22 Haziran 2009, Pazartesi 07:50:17

AHL'yi müridler bastı!

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu umreye gidince havalimanında kendisini uğurlamaya gelenler izdihama yol açtı.
  • geçen yıl ahl ye yahudiler seyahat için gelmişti ve en az bu kadar kalabalıklardı haber airporthaber.com da yayınlandı.yahudiler havaalanında ibadet etmişlerdi o zaman bu tür yorumlar yoktu.niçin bu islama karsı olan düşmalık.işte sizin gibi bölücüler yüzünden bu hale geldı bu ulke yazıklar olsun size.bu tur boluculuk hareketlerını bırakın.dını ınanısınız nedır bılmıyorum ama kısılerın özgürliklerine saygı gösterın.
  • Lütfen bu haberi kaldırın. Yobazlara yazı yazma imkanı tanımayın. Bırakın onlar gidip, İran, S. Arabistan gibi ülkelerin (varsa) web sitelerine yazsınlar. TC onlara fazla...
  • B u yobaz faşistleri içeri almayın, develerle gitsinler :)))
  • evet birileri ORTAK birileri de KULLANILIYOR
  • size ne desek boş 'AL TAKKE VER KÜLAH' diyeyim bari siz ondan anlarsınız. internet basinda yorum bile yapamazdınız ey tarikatcılar bu laik devlet olmasaydı. iranda ya da afganistandaki akrabalarınız ruslardan silah alıyor ülkelerini korumak icin daha ben size ne diyeyim ortacagin karanlık bekcileri hergun ataturke dua edin yoksa bush gibi bir adam ülkene tecavuz ederdi sende o külahınla melul melul bakardın
  • orası ortak kullanım alanı herkes istediği gibi kullanabilir.kimse kimseye bu konuda karısamaz...
  • Şeyhleri barındırmayız diyen vatandaşlar, Abdullah Gül adaylığını koyduğunda her yerde miting düzenlemişlerdi seçtirtmeyiz diye, eşi başörtülü olduğu için diye. O zamanda biz laik cumhuriyetin bekçileriyiz deyip sürekli sıkıyordunuz. Ama sonuç olarak ne oldu? Abdullah Gül seçildi, bu da size kapak oldu. Onun için biz laik cumhuriyetin bekçileriyiz diyip içimize onları almayız deyip boş konuşmayın. Bu ülke sizin gibi düşünenlerin ne olduğunu biliyor.?
  • taş kafalı ve taş yürekli laikçiler diye bahsettiğin laik düşünceli ulu önder ATATÜRK 'ün izinden giden çağdaş yaşamı destekleyen kılıkkıyafeti dine alet ederek nemalanmaya çalışanların başına taş düşsün.Açık insanın içi dışı birdir örtünmeyisavunup diğer taraftan her türlü yolsuzluğa sessiz kalmak nasıl bir inançlılık acaba?
  • oradaki 5bin kişi cemaat mensubu/sempatizanı değil de greenpeace nükleer karşıtı platform falan filan bir sivil hareketin tarafgirleri olsaydı acaba buna müsaade edilir miydi? aklıma öylesine geldi de.
  • İktisatta Giffen Paradoksu diye bir olay var. Fiyatı arttıkça talebi de artıyor. Ona benzemiş. Götürdükleri arttıkça talibi de çoğalıyor bunların.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun, Atatürk Havalimanı'ndan umreye gideceği söylentisi üzerine kendisini yaklaşık beş bin müridi, dış hatlar gidiş terminalinde uğurlamaya geldi, terminalde izdiham oldu.

Hocayı görmek isteyen müritleri uzun kuyruklar oluştururken Ustaosmanoğlu ve eşi izdiham yaşanmaması için, iç kapılardan geçirilerek müritlerine gösterilmeden uçağın kapısına götürüldü.

Cemaatin lideri Mahmut Hoca ve eşi Müşerref Ustaosmanoğlu, Türk Hava Yolları’nın TK096 sefer sayılı Cidde uçağı ile 23:55’te umreye gitti.

(Vatan)

 

AHL'yi müridler bastı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Misafir ~ 15 yıl önce
geçen yıl ahl ye yahudiler seyahat için gelmişti ve en az bu kadar kalabalıklardı haber airporthaber.com da yayınlandı.yahudiler havaalanında ibadet etmişlerdi o zaman bu tür yorumlar yoktu.niçin bu islama karsı olan düşmalık.işte sizin gibi bölücüler yüzünden bu hale geldı bu ulke yazıklar olsun size.bu tur boluculuk hareketlerını bırakın.dını ınanısınız nedır bılmıyorum ama kısılerın özgürliklerine saygı gösterın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen bu haberi kaldırın. Yobazlara yazı yazma imkanı tanımayın. Bırakın onlar gidip, İran, S. Arabistan gibi ülkelerin (varsa) web sitelerine yazsınlar. TC onlara fazla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
B u yobaz faşistleri içeri almayın, develerle gitsinler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet birileri ORTAK birileri de KULLANILIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
size ne desek boş 'AL TAKKE VER KÜLAH' diyeyim bari siz ondan anlarsınız. internet basinda yorum bile yapamazdınız ey tarikatcılar bu laik devlet olmasaydı. iranda ya da afganistandaki akrabalarınız ruslardan silah alıyor ülkelerini korumak icin daha ben size ne diyeyim ortacagin karanlık bekcileri hergun ataturke dua edin yoksa bush gibi bir adam ülkene tecavuz ederdi sende o külahınla melul melul bakardın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
orası ortak kullanım alanı herkes istediği gibi kullanabilir.kimse kimseye bu konuda karısamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şeyhleri barındırmayız diyen vatandaşlar, Abdullah Gül adaylığını koyduğunda her yerde miting düzenlemişlerdi seçtirtmeyiz diye, eşi başörtülü olduğu için diye. O zamanda biz laik cumhuriyetin bekçileriyiz deyip sürekli sıkıyordunuz. Ama sonuç olarak ne oldu? Abdullah Gül seçildi, bu da size kapak oldu. Onun için biz laik cumhuriyetin bekçileriyiz diyip içimize onları almayız deyip boş konuşmayın. Bu ülke sizin gibi düşünenlerin ne olduğunu biliyor.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
taş kafalı ve taş yürekli laikçiler diye bahsettiğin laik düşünceli ulu önder ATATÜRK 'ün izinden giden çağdaş yaşamı destekleyen kılıkkıyafeti dine alet ederek nemalanmaya çalışanların başına taş düşsün.Açık insanın içi dışı birdir örtünmeyisavunup diğer taraftan her türlü yolsuzluğa sessiz kalmak nasıl bir inançlılık acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oradaki 5bin kişi cemaat mensubu/sempatizanı değil de greenpeace nükleer karşıtı platform falan filan bir sivil hareketin tarafgirleri olsaydı acaba buna müsaade edilir miydi? aklıma öylesine geldi de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İktisatta Giffen Paradoksu diye bir olay var. Fiyatı arttıkça talebi de artıyor. Ona benzemiş. Götürdükleri arttıkça talibi de çoğalıyor bunların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000