03 Eylül 2012, Pazartesi 10:53:43

AIREX'E ÇIKARMA YAPACAK

Alman Auto Gyro firmasının Türkiye temsilciliğini üstlenen FG Havacılık, farklı kategoride 6 hava aracıyla Airex fuarına çıkarma yapacak.
  • Bizim isimiz olmaz bu kucuk araclarla :) Bunlar oyuncak. Memleketimize almiyoruz halkin ahlaki bozuluyor.
  • Gyrochopter Meraklıları İçin Ayrıca Alaçatıdan Katılacak olan Ve türkiye temsilcisi Ela gyroyu da görmenizi bekleriz. Ela Gyro Bu sektörün ilk kurucularıdır.
  • Gyroplaneleri çok merak ediyorduk. Hava araçlarını yakından görme fırsatı verdikleri için FG havacılığa teşekkürler.
  • gün sonra başlayan airex hakkında neden haber yapılmıyor. kim katılacak,hangi uçaklar gelecek..

 

Dünyada en çok satılan gyroplane tipi hava araçları üreticisi konumunda bulunan Alman Auto-Gyro firmasının Türkiye distribütörü olan FG Havacılık, Airex 2012 kapsamında sergileyeceği hava araçları ile havacılık otoritelerine ve sportif havacılık meraklılarına gyroplane’i yakından görme fırsatı sunacak. Fuara Auto-Gyro modelleri olan bir adet açık kanopili tandem konfigürasyonlu MTOsport, bir adet kapalı kanopi tandem konfigürasyonlu Calidus ve bir adet kapalı kanopi yan yana konfigürasyonlu Avrupa 2012 yılı Red Dot Dizayn ödülü kazananı Cavalon modeli ile katılacak olan FG Havacılık, fuar kapsamında demo uçuşları da sergileyecek.

Fuar filosunda ayrıca FG Havacılığın ultralight sınıfında distribütörlüğünü yürüttüğü Çek TL-Ultralight marka hava araçlarından bir adet üstten kanatlı TL-3000 Sirius ve bir adet alttan kanatlı TL-2000 Sting modelleri de bulunuyor. Yeni enjeksiyonlu motoru Rotax912is, otomatik pilot özelliği, ayarlanabilir pervane açısı ve üstün hız avantajları ile sınıfının en çok satılan hava araçlarından olan TL-Ultralight, fuar kapsamında Türkiye’de ilk defa boy gösterecek.


Fuara bir de microlight tipinde hava aracı getirecek olan FG Havacılık, toplamda 6800 adetin üzerinde satışı ile yine sınıfında dünyada en çok satılan microlight tipi hava aracı olan Fransız Aircreation markasının da Türkiye’deki tek yetkili satıcısı.

Bilindiği gibi FG Havacılık, Türkiye’de sportif havacılığın gelişimi için hava aracı filosunu kurmuş, bu kapsamda genel havacılık işletme ön ruhsatını alarak uçuş eğitimlerini yapacağı Edremit Koca Seyit Havalimanı hangar yeri kiralamasını yapmıştı. İki ay gibi kısa bir sürede FG Havacılık, genel havacılık işletmesi için asıl işletme ruhsatını da aldı. Aynı süre içinde Edremit Havalimanı’ndaki hangar inşaatı çalışmalarına başlandı ve havalimanı müdürlüğü ile uçuş eğitim protokolünü imzaladı. Uçuş eğitimlerinin verileceği FG Uçuş Akademisi çalışmalarında ise resmi prosedürlerin tamamlanması aşamasına gelindi. Akademi için, öğrenci pilot kayıtları 2012 yılının son çeyreğinde kayıt alınmaya başlanacak. 

Öte yandan TL-Ultralight firması ile yetkili satıcılık anlaşması imzalayan FG Havacılık, filosuna katılmak ve eğitimlerde kullanılmak üzere bir adet TL-3000 Sirius ful donanımlı sabit kanat uçak siparişini verdi.

FG Havacılık’ın satışını yaptığı tüm hava araçlarını görmek ve yakından incelemek, eğitim konularını değerlendirmek isteyenler   6-9 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı genel havacılık apronunda  buluşacak.

AIREX'E ÇIKARMA YAPACAK

Yorumlar

bizim isimiz olmaz ~ 12 yıl önce
Bizim isimiz olmaz bu kucuk araclarla :) Bunlar oyuncak. Memleketimize almiyoruz halkin ahlaki bozuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Gyrochopter Meraklıları İçin Ayrıca Alaçatıdan Katılacak olan Ve türkiye temsilcisi Ela gyroyu da görmenizi bekleriz. Ela Gyro Bu sektörün ilk kurucularıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Autogyro ~ 12 yıl önce
Gyroplaneleri çok merak ediyorduk. Hava araçlarını yakından görme fırsatı verdikleri için FG havacılığa teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airex ~ 12 yıl önce
gün sonra başlayan airex hakkında neden haber yapılmıyor. kim katılacak,hangi uçaklar gelecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000