13 Ocak 2010, Çarşamba 07:28:28

AHL'ye üs kuran DHL büyüyecek...

Ekonomik kriz ortamının kendini yoğun olarak hissettirdiği 2009 yılında yüzde 1’lik büyüme gerçekleştirdiklerini belirten DHL Express Türkiye Genel Müdürü Michel Akavi, bu yıl açılan piyasa sayesinde bu rakamı yüzde 10’a çıkartacaklarını söyledi
  • alır elin kargocusunu AHL ye koyarsan ayıp edersin. MNG yi kov, ULS yi kov. Ondan sonra DHL yi teşvik et. ayıp olmuyor mu?
  • ama AHL kuculuyor , inis kalkislar cile, park yeri baska bir cile

Akavi, “2008 yılı sonu itibariyle yaşadığımız sıkıntı, yılın son aylarında yerini yükselmelere bıraktı. Bu yılın Aralık ayındaki gönderi rakamı, geçen yıla göre yüzde 25 arttı” dedi.

Akavi, ekonomik kriz sayesinde ihracatçının Avrupa ülkelerinin dışında Ortadoğu, Uzakdoğu ve Afrika gibi pazarları keşfettiğini söyleyerek, buralara olan gönderilerin normal zamanlara göre yüzde 25 ile 50 oranında arttığına dikkat çekti.

DHL Express, Atatürk Havalimanı’nda 4 milyon euro yatırımla yaptığı operasyon binasının tam kapasite ile çalıştırmaya başladı.

(Hürriyet)

AHL'ye üs kuran DHL büyüyecek...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
alır elin kargocusunu AHL ye koyarsan ayıp edersin. MNG yi kov, ULS yi kov. Ondan sonra DHL yi teşvik et. ayıp olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ama AHL kuculuyor , inis kalkislar cile, park yeri baska bir cile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000