06 Aralık 2009, Pazar 07:14:53

AHL'ye ulaşmak çileye döndü...

İstanbul Atatürk Havalimanı girişinde yapımı geceleri devam eden katlı kavşak ve yeni bağlantı yol çalışmalarının gündüz de devam etmesi trafiği felç etti...
  • Taşeron istediği gibi yolu açıp kapıyor. Neden mi ? Sahipsiz de ondan. Aynı taksiciler gibi. Karışan yok eden yok.
  • işyerimle evim arasındaki mesafe araba ile 7 dakika.servisi bekliyorum.2300te işten çıkıyorum eve en erken 0020de varıyorum.gel de bu çalışanlardan verim bekle.
  • Bitince göreceğiz bakalım çektiklerimize değdimi...

Havalimanına giriş ve çıkış yapacak olan araçlar uzun kuyruklar oluştururken, dakikalarca trafikte beklemek zorunda kalan vatandaşlar durumu protesto etti. Bazı vatandaşlar, karşılayıcılarının trafikte sıkışıp kalması nedeniyle havalimanından yürüyerek ayrılmayı tercih ederken, yaşanan sıkışıklık nedeniyle bir çok yolcu uçaklarını kaçırma endişesi yaşadı. Trafikte kalan havalimanı personeli de yürüyerek işe geldi.

SIKINTI SÜRECEK

Yetkililer yaşanan sıkışıklığın bir süre daha devam edeceğini, bu yüzden yolcuların uçaklarını kaçırmamaları için özellikle metro ile havalimanına ulaşmaları konusunda uyarıda bulundu.

AHL'ye ulaşmak çileye döndü...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Taşeron istediği gibi yolu açıp kapıyor. Neden mi ? Sahipsiz de ondan. Aynı taksiciler gibi. Karışan yok eden yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işyerimle evim arasındaki mesafe araba ile 7 dakika.servisi bekliyorum.2300te işten çıkıyorum eve en erken 0020de varıyorum.gel de bu çalışanlardan verim bekle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bitince göreceğiz bakalım çektiklerimize değdimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000