31 Temmuz 2010, Cumartesi 13:33:16

AHL'Yİ MESKEN TUTAN ŞEBEKEYE OPERASYON

Atatürk Havalimanı'ndan evlerine kadar takip ettikleri yolcuların, sözde karşılıyormuş gibi yaparak çantalarını çalan ikisi kız çocuğu 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin son bir ay içinde yaptıkları hırsızlıklarda 100 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlendi.
  • Ceza almaları gerekir ve bunların işverenleri de kesin vardır, zorlayan, yol gösteren ve hasılata el koyanlar. Yazık tabi bu tip insanların toplumumuza çok zarar veriyorlar. Allah ıslah etsin ne diyelim bunları.. Devle ne yapsın hangi birini nasıl eğitsin nereye koysun çocukların anne ve babalarına görev düşüyor..çocuk doğurmakla iş bitmiyor bunları adam gibi yetiştirip düzgün birey olarak yaşamasını sağlamak zorundular..Yapamıyorsun o zaman çocuk doğurma bu kadar basit..

Yankecilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Havalimanı'nı mesken tutan hırsızlık şebekesini çökertmek için operasyon yaptı. Güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen eski sabıkalı 21 yaşındaki Çimen P., önceki sabaha karşı Kasımpaşa’da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Çimen P.’nin hırsızlıkları birlikte yaptığını söylediği 10 yaşındaki M.Ç. ile 16 yaşındaki E.P. de yakalandı.

Polisin belirlemesine göre şüpheliler, Atatürk Havalimanı'nda gözlerine kestirdikleri yaşlı kadınları bir taksi tutarak evlerine kadar takip etti. Şüpheliler yaşlı kadını mahalle sakinlerindenmiş gibi yaparak “Hoşgeldin abla” diye karşıladı. Bavul ve diğer eşyaları eve kadar taşıyarak yardım etme bahanesi ile yaşlı kadının para veya ziynet eşyalarının bulunduğu çantaları çalan şüpheliler, bu yöntemle son bir ay içinde 8 kişiyi soydu. Hırsızlar, 100 bin liralık ziynet eşyası ve para çaldı.

Şüphelilerden M.Ç. yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmadan serbest bırakıldı. Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 16 yaşındaki E.P. ile ifadesi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan 21 yaşındaki Çimen P. ise mahkemeye çıkarıldı. (Milliyet)


 

AHL'Yİ MESKEN TUTAN ŞEBEKEYE OPERASYON

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ceza almaları gerekir ve bunların işverenleri de kesin vardır, zorlayan, yol gösteren ve hasılata el koyanlar. Yazık tabi bu tip insanların toplumumuza çok zarar veriyorlar. Allah ıslah etsin ne diyelim bunları.. Devle ne yapsın hangi birini nasıl eğitsin nereye koysun çocukların anne ve babalarına görev düşüyor..çocuk doğurmakla iş bitmiyor bunları adam gibi yetiştirip düzgün birey olarak yaşamasını sağlamak zorundular..Yapamıyorsun o zaman çocuk doğurma bu kadar basit..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000