düşse, gemi batsa, tren devrilse vıdı vıdı istifa diye çığlık atanların yorumlarını çok merak ediyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000