28 Eylül 2012, Cuma 08:22:59

AHL'YE İNEN YOLCUNUN MİDESİNDE KOKAİN YAKALANDI

İstanbul polisi, Ekvator'dan gelen bir Türk vatandaşının midesinde 1 kilo 125 gram sıvı kokain ele geçirdi. Zanlıdan elde edilen bilgiler ışığında harekete geçen polis olayla ilgili 6 kişiyi daha gözaltına aldı.
  • air france,af ile guney amerikadan her ucusumda cantam en az 4,5 gun gec gelir,simdi sebebini anliyorum.. birkac kerede ataturkte narkotik aramasina denk geldim, cantamin basinda 1 adam ve 2 guvenlik gorunce anliyorumki listeden guney amerika baglantili ucuslari kontrol etmisler,demek bu sebekeden dolayi ataturktede polis onlemlerini arttirmis.. konu disinda af ile ne zaman paris aktarma yapsam,gerek giderken,gerek geirken cantam hep zarar gorur..arkadaslar hep cantalara gerekli ozeni gostermiyorlar..hem gecikmeli,hem hasarli.. ziya tarkan kozan

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriuluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan bir şebekenin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan 7 aylık bir çalışma sonucunda operasyon düzenledi. Zanlılardan M.Y. D. isimli şahısın Bolivya’dan getirdiği 48 prezervatif içersine koyduğu 1 kilo 125 gram sıvı kokaini yutarak Türkiye’ye getirdiği öğrenildi. Ekvator ve Bolivya’dan İstanbul’a kokain sevkıyatı yapan Türk uyuşturucu şebekesine yönelik yapılan operasyonda, midesinde 1 kilo 125 gram likit kokain taşıyan Türk kurye M.Y. D.’nin de aralarında bulunduğu 6 kişilik şebeke çökertildi. Şebeke elemanlarının 4 ay önce fırın içerisinde uçakla gönderdikleri 4 kilo kokainin ellerine ulaşmaması üzerine Fransız uçak şirketi Air France “Kargomuz kayıp” diyerek dava açtıkları ortaya çıktı. Şebeke elemanlarının kayıp zannettikleri kargonun da Fransız polis tarafından ele geçirildiği öğrenildi.

AKRABASINI KURYE YAPTI

Narkotik ekipleri, uzun yıllar Ekvator ve Bolivya’da yaşayarak kokain ticareti yapan F.M.nin şebekesine yönelik takip çalışması başlattı. Yapılan takipler sırasında, F.M.nin yeni bir sevkıyat için İstanbul’da yaşayan akrabası M.Y. D.’yi Ekvator’a çağırdı. Turist olarak Ekvator’a giden M.Y. D. röntgen cihazlarında dahi fark edilmeyen 1 kilo 125 gram likit kokaini yutarak midesinde İstanbul’a getirdi.

Bunun üzerine narkotik polisi, Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği operasyonda, midesinde 1 kilo 125 gram likit kokaini taşıyan M.Y. D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda şebekenin İstanbul’daki finansörlerinden olan A.E. ve Ö. D. İle şebeke üyeleri M.S., C.K., ve Y.D. yakalanarak gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU PAKETİNİ KAYBEDİNCE AIR FRANCE DAVA AÇMIŞLAR

Şebeke elemanlarına yönelik yapılan teknik takipler sırasında, A.E. ve Ö.D.’nin 4 ay önce Ekvator’dan fırın içerisinde 4 kilo kokain sevkıyatı yaptığı ancak bu kokain yüklü paketin bir türlü kendilerine teslim edilmemesi nedeniyle kendi aralarında para toplayarak Fransız uçak firması Air France dava açtıkları öğrenildi.

Uyuşturucu yüklü kargolarının başına ne geldiğinden habersiz Air France dava açan şebeke üyelerine kötü haberi Türk polisi verdi. Şebeke elemanlarına uyuşturucu kargolarının Fransız polisi tarafından yakalandığı belirtilerek yaptıkları bu sevkıyatla ilgili olarak ta haklarında işlem yapıldı. Türkiye’ye kokain sevkıyatı yapan ve Ekvator’da yaşadığı belirlenen şebekenin lideri F.M. her yerde aranırken, yakalanan 6 şebeke üyesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AHL'YE İNEN YOLCUNUN MİDESİNDE KOKAİN YAKALANDI

Yorumlar

ziya tarkan kozan ~ 12 yıl önce
air france,af ile guney amerikadan her ucusumda cantam en az 4,5 gun gec gelir,simdi sebebini anliyorum.. birkac kerede ataturkte narkotik aramasina denk geldim, cantamin basinda 1 adam ve 2 guvenlik gorunce anliyorumki listeden guney amerika baglantili ucuslari kontrol etmisler,demek bu sebekeden dolayi ataturktede polis onlemlerini arttirmis.. konu disinda af ile ne zaman paris aktarma yapsam,gerek giderken,gerek geirken cantam hep zarar gorur..arkadaslar hep cantalara gerekli ozeni gostermiyorlar..hem gecikmeli,hem hasarli.. ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000